QUOTE(braske24 @ 2011 09 05, 14:54)
pas mus sklype labai daug pikdzoliu - kieciu, dilgeliu - tokiu sukietiejusiu, tai noriu paklausti ar pursket tas pikdzoles - ar kokiu kitokiu budu jas isnaikinote - pries uzsodinant zolyte?
mes su vyru viska nupjovem, ir dabar zadam purksti - tik nezinau koks purskalas butu maziau kenksmingas....ar is vis tokiu yra?
tai jei nesodinsit is rudens zoles- tai ir nepurksciau- nupjauciau ir tiek
kai jau darysit tikra zole- nupurksit tuos pabaisas, atsivesit ant virsaus juodzemio ir jei reiks dar nupurksit su roudnapu
o paskui arba su herbicidais placialapiams, arba pjauti pjauti pjauti (kaip skubanti kad dare) kol gausis angliska pievele
mums zolininkas gera knyga dave apie vejos irengima, jei skaitot rusiskai- paieskokit knygynuose arba gal kas is rus parves... vat jos virselis:
QUOTE(Deme @ 2011 09 05, 16:54)
O man patinka. Labai smagiai naudojasi. Viena vidine lentyna nuo metaliniu (biriu produktu indeliu) siek tiek nusitepe- pasibraize, bet cia jau musu klaida, nes kasdien naudojami jie. O seip man labai patiko. Dabar darysimes i vonia spinteles is ten pat
o pats fasadas kaip? labai teplus? kaip valosi,ar nesibraizo? Siandien jau prisiruosiau uzsakyti- nueinu, o pas juos kompiuteris sugriuves
negalejo- sake kai sutvarkys- tada paskambins
o as bijau, kad nepersigalvociau- bus kaip su valgomojo stalu ir kedem
Papildyta:
QUOTE(skubanti @ 2011 09 05, 18:40)
Idejau i albuma kaip atrodo musu pieva su visom piktzolem. Mes nieko nepurskem, uzvezem dirvozemio, issilyginom, kur reikejo, ir tiesiog pjovem, pjovem... ir jos, neissikerojo. Na bet jei norit vejos, tai teks padirbeti
grazus baldziukai
man tokie i "mini terasele" prie iejimo tiktu
o i didziaja terasa reik didesniu... vyras nori tu dideliu azuoliniu
... as noriu kazko JYSK tipo, tik tvirtesniu... kazka tokio:
o pakolkas tenkinames senukai suolais- "aptraukem" languota klijonke ir gerai