Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Lana*** @ 2011 09 02, 15:24)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nieko sau g.gif
Papildyta:

vezimelio man nereik biggrin.gif , o vat terasos lentos grazios  thumbup.gif

taip terasos lentos tai labai grazios. Gal is maumedzio jos" g.gif Atrodo super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smegenys: 02 rugsėjo 2011 - 14:40
QUOTE(Taikute @ 2011 09 02, 15:17)

ot yra proga greitai svesti, sunku patiketi, kad temelei tiek metu  drinks_cheers.gif

Svesim pas mane, kai bus virtuvinis baigtas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 02, 16:09)
Svesim pas mane, kai bus virtuvinis baigtas  lotuliukas.gif

o jei norėsi pavaišinti kokiu orkaitėj keptu pyragu tai liksim be vaišių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 02, 16:11)
o jei norėsi pavaišinti kokiu orkaitėj keptu pyragu tai liksim be vaišių  lotuliukas.gif

RK virtuvej svesim tai gausim pacios su pyragais atsaut biggrin.gif , bet RK gal pergalvok gal nelaukim virtuvinio pabaigtuviu g.gif unsure.gif ( mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 02, 17:11)
o jei norėsi pavaišinti kokiu orkaitėj keptu pyragu tai liksim be vaišių  lotuliukas.gif

Tai kad as nekepu pyragu ir aplamai MB jos draugas biggrin.gif

QUOTE(simbarela @ 2011 09 02, 17:32)
RK virtuvej svesim tai gausim pacios su pyragais atsaut  biggrin.gif , bet RK gal pergalvok gal nelaukim virtuvinio pabaigtuviu  g.gif  unsure.gif  (  mirksiukas.gif  )

Ai, tiek laukiam, dar palauksim g.gif . O dabar va vaiko kambari trinu, greit dazysim ir zaislus sunesim ten, nes baigia svetaine nusiaubt biggrin.gif
O atveze man ta sala laikina, sake paims kita diena, tai jau savaite praejo unsure.gif. Tikiuosi si menesi ja turet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 09 02, 10:48)
gal kas bandėt? Muilo riešutus?

aš turiu ir naudoju.. Tiesa, skalbiu tik nelabai purvinus spalvotus rūbus, nes dėmių neįveikia. Dėmes prieš skalbiant reikia įtrinti kokia nors dėmes išimančia priemone.. ax.gif

QUOTE(dianai440 @ 2011 09 02, 11:17)
g.gif  sita negirdeta priemone....bet sekmingai naudoju jau metus laiko ECO BALLS, pirkau uk ir Spalio men darau refilllinga-pakeisiu inpila ir tie patys kamuoliukai tarnaus dar 1 metus. Buvau paskaiciavus kad jei plaunant kas antra diena-tarnautu 2 metus jie-pasiteisina. Kartais skalbinius dar perskalauju su minkstikliais.
user posted image
dar tiesa papildomai demiu isemejas ieina i komplekta

ir tuos rutulius turiu.. man nelabai.. schmoll.gif nesuprantu ar išvis jie ką nors išskalbia.. rolleyes.gif Muilo riešutai man kur kas labiau patinka..

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 02, 14:53)
Mums uzsirakino orkaite po savaiminio valymo, dabar atvaziavo zmogelis, krapsto ja. Sake, kad geriau nenaudokit to savaiminio issivalymo, nes buna, kad skyla stiklai, neatlaiko karscio g.gif

doh.gif ne nu šakės.. pinigai į balą.. unsure.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 02, 15:07)
Nu jo. Dar sako, kad kas is to, kad isdegina ta vidu, vistiek reik valyk. O as galvojau, kad nereik jau valyt  unsure.gif . Sako, geriau idek bleka su vandeniu, nuo garu viskas atlips ir lengvai nusivalys. Beje, sita bajeri zinojau mikrobangei. Idedi puodeli vandens, nuo garo viskas atlimpa ir super nusivalo.

aš pirksiu be pirolizės ir tokiu būdu valysiu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 02 rugsėjo 2011 - 18:30
QUOTE(skubanti @ 2011 09 01, 10:49)
Indruciuk, RK idejau savo knygu lentynas, jums buvo idomu  ax.gif

saunios lentynos 4u.gif man dar biski reik paskaityti,kad tokias lentynas galeciau darytis blush2.gif
uzmaciau dar viena dalyka- pas tave stalas rasomasis ir uz jo radiatorius- kaip daret stala- ar kokias groteles pjovet,kad siluma iseitu g.gif man pas mazaji toks reikalas gaunasi-,kad reik stala statyti ten kur radiatorius- tai vat net nezianu, gal su "skylutem" stala reik daryti g.gif

nu ir as kaifuoju ziuredama tavo nuotraukas kur matosi aplinka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif koks grozis aplinkui wub.gif wub.gif vaizdai kaip atvirutese wub.gif o suniukas koks pozuotojas thumbup.gif ir vardas super thumbup.gif
Papildyta:
Ritaram,klausei koks radiatorius pas mus garaze- 1,60m, baltas toks blush2.gif idedu i albuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 02 rugsėjo 2011 - 19:15
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 02, 19:10)
Ritaram,klausei koks radiatorius pas mus garaze- 1,60m, baltas toks  blush2.gif idedu i albuma

Ačiū 4u.gif mes jau nusipirkom radiatorių, tik ne tokį ilgą, vieno metro ir dvigubą, žiūrėsim kaip jis čia šildys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 09 02, 15:07)
Nu jo. Dar sako, kad kas is to, kad isdegina ta vidu, vistiek reik valyk. O as galvojau, kad nereik jau valyt  unsure.gif . Sako, geriau idek bleka su vandeniu, nuo garu viskas atlips ir lengvai nusivalys. Beje, sita bajeri zinojau mikrobangei. Idedi puodeli vandens, nuo garo viskas atlimpa ir super nusivalo.

Aš mikrobangėj visuomet kampe laikau stiklinę artipilnę vandens - šildomas maistas ne taip džiūva (jei kokie sumuštiniai) ir valyti bet kuriuo momentu patogu - nepriskrenta.

------- Dėl orkaitės tai nustebau blink.gif - gal dar turite galiojantį garantinį g.gif

------ neseniai grįžau iš ligoninės - vežiau kaimynką, apkramtė jos savas šuo - kažkas jam į galvą šovė, tai bekasant nugarą gerokai apmaitojo rankos - alkūnės raumenis, siuvo ją blink.gif net.. Šunėkas rotveileris maišytas, tai jėgos turėjo... o ta tik gal iki 60 kg sveria.. Džiaugiasi, kad bent neparkrito, kai ją tąsė, kas ten žino, kuo būtų pasibaigę ohmy.gif Šuo - žmogaus draugas censored2.gif ..., nors aš labai myliu šunis, visų.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 09 02, 19:10)
saunios lentynos  4u.gif man dar biski reik paskaityti,kad tokias lentynas galeciau darytis  blush2.gif 
uzmaciau dar viena dalyka- pas tave stalas rasomasis ir uz jo radiatorius- kaip daret stala- ar kokias groteles pjovet,kad siluma iseitu  g.gif  man pas mazaji toks reikalas gaunasi-,kad reik stala statyti ten kur radiatorius- tai vat net nezianu, gal su "skylutem" stala  reik daryti  g.gif

nu ir as kaifuoju ziuredama tavo nuotraukas kur matosi aplinka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif koks grozis aplinkui  wub.gif  wub.gif vaizdai kaip atvirutese  wub.gif o  suniukas koks pozuotojas  thumbup.gif ir vardas super  thumbup.gif
Papildyta:
Ritaram,klausei koks radiatorius pas mus garaze- 1,60m, baltas toks  blush2.gif idedu i albuma

Aciu,Indruciuk uz pagyras aciuks.gif
Del stalo tai galima, ispjauti skyle ir deti groteles, virs radiatoriaus. O pas mane, kadangi stalas isipaiso tarp lentynu, tai mes jo nedastumsim paprasciausiai, is galo prie stalo pritvirtintas kantelis neaukstas, kad nieks nekristu nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 09 02, 21:15)
------ neseniai grįžau iš ligoninės - vežiau kaimynką, apkramtė jos savas šuo - kažkas jam į galvą šovė, tai bekasant nugarą gerokai apmaitojo rankos - alkūnės raumenis, siuvo ją  blink.gif  net.. Šunėkas rotveileris maišytas, tai jėgos turėjo... o ta tik gal iki 60 kg sveria.. Džiaugiasi, kad bent neparkrito, kai ją tąsė, kas ten žino, kuo būtų pasibaigę  ohmy.gif  Šuo - žmogaus draugas  censored2.gif ..., nors aš labai myliu šunis, visų.

O siaubas doh.gif vargse moteriske ir dar savas suo...... gerai kad koks vaikas tuo metu nepasitaike unsure.gif . Greito gijimo tavo kaimynkai 4u.gif
Zinoma negali nei uz viena suni garantuoti, bet as vengiu tu,, koviniu ,, sunu veisliu, nelakyciau tokio... Mes savo vesim dresuoti ( vokieciu aviganis maisytas su belgu malinua), kad nebutu po to bedu, bet ir tai suo liks sunimi...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O aš pasigirsiu ax.gif Pas mus jau kursuoja miesto autobusas, taip kad jau nebebūsim priklausomi vien nuo savo transporto. Ir kai jau įsikelsim gyventi, mano dukrytes gales pačios į mokyklėlę ir iš jos važinėtis kai reikės. Labai džiaugiuos tokiu įvykiu.
Ir dar, išleidau savo pirmagimę į pirmą klasę. Mamytė labiau jaudinasi nei dukrytė. Linkiu visoms mamytėms, kurios turi vaikučius mokinukus, stiprybės, kantrybės vedant juos mokslo keliu. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 03 rugsėjo 2011 - 09:46