Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 05, 23:25)

Kristal, ka ten deginot? Pamaciau, issigandau, galvojau skambinsiu, kad dega kazkas pas jus, bet ziuriu masina stovi, tai nebeskambinau ax.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif sudžiūvusias balandas ir visas kitas piktžoles pakūrėm ir pati nesitikėjau kad taip uždūmins doh.gif
Sorry už patirtas nemalonias emocijas 4u.gif MB sakiau kad gausim velnių nuo kaimo, tikiuosi nebepasikartos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2011 09 05, 18:40)
Idejau i albuma kaip atrodo musu pieva su visom piktzolem. Mes nieko nepurskem, uzvezem dirvozemio, issilyginom, kur reikejo, ir tiesiog pjovem, pjovem... ir jos, neissikerojo. Na bet jei norit vejos, tai teks padirbeti

aš šeštadienį buvau svečiuose. Vaikščiojau ant "golfinės" pievos. Nu nereali žolytė kaip kilimas bigsmile.gif tankus tankus, o kas svarbiausia nesusimina thumbup.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 05, 22:25)
O jus kilimus vezat valymui ar plaunat kieme?
As siandien su vienu kilimu terliojaus lauke  doh.gif

Valiau kažkada nepasakyčiau kad baisiai patenkinta rezultatu buvau. unsure.gif o dabar jau per vėsu manau plauti kilimą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 05, 21:26)
sveikinu  4u.gif  pradzioj valinesi- paskui jau nebepastebesi tu pirstuku  biggrin.gif  biggrin.gif o laminatas tas kur buvot nusiziureje? Graziai atrodo  thumbup.gif

žinoma reikės kažkiek pavalinėti, bet nedarau iš to problemos, juk ir baltą ar kokį kitą reikia valyti, jei ne pirštų antspaudus, tai nešvarumus mirksiukas.gif o laminatą rinkausi su tarpeliais, pagal jūsų pasisakymus, kad nesigailite susidėję tokį. O aš dar gavau su visais keturiais tarpeliais ir visą kiekį thumbup.gif ir man atrodo gražiau, nei be tarpelių.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 05, 21:39)
RITARAM, kokie tempai pas jus  bigsmile.gif  thumbup.gif . O miegamasis ryyyskus  biggrin.gif , idomus bus galinis rezultatas bigsmile.gif . Kur virtuvinis bus, dryzuota siena super atrodo  bigsmile.gif . Ir siaip grazu  mirksiukas.gif . O ka tie heroglifai reiskia prie kriaukles garaze rolleyes.gif ?

taaip, ir man ryškus, gal priprasiu, dabar nelabai patinka blush2.gif
Labai laukiu virtuvės, noriu pamatyti, kaip gausis, jis jau pagamintas ir laukia sandėly, tik reikia dabar laminato sulaukti, kad galėtų montuoti.
O dėl heroglifų, tai čia tik šiaip žaidėm lotuliukas.gif "tipo" įdomiau lotuliukas.gif ten parašyta "drąsa" tongue.gif

QUOTE(Deme @ 2011 09 06, 05:16)
Fasadas pasitepa ties rankenelem, bet paemus popierini ranksluosti ar skuduriuka perbraukiu ir fsio. Nesimato pirstu atspaudu ir pan. Valymo prasme idealus daiktas..

Tikiuosi, kad ir man tik tiek valymo bus cool.gif

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
Tai "senukai" dovanoja 29 proc nuolaidą už vakarykštes rungtynes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 06, 08:27)

Valiau kažkada nepasakyčiau kad baisiai patenkinta rezultatu buvau.  unsure.gif  o dabar jau per vėsu manau plauti kilimą  verysad.gif

Tai vat as ir sakau, kad su tom valyklom slidus reikalas. Mano sese vale kilima, tai beveik toki pati parsiveze doh.gif . Dar pamenu paltuka vale, tai isvis, nesuprantu uz ka ten moket pinigus. Tai pas sese kai buvau, jai ji vonioj issveiciau, gavosi geriau nei is valyklos bigsmile.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 09 06, 08:32)
taaip, ir man ryškus, gal priprasiu, dabar nelabai patinka  blush2.gif

Labai laukiu virtuvės, noriu pamatyti, kaip gausis, jis jau pagamintas ir laukia sandėly, tik reikia dabar laminato sulaukti, kad galėtų montuoti.

O dėl heroglifų, tai čia tik šiaip žaidėm  lotuliukas.gif "tipo" įdomiau  lotuliukas.gif ten parašyta "drąsa" tongue.gif 

Tai "senukai" dovanoja 29 proc nuolaidą  už vakarykštes rungtynes thumbup.gif

Tai tokius tapetus rinkaisi, tokia spalva sienu, bet nepatiko biggrin.gif ?

Lauksim virtuvinio ir gausi kviestis ant kavos drinks_cheers.gif

Drasa garaze gaunasi biggrin.gif

AAAAAA RIMTAI duos 29% ??? Tada man reik vakare jamt senukus bigsmile.gif

O dabar einu baigt trint sienas mazosios kambary, jau spalvas 4 isbandziau, 1 issirinkau, bus galim jau ir dazyt thumbup.gif . Tik uzknisa, kad grindu dar niekur nededam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 08:03)
Tai tokius tapetus rinkaisi, tokia spalva sienu, bet nepatiko biggrin.gif ?

Lauksim virtuvinio ir gausi kviestis ant kavos  drinks_cheers.gif
AAAAAA RIMTAI duos 29% ???  Tada man reik vakare jamt senukus  bigsmile.gif

O dabar einu baigt trint sienas mazosios kambary, jau spalvas 4 isbandziau, 1 issirinkau, bus galim jau ir dazyt  thumbup.gif . Tik uzknisa, kad grindu dar niekur nededam cool.gif

Kai tapetus rinkausi patiko, bet kai išsiklijavo nebepatiko blush2.gif bet iš to ir vėl nedarau problemos, bus paskatinimas persipatetuoti po metų dviejų 4u.gif (nors žinoma aš to nedarysiu)

Būtinai pasikviesiu kavos, tik reikia užsipirkti daaug kavos puodukų lotuliukas.gif

Tai kai grindys susidės, dukrytė eis į savo kambarėlį miegoti smile.gif
O ar visur vienodas grindis dėsit?
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 09 06, 09:26)
Tai kai grindys susidės, dukrytė eis į savo kambarėlį miegoti smile.gif
O ar visur vienodas grindis dėsit?

Turiu toki plana, kad eis... Bet kad ji paniskai bijo blink.gif . Jei nakti vos aki pramerkia, iskart soka pas mus i lova... I tulika irgi nenueis, kai suteme, reikia palydeti. Nezinau kaip cia bus unsure.gif. O nakti visur taip tamsu, kad ir man nelabai jauku, ypac kai visur tokia stadija, dar nemiela, statybine...

Grindis tai vienodas desim, nupirktos yra, tik vis dikutuojam su MB kokia eiles tvarka viska daryt. O dar nespakliuota musu vonia, drabuzine, tamburas su ieinama spinta, 2-as vaiku kambarys ir vienas kambarys mansardoj... Ir dar hola su kolidorium reik pataisyt cool.gif .
Jau esam uzsiknise unsure.gif , MB cia jau kazkada sako, reikejo nama mazesni statyt doh.gif . Vakar ateina, rodo man medinio plintuso freza, sako, ar tinka toks? Galeciau pats padaryt, turiu frezus. Tai jau net nustebau, sakau, kada tu viska spesi unsure.gif ? Taigi paburbam paburbam, bet kaip MB sako, nieko nera gero be vargo ax.gif , taigi einam toliau darbuotis, o ka daryt cool.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgokai nesilankiau, rupesteliu visokiu buvo. Vienas is ju labai sunervino kai rinkomes trimeri Ermitaze darbuotojas isgyre vienos firmos kad atseit vokiskas ir variklis ne koks kinietiskas kaip kitu. Nu susigundem nusipirkom, pagalvojom jau geriau geresni daikta pirktis o ne kinietiska 1 sezonui gi tikejomes ilgai tarnaus. Pasinaudojom ..........2 kartus doh.gif ir nusprogo, nuvezem i garantini ir pasirodo ne koks jis ne made in Germany, kad imone vokiska taip, bet detales ir surinkimas made in China, nu taip pikta pasidare bash.gif , jei del keliu kartu geriau pirktis koki kinietiska kuris ir kainuoja atitinkamai. tai firma AL-CO
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 05, 22:25)
O jus kilimus vezat valymui ar plaunat kieme?
As siandien su vienu kilimu terliojaus lauke  doh.gif

tik kieme, bet tai darau tik pačius karščius, kad išdžiūtų, dabar to nedaryčiau.
QUOTE(tisa @ 2011 09 06, 10:11)
Sveikos, ilgokai nesilankiau, rupesteliu visokiu buvo. Vienas is ju labai sunervino kai rinkomes trimeri Ermitaze darbuotojas isgyre vienos firmos kad atseit vokiskas ir variklis ne koks kinietiskas kaip kitu. Nu susigundem nusipirkom, pagalvojom jau geriau geresni daikta pirktis o ne kinietiska 1 sezonui gi tikejomes ilgai tarnaus. Pasinaudojom ..........2 kartus  doh.gif ir nusprogo, nuvezem i garantini ir pasirodo ne koks jis ne made in Germany, kad imone vokiska taip, bet detales ir surinkimas made in China, nu taip pikta pasidare  bash.gif , jei del keliu kartu geriau pirktis koki kinietiska kuris ir kainuoja atitinkamai. tai firma AL-CO

kaimynai kažkokį šūdelioką nusipirko, tai po sezono jam "nukrito glušas" - garsas siaubingas !!!!

Klausimas - ar dar galiu pasisėti žolę (reikia kelis kvadratus) - spės sudygti, sutvirtėti?
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 09 05, 21:46)
sveikos,
gali nupurkst su Rondapu, jis eda viska iki saknu  dabar ir pavasari po to uzsesit zole, tada kai islys kokios mazos piktzoles varputis, dobilai, naslaites......galite purksti su Bonveliu, o taip tai pjaunant ir pjaunant dauguma issinaikins aisku nebent idealia zolyte norit tureti mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skubanti @ 2011 09 05, 18:40)
Idejau i albuma kaip atrodo musu pieva su visom piktzolem. Mes nieko nepurskem, uzvezem dirvozemio, issilyginom, kur reikejo, ir tiesiog pjovem, pjovem... ir jos, neissikerojo. Na bet jei norit vejos, tai teks padirbeti

4u.gif Dekui
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2011 09 05, 21:57)
Tas tai tikrai, kaimynams su akumuliacine talpa 4 asmenu seimai silto vandens uztenka 3 dienoms. Tai jie visiskai nejungia elektrinio sildymo.
Papildyta:

Mes pries kultivuojant zeme zadejom su rundapu purksti, bet pagailejom zemes ir iskultivavom nepurske ( zole nebuvo labai didele, bet piktzoliu tai buvo )tada zoles nurinkom, sugrebliavom-islyginom ir sakem pavasari kai atsigaus zolyte nupurksim kur piktzoles nugrauzia, o zolytei nekenkia. Galvoju gal zemei maziau pakenks  g.gif  Nors visi stebejosi ir sake kodel mes nenupurskiam  g.gif .
Drauge su ta priemone purske ( neatsimenu kaip vadinasi, bet statyb prekese prie augalu yra) tai nugelto visi trauklapiai ir kitas biesas, bet vieno karto manau nupurksti neuzteks.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 09:53)
Vakar ateina, rodo man medinio plintuso freza, sako, ar tinka toks? Galeciau pats padaryt, turiu frezus.

Gerulis wub.gif o maniškis dar nesugebėjo trigubos rozetės svetainėj įdėt - remontas jau turbūt jau antras mėnuo kai baigės cool.gif
dar šį savaitgalį bandžiau jį sugėdint. O jis man pirma ją parsivežt reikia. Nu jo batsiuvys gi visada be batų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 06 rugsėjo 2011 - 11:55
QUOTE(vilmameilute @ 2011 09 06, 04:58)
juda, juda statybos i prieki  4u.gif
Papildyta:

ankstesnese temelese diskutavome jau apie tai ir manau, kad dauguma pasisake uz akumuliacines talpas. Mes tai darysime, kam be reikalo siluma per kamina isleisti  g.gif
Papildyta:

musu namukas neapsiltintas visa ziema prastovejo ir nieko neatsitiko, pas mus fibo blokeliai.  bigsmile.gif

Tai ir mes linkstam prie akumuliacines.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 06, 08:53)
Turiu toki plana, kad eis... Bet kad ji paniskai bijo  blink.gif .
O dar nespakliuota musu vonia, drabuzine, tamburas su ieinama spinta, 2-as vaiku kambarys ir vienas kambarys mansardoj... Ir dar hola su kolidorium reik pataisyt cool.gif .
Jau esam uzsiknise unsure.gif , MB cia jau kazkada sako, reikejo nama mazesni statyt  doh.gif . Vakar ateina, rodo man medinio plintuso freza, sako, ar tinka toks? Galeciau pats padaryt, turiu frezus. Tai jau net nustebau, sakau, kada tu viska spesi  unsure.gif ? Taigi paburbam paburbam, bet kaip MB sako, nieko nera gero be vargo ax.gif , taigi einam toliau darbuotis, o ka daryt  cool.gif

Mažytė dar yra, tikriausiai šviesas reikėtų palikinėti, kol po truputį pripras, jei nelabai toli nuo tėvų miegamojo yra, kad galėtų bent šūktelti pasitikrinimui.

Maniškis irgi užsibrėžes viską pats daryti, tik aš sakau ar spėsi... o namas didelis ar mažas, vistiek daug vargo, visur reikia apeiti doh.gif

Na ir kas kad tie kambarėliai neužbaigti, užtat virtuvinis jau yra mirksiukas.gif didelis daiktas cool.gif
Atsakyti