Nuplėšiamų kaukių nedarau, man labai žiauriai skamba, vengiu drastiškų procedūrų...
Čia kas ką mėgsta tiesiog.
Receptuko paakiams negaila, bet kad ten mano pats pirmas toks gaminys, net svarstyklių neturėjau, tai miltelių tikslių kiekių nežinau, ir pridėta visko daug... Bet va naudoju nuo birželio galo ir kai baigsiu nedaug ką pakeitus gaminsiu kitą (žiemai vos vos riebesnį). Su ksantanu reikia nepadaugint, nes tada nemaloni tekstūra gaunasi, kabini, o kremukas nuo tavęs bėga.
Jei kuo padės (pasikeiskit savom priemonėm ko neturit), prašom: Ksantano ant šaukštuko galo (
), Gelisoucre (skystas emulsiklis iš AZ) 0,25 ml. Vandeninė dalis (apie 9ml viso): hamamelio hidr.6ml., vandens lelijų ekstraktas 2 ml., edelveisų ekstraktas 5lašai, relax rides 10 lašų, skystas šilkas 15 lašų,
lubinų peptidai 10 lašų, aloe koncentratas(ne želė) 0,25ml. Sausas pagerinimas - Gelee royale(bičių pienelis), irgi ant šaukštuko galo(na gal būtų nuo 0,05-0,1g, kai pagaminsiu su svarstyklėm žinosiu). Čia ištirpint ksantaną, emulsiklį, bičių pienelį, tada supilt aliejus: aviečių kauliukų 1ml., pasiflorų 1 ml., nerolio eliksyras(ne EA) 10 lašų, bisabolol 3 lašai, suplakt. Dėjau 1 lašą pačiulės EA, galit koks kvapas patinka, bet jei akys labai jautrios, nedėkit (nors mano irgi jautrios ir neerzina). Šituo ir lūpas tepuos, kai kampučiai suskilę buvo, labai gerai po nakties apgijo... Man toks neriebus patinka. Konservanto dėjau Cosgard 3 lašus, o laikiau tai vonioj, ten vasarą ir po 30 šilumos buvo, tai šaldytuve kai nepamiršdavau... Šiaip pastebėjau, kad kremukai su vaškais nemėgsta temperatūrų šokinėjimo. Jei laikai šaldytuve, tai ten ir padėk kai pasitepi, tada nesisluoksniuoja. Šitas toks atsparesnis nepriežiūrai...