Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 20, 17:19)
įkomponuot pantenolio. 4u.gif

Dėkoju 4u.gif Kad kažko neatitaikau tai faktas, bet kai tik prasideda ruduo tai ir su mano oda prasideda sausėjimo ir šerpetojimo problemos, ir taip kasmet doh.gif Daug pirktinių bandžiau, bet š..., nuo vasaros pradžios kai pradėjau gamintis pati, odos būklė tikrai geresnė, bet vėl ruduo.... Eisiu į blogą to losjono recepto ir bandysiu šiandien pasidaryti , būtinai parašysiu kaip veikia.
Atsakyti
smile.gif Pasikartosiu, iš to recepto pasiimk mintį, o naudok ką turi ir kas patinka, gali kiek daugiau pantenolio - dėjau 0,25ml, bet jo ir mano kreme yra, o jei vien į losjoną, gali didint (maksimali būtų 2,2ml į 50ml) pagal norą, gal iki 1-1,5ml. Ricinos aliejus reikalingas nuriebintas, kaip ir Alioniuko miceliniame vandenuke.
O aš su kvepalais vėl vargstu. Radau tokius suprantamus filmukus, bet man kažko perdaug paprasta atrodo...
Palomina, gal galėsi paaiškint, ar taip ir maišai visas natas iškart, ar pasidarai mišinukus, subrandini ir tik vėliau sujungi, atskiedi pasirinktam pagrinde(alkoholyje arba aliejuje).Niekaip bash.gif neatsikapstau esmių esmės. 4u.gif
Bet kam kvepalai įdomu, tokios mini pamokėlės:
http://www.dailymoti...fumes_lifestyle
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 20, 19:09)
Palomina, gal galėsi paaiškint, ar taip ir maišai visas natas iškart, ar pasidarai mišinukus, subrandini ir tik vėliau sujungi, atskiedi  pasirinktam pagrinde(alkoholyje arba aliejuje).Niekaip  bash.gif neatsikapstau esmių esmės. 4u.gif
Bet kam kvepalai įdomu, tokios mini pamokėlės:
http://www.dailymoti...fumes_lifestyle

filmuku neziurejau, tai nezinau ka ten rodo blush2.gif bet paprastai kvepalai kuriami taip: sukuriama kiekviena nata, tada brandinama mazu maziausiai menesi, tada virsutine nata supilama i vidurine nata ir vel brandinama maziausiai menesi, tada jau vis tai supilama i bazine nata ir vel brandinama maziausiai menesi.. po to jau galima praskiesti su spiritu ar aliejumi smile.gif cia taip trumpai parasiau.. kvepalu kurimas - procesas netrumpas, bet labai idomus..
Atsakyti
ilgokai nesilankiau, daugokai teko paskaityti lotuliukas.gif

Node, del drelinimo dar labai siulyciau jogurta ir isrugas pabandyti. man tai thumbup.gif

del alijaus.com. kiekvienas renkasi pagal savo kokybes supratima. mano ir ju truputi prasilenkia, todel ju alieju kosmetikai NENAUDOJU.
Papildyta:
del saltalankiu aliejaus: tai virsuje susidaro sluoknis aliejaus, tadalabai paprasta: apie 0-1 laipsni salcio duodi, vanduo uzsala, alieju nusipili smile.gif
siemet kazkas nurinko mano saltalankius- na ta vieta prie namu (tiksliau sodybos) kur eidavau saltalankiu rinkti, tai likau be ju... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kažkas apie rudugio aliejus klausė: man teko skaityti patyrusių natūrališčių atsiliepimus, kad aliejai nėra kokybiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 20, 20:22)
Kažkas apie rudugio aliejus klausė: man teko skaityti patyrusių natūrališčių atsiliepimus, kad aliejai nėra kokybiški smile.gif

nenorejau taip grieztai pasisakyti ax.gif bet pritariu
Atsakyti
Palomina, labai labai ačiū, kažkaip panašiai ir maniau, filmuke tiesiog sumaišo eterinius, įpila alkoholio ir tai jau vadina kvepalais, tai man ir atrodė kad kažkas čia pernelyg primityvu, aišku galima ir taip, greitas rezultatas, bet aš noriu tikresnių... Užvedei ant kelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Girdėjau kad galima namuose pasidaryti savos gamybos užpiltines/fitolius. (Ar kaip čia teisingai pavadinti?)
Gal kur nors yra koks pradžiamokslis kaip tą padaryti?

Aš šiandien padariau kietą šampūną smile.gif Bus matyt ar sustings kaip priklauso smile.gif
Ir dantų pastą dariau, bet skonis tai nekoks. Toks labai įkyrus. Kažin kaip paskaninti ją?
Papildyta:
Radau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 20 rugsėjo 2011 - 21:44
QUOTE(`lina @ 2011 09 20, 16:25)
MERGINOS O SU KUO JUS PLAKATE, SU TUO PLAKIKLIU IS AROMA NATURAL, KUR SU 4 ANTGALIAIS?
Papildyta:
PATARKITE KOKIU ETERINIU ALIEJU GALIMA NAUDOTI I PRAUSIKLIUS RIEBIAI, SPUOGUOTAI ODAI?

Aš turiu iš aroma zone, bet man norėtųsi stipresnio. Nes jei tirštesnis kremas, plakiklis jo jau nebesuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 09 18, 10:35)
labas mergaites 4u.gif
oi kiek priraganavau vakar ir dar šiandiena ax.gif
alionukuj labai daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kad dalinasi savo receptais ir visokiais išradimais  wub.gif plauku kondicionieriu vel gaminau ta pati kur praeita karta  ax.gif nu negaliu kaip man jis patinka blush2.gif
klausimukas blush2.gif  radau pora receptu su  arrow root pudra ,bet kur ir kada ja deti neradau  blush2.gif arba jau apžlibau  doh.gif parasykit laiko turedama aciu 4u.gif

pramos 4u.gif rolleyes.gif
arrow root naudoju, ka noriu kiek sumazinti kremo riebuma, nes pudra kazkiek ji sugeria, beto veidui duoda toki matini efekta bigsmile.gif . O dedu pacioje pabaigoje, tiesiog gerai ismaisau, ir nelieka jokiu gumuleliu.

Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 09 20, 19:49)
Ir dantų pastą dariau, bet skonis tai nekoks. Toks labai įkyrus. Kažin kaip paskaninti ją?
Papildyta:
Radau  bigsmile.gif

as naudoju sorbitoli (jis nekenkia dantims), tada pasta siek tiek skanesne rolleyes.gif , bet zinoma savo gamybos niekada nebus labai svelnaus skonio
Atsakyti
Aš irgi turiu iš AZ plakiklį, bet naudoti nesiseka: tiršto kremo nepasuka, o skystą žiauria taško. O gal kaip nors taškymo galima išvengti? Gal kas suradot būdą?
Plaku mažyčiu late kavos pieno plakikliu, šis netaško, bet tiršto kremo irgi nepasuka. Suteikia kremams porėtą struktūrą.
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2011 09 21, 08:46)
Aš irgi turiu iš AZ plakiklį, bet naudoti nesiseka: tiršto kremo nepasuka, o skystą žiauria taško. O gal kaip nors taškymo galima išvengti? Gal kas suradot būdą?
Plaku mažyčiu late kavos pieno plakikliu, šis netaško, bet tiršto kremo irgi nepasuka. Suteikia kremams porėtą struktūrą.

as is AZ tokia pirkau user posted image- man ji labai thumbup.gif aisku, super mazo kiekio jau nelabai isplaksi 4u.gif bet 30 ml galima, o kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti