QUOTE(alioniukas @ 2011 09 11, 20:48)
Jeigu jus nedesite jokio aliejuko ir EA, tai issilaikys ir be konservanto 1-1,5 menesio, paskui vistiek tos bazes kazkaip rugsta (bent jau man).
Jei bazes desite mazdaug 40-50% + riebalinio sluoksnio atstatytoja apie 1-3% gaunasi kiek skystas sampunas, ir jei prideti ksantana, jau be konservanto niekaip, o GSE su ksantanu nedraugauja. Na riebalinio sluoksnio atsatytojas patirstina, bet jei plaukai riebus jo reikia deti minimaliai. Bet kai kuriems patinka skysti sampunai, man kiek tirstesni..
Labai aciu uz pagalba
Papildyta:
QUOTE(BlueFire @ 2011 09 11, 20:49)
pas mane ant pantenolio buteliuko (skysto, 75%) raso kad iki 5%. o sampunus dariau be konservantu, dejau 10 lasu vit.E ir 10 lasu GSE 100 ml, nei vienas nesugedo kol sunaudojau
Labai aciu
Siandien dariausi krema, kuri jau darausi koki 5 karta ir pirma karta nesigavo, niekaip neina sutirstinti, toks pienelis ir tiek. Dejau 18ml abrikosu kaul aliejaus, 11ml jojobos, 7gr emulsinio, 60ml hidrolato ir t.t /ir niekaip neina sutirstinti. Visada gaudavosi toks lengvas kremukas, normalios konsistencijos.
Ar gali buti kad nesutirsteja nes pyliau hidrolata is AZ ir emulsini vaska Ansciau pildavau hidrolata pirkta cia Lietuvoj. Nu ir prirasiau, tikiuosi suprasit ko klausiu
Papildyta:
O BTMS vaskas tik sampums ar ir kremas? oi as jau visai pasimeciau