Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios

QUOTE(jonike @ 2011 09 22, 12:23)
Sveikos 4u.gif

Žinau, kad buvo kalbėta, bet gal galit priminti koks emulsiklis iš AZ geriausias, "lengviausias" ? ax.gif

Man labiausiai patinka Olivem1000
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 09 21, 08:56)
Aš turiu iš aroma zone, bet man norėtųsi stipresnio. Nes jei tirštesnis kremas, plakiklis jo jau nebesuka  g.gif

Superini plakikli pirkau VIKINGe Kaune (urmo miestelyle), vokiskas, skirtas kavos putai, bet kremu gamyboje nepakeiciamas. kaina aapie 10 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima44 @ 2011 09 22, 14:46)
Superini plakikli pirkau VIKINGe Kaune (urmo miestelyle), vokiskas, skirtas kavos putai, bet kremu gamyboje nepakeiciamas. kaina aapie 10 lt smile.gif

gal galit parasyti kur ta parduotuve randasi blush2.gif senai buvau o su dvyniais ieskoti labai jau vargina ir mane ir juos blush2.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 09 22, 12:15)
pasigaminame rolleyes.gif
bazinis receptukas:
1litras vandens
50g sutarkuoto muilo
45g kalcinuota soda (yra senukuose) paprasta netinka
EA jei norit...

Idomus receptas, o skalbimo masinai priemone tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 09 22, 16:16)
gal galit parasyti kur ta parduotuve randasi  blush2.gif senai buvau o su dvyniais ieskoti labai jau vargina ir mane ir juos blush2.gif aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

randasi ta parduotuve urmo bazes paciame gale, ten yra kvygu turgus ir ta pard "VIKING".
Ikelciau plaktuvo nuotrauka, bet nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima44 @ 2011 09 22, 14:46)

Ir aš tokio noriu:)
mano kaime kur rast? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima44 @ 2011 09 22, 17:58)
randasi ta parduotuve urmo bazes paciame gale, ten yra kvygu turgus ir ta pard "VIKING".
Ikelciau plaktuvo nuotrauka, bet nemoku  g.gif

čia ta firma kur prekiauja SODO, MIŠKO, DARŽO ĮRANKIAIS STIHL, VIKING? unsure.gif

kaip įkelt nuotrauką yra paaiškinta kažkur forumo aukštesnėse temose, gal prie "pagalbų" ir pan.

Dėl šaltalankių aliejaus - man irgi buvo tik drumzlės viršuj, o aš laukiau aliejaus lašiukų ir nusprendžiau, kad nepakankamai prinokę šaltalankiai smile.gif
Atsakyti
Man irgi AZ plakiklis tirštesnio "nepaveža", aš daug ką iš buitinės perkuos Krinonoj, kažkaip buvau ją primiršus, yra ten trijų rūšių plaktuvėliai ir šiaip visko(ir svarstyklių, bet nenagrinėjau), virš 100 pristatymas nemokamas, čia nuorodoj pigesnis, yra brangesnis, pagal kiekvieno norus ir galimybes. Kaune Krinona yra urmo bazej kažkur, Vilniuje Akropolyje prie Ermitažo kasų pirmame aukšte(int. plakikliai prie kavos, žemyn už kavos aparatų kur visokie priedai kavai) 4u.gif
http://www.krinona.l...p...643&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 22 rugsėjo 2011 - 18:13
QUOTE(Rima44 @ 2011 09 22, 17:58)
Ikelciau plaktuvo nuotrauka, bet nemoku  g.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 09 22, 18:31)
Ir aš tokio noriu:)
mano kaime kur rast? smile.gif

aciu 4u.gif
jau issiklausinejau galvojau paprasysiu ko bet sake ten visko daug tai pati leksiu sestadieni gal ir nusipirksiu jei kuriai reikia ir tinka galiu nupirkt ir persiust 4u.gif

Agnė/Ramutė ir as kazka vis ziurinejau kaip jus rodot nu bet ten kaina jei 10lt tai bus negaila jei ir suges blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 22 rugsėjo 2011 - 19:44
Tai aišku 10 litų galima nurašyt į nuostolius, be to juk vis tiek garantija bus, tam atvejui jei sugestų. Jei gerai plaka, tai ko gi ne, o tie Krinonoj reikia dar pažiūrėt ar kuo geresni, galingesni ar tas pats tik už kitą kainą. Šiaip ką turiu tų firmų kokybė labai gera (Imetec lygintuvą, Wiks gruzdintuvė) 4u.gif
O jei Kauno Urme būsit, galit užeit vienur ir kitur, pasičiupinėt ir palygint. Aš kol kas neskubu pirkt, kai sutirštėja pamaišau šaukšteliu ir man lyg ir užtenka, arba AZ tuo antgaliu kur kaip pagaliukas perskeltas. Va koks purus orinis vakar gavosi (nunaudotas jau, nebegražus...)
user posted image
Atsakyti
as ta sluotele is AZ turiu thumbup.gif bet jei koki geliuka maza kieki ir norisi mikseriuko blush2.gif
as ten tik ir eisiu nes dvyniai jau labai nenoriai savo karietoj sedi o palikt neturesiu kam doh.gif

ir man panasus kremai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 22 rugsėjo 2011 - 21:00
QUOTE(alioniukas @ 2011 09 22, 12:15)
pasigaminame rolleyes.gif
bazinis receptukas:
1litras vandens
50g sutarkuoto muilo
45g kalcinuota soda (yra senukuose) paprasta netinka
EA jei norit...

Ačiū. O muilą ūkišką reikia imti?
Atsakyti