Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Lana*** @ 2011 09 05, 13:12)
Ritaram, as uz baltus mygtukus, maziau vargo 4u.gif

Tai vat, ir aš noriu balto dukros vonioj ir pilko matinio pas mus, bet sako, kad tie balti negražiai atrodo g.gif
Atsakyti
o as asmeniskai nedaryciau jokio stalvirsio ar svetaineje baldu is tamasios medienos arba plokstes, nes turim svetainej tamsaus sokolado sekcija, tai kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif nespeju dulkes valyti - nuvalai, ir vel gali valyti - doh.gif schmoll.gif tai ir virtuvej sakiau desiu koki marga arba sviesu stalvirsi, tik jau ne tamsu - paziuret grazu - bet nepraktiska - bet zinoma tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 05 rugsėjo 2011 - 13:39
QUOTE(braske24 @ 2011 09 05, 14:34)
o as asmeniskai nedaryciau jokio stalvirsio ar svetaineje baldu is tmasios medienos arba plokstes, nes turim svetainej tamsaus sokolado sekcija, tai kosmaras doh.gif  doh.gif  doh.gif  nespeju dulkes valyti - nuvalai, ir vel gali valyti -  doh.gif  schmoll.gif tai ir virtuvej sakaiu desiu koki marga arba sviesu stalvirsi, tik jau ne tamsu - paziuret grazu - bet nepraktiska - bet zinoma tai tik mano nuomone 4u.gif

aš tai niekur jo nebedaryčiau - niekada biggrin.gif ir baldų tamsių nebepirkčiau
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 05, 14:39)
aš tai niekur jo nebedaryčiau - niekada  biggrin.gif ir baldų tamsių nebepirkčiau

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif svetainej esame palange pasidare akmens imitacija - tokia pilka - su zirneliais - graziai atrodo - o dulkes gali valyti 1 karta per metus blush2.gif biggrin.gif nieko nesimato - nebent su pirstu perbrauksi tada pamatysi, o taip tai palange super, kada reiks nufotografuoti ir ideti i albuma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 09 05, 13:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  svetainej esame palange pasidare akmens imitacija - tokia pilka - su zirneliais - graziai atrodo - o dulkes gali valyti 1 karta per metus blush2.gif  biggrin.gif nieko nesimato - nebent su pirstu perbrauksi tada pamatysi, o taip tai palange super, kada reiks nufotografuoti ir ideti i albuma tongue.gif

Sutinku su tamsiais baldais, grindimis, palangėmis drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mus sklype labai daug pikdzoliu - kieciu, dilgeliu - tokiu sukietiejusiu, tai noriu paklausti ar pursket tas pikdzoles - ar kokiu kitokiu budu jas isnaikinote - pries uzsodinant zolyte? 4u.gif mes su vyru viska nupjovem, ir dabar zadam purksti - tik nezinau koks purskalas butu maziau kenksmingas....ar is vis tokiu yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 09 05, 14:30)
Tai vat, ir aš noriu balto dukros vonioj ir pilko matinio pas mus, bet sako, kad tie balti negražiai atrodo  g.gif

o ka ten negrazaus, baltas WC ir baltas mygtukas 4u.gif bet aisku kiekvienas ta grozi supranta savaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 05, 13:39)
su Kaledom sveikinimus galit daryti su tokiais vaizdais  smile.gif
-aciu  4u.gif reiks kazka mastyti g.gif
aciu, viskas aisku kur... tik baldininkai vel kazkur dingo  doh.gif
sveikinimai visoms su stogais 4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

ir sveikinimai pirmaklasiams ir mamytems  4u.gif  4u.gif

deme, pas tave koks virtuvinio stalvirsis? sitas:
http://www_easykitch...no-light-brown/
ar sis?
http://www_easykitch...quarzit-toffee/

Mano tas antrasis. Man patinka. Nesimato jokiu nesamoniu. Jis toks grubletas ir siektiek margas.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 09 05, 16:14)
Mano tas antrasis. Man patinka. Nesimato jokiu nesamoniu. Jis toks grubletas ir siektiek margas.

o kaip Jūsų virtuvinis "dėvisi", neturit nusiskundimų dėl kokybės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 05 rugsėjo 2011 - 15:38
QUOTE(braske24 @ 2011 09 05, 14:54)
pas mus sklype labai daug pikdzoliu - kieciu, dilgeliu - tokiu sukietiejusiu, tai noriu paklausti ar pursket tas pikdzoles - ar kokiu kitokiu budu jas isnaikinote - pries uzsodinant zolyte? 4u.gif mes su vyru viska nupjovem, ir dabar zadam purksti  - tik nezinau koks purskalas butu maziau kenksmingas....ar is vis tokiu yra? g.gif

nu bliam, kad per lapus jos naikinamos, o jūs juos nupjovėt g.gif , nebent yra kitokių priemonių.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 09 05, 15:54)
pas mus sklype labai daug pikdzoliu - kieciu, dilgeliu - tokiu sukietiejusiu, tai noriu paklausti ar pursket tas pikdzoles - ar kokiu kitokiu budu jas isnaikinote - pries uzsodinant zolyte? 4u.gif mes su vyru viska nupjovem, ir dabar zadam purksti  - tik nezinau koks purskalas butu maziau kenksmingas....ar is vis tokiu yra? g.gif

Nelabai kokia iš manęs sodininkė, bet jei nupjovėt tai liko stiebukai, tai kad juos panaikint manyčiau kad reikėtų perkast žemę g.gif (jei neplanuojat ant viršaus juodžemio pilt ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 09 05, 16:37)
nu bliam, kad per lapus jos naikinamos, o jūs juos nupjovėt  g.gif , nebent yra kitokių priemonių.

doh.gif nebegalejom apsikesti su tokio auskcio zole, tai reikejo pjauti...reiks ieskot gal yra kokiu spec priemoniu g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Kristal* @ 2011 09 05, 16:45)
Nelabai kokia iš manęs sodininkė, bet jei nupjovėt tai liko stiebukai, tai kad juos panaikint manyčiau kad reikėtų perkast žemę  g.gif (jei neplanuojat ant viršaus juodžemio pilt ax.gif )

doh.gif jei nerasim priemoniu,kurios sunaikina stiebus ir saknis, tai tada liks tik perkast ir perinkt visas saknis doh.gif doh.gif doh.gif tai manau ir pries pilant juodzemi, vistiek reiktu isrinkti tas saknis, nes kitaip bus amen...juk visos tos pikdzoles islys ir is po juodzemio sluoksnio, nebent eis su kokia nors priemone isnaikint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 05 rugsėjo 2011 - 15:53