[quote=krisiule,2011 09 13, 10:53]ir as noreciau...
Paakiams man geriausia- kremai be emulsiklių, su taukmedžiu.
neprisiruošiau natūralios kosmetikos gamybai, todėl parduodu man nereikalingas juvelyrines kišenines svarstykles, tinkamas kosmetikos gamybai.
Skelbimas čia: SVARSTYKLES iki 300 g
Skelbimas čia: SVARSTYKLES iki 300 g
QUOTE(zuikute24 @ 2011 09 13, 13:28)
As toki dariausi jau ne karta. Man patiko, tik si karta kai plakiau tai skystokas gavosi. Ir paskui dariau eksperimenta. Plakiau puse normos su hidrolatu pirktu Lietuvoj, ir puse normos su hidrolatu is AZ, i abu dejau visko po vienoda kieki. Nezinau cia sutapimas ar kaip bet su hidrolatu is AZ gavosi gerokai skystenis, o po paros sutirstejo.
vakar pasidariau tik dejau vietoj simondsiju aliejaus dejau margainiu, nes neturejau simondsiju ir vietoj emulsinio vasko biciu dejau ir dar kokosu aliejaus. tai padidinau hidrolato doze gavosi toks kaip ne kremas o minkstas vazelinas, susigeria liuks, kvepia medum su kokosu. pradzioj susinervinau pamacius bet dabar labai dziaugiuosi veidas neblizga oda labai faina lieka, dejau visko daug maz pagal recepta nes neturiu svarstykliu
Sveikos merginos, žiūriu daug kam patinka AZ emulsiklis gelisucre. Jei teisingai supratau, tai Jūs jį kaitinat su kitais ingridientais, bet juk jis būtent skirtas daryti emulsijoms šaltuoju būdu (kaip ir sojų lecitinas), kad kaitinimas nesugadintų vertingų medžiagų. Prašau neįsižeiskit dėl mano pastebėjimo, galėjo būti kad ir neteisingai Jus supratau, bet gal kam nors ir naudinga bus tai sužinoti
QUOTE(krepsyte @ 2011 09 14, 12:05)
Sveikos merginos, žiūriu daug kam patinka AZ emulsiklis gelisucre. Jei teisingai supratau, tai Jūs jį kaitinat su kitais ingridientais, bet juk jis būtent skirtas daryti emulsijoms šaltuoju būdu (kaip ir sojų lecitinas), kad kaitinimas nesugadintų vertingų medžiagų. Prašau neįsižeiskit dėl mano pastebėjimo, galėjo būti kad ir neteisingai Jus supratau, bet gal kam nors ir naudinga bus tai sužinoti
na bent jau aš tai tikrai nekaitinu
Sveikos.
Gal kuri nors galėtų trumpai drūtai, ūkiškai paaiškinti ko man reiktų plaukų kondicionieriui pagaminti.
Pirmame puslapyje kremo veidui pradžiamokslis yra, o va kaip kiti produktai?
Noriu nusipirkt iškart visko ko reiktų.
Nes dabar visa ko prisidėjau į krepšiuką, bet gal net nereikia man tiek.
Skaitinėjau pas jus, bet jau galva įsiskaudo nuo įtempto skaitymo....
Gal kuri nors galėtų trumpai drūtai, ūkiškai paaiškinti ko man reiktų plaukų kondicionieriui pagaminti.
Dėl Gelisoucre - nu aš jo irgi nekaitinu. Ir kad jokių ypač vertingų savybių jis neturi, ne aliejus ar aktyvus komponentas, pusę sudaro paprasčiausias augalinis glicerinas ( todėl nepatariama naudoti gaminiuose kur dedamas glicerinas), toliau saldžiųjų migdolų aliejus (neaišku ar nerafinuotas, manau bus dėl didesnio stabilumo dėtas rafinuotas aliejus), sacharozės lauratas, Citrus aurantium dulcis (Orange) Vaisių Vanduo . Jis patogus, kad galima pabaigoj įpilt, man patinka, o kaitint kartais tenka dėl nenumatytų aplinkybių, kai kažkas netinka-nepatinka ir bandai gelbėt situaciją...
QUOTE(Refresh @ 2011 09 14, 17:54)
Sveikos.
Pagrindas tai BTMS arba AZ atrodo turi dar kažkokį kondicionierių plaukams, aliejai, eteriniai aliejai ir sviestai "pagal skonį" ir norus, skysčiai irgi, būtinas koks nors konservantas, o tada jau pagerinimai pagal norimą išgauti efektą - pantenolis, fitokeratinai, šilkas, keramidai, hialuronas, visokie ekstraktai ir pan
QUOTE(mėnulis @ 2011 09 14, 13:43)
Per kur jus bendrai uzsisakote is aroma zone? gelbekit, nerandu!!
kaip tik siandien uzsakiau... galejau prijungti. na vis tiek po kokios savaites kitos vel uzsisakinesiu ko gero . na niekaip kitaip nasigauna man. apetitas vis dideja ir dideja
siaip bendri uzsakymai: http://naturkosmetik...-zone-2468.html
QUOTE(Babi* @ 2011 09 14, 21:08)
Nelabai į temą mano klausimas, bet gal moderatorė labai nesupyks: ką gaminat peršalus, kai jaučiasi sunkumas krūtinėje, yra kosulys, sloga?
ya tema gydomes naturaliai ). siaip tai eukaliptas su ciobreliu . silta (beveik karsta) druska ant krutines ir kaklo.
alioniuk, peel off (nuplesiamoms - lietuviskai tikrai baisokai skamba) kaukems ka naudojai: agara ar ksantana?