Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 07, 16:32)
O kaip indeliai naturallythinking? Atrodo iš ten pirkot, apie juos atsiliepimų prašom pateikti 4u.gif

as metalinius pailgus 30 ml (o gal 50 lotuliukas.gif ) is ten kelis turiu -man patinka mirksiukas.gif thumbup.gif

kaip konservanta naticida kol kas esu tik naudojus ir tebenaudoju bei zadu nauja imt -nes baiginejas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 07 rugsėjo 2011 - 17:25
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 07, 13:38)
Almantaite, pažiūrėk gal yra parašyta iš ko vaškas susideda, pirmiausia ar jis yra vaškas(bičių, augalinis), emulsinis vaškas ar koks emulsiklis, ir iš kokių medžiagų - tada bus galima bandyt atrinkt kiek jo reikia kokiai tekstūrai gauti 4u.gif

ant pakuotes tiesiog parasyta emulsifying wax wink.gif tai, kaip suprantu, jis yra augalinis? pries gaminant krema po visa interneta daviausi, ieskojau vasko proporcijos biggrin.gif radau berods, 1 uncijai aliejaus vienas tbs emulsinio vasko g.gif bet gavosi kaip gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 09 07, 20:06)
ant pakuotes tiesiog parasyta emulsifying wax wink.gif tai, kaip suprantu, jis yra augalinis? pries gaminant krema po visa interneta daviausi, ieskojau vasko proporcijos biggrin.gif radau berods, 1 uncijai aliejaus vienas tbs emulsinio  vasko g.gif bet gavosi kaip gavosi biggrin.gif

tada keista kazkoki turi biggrin.gif nes paprastai buna sudetis tikslesne parasyta ir kiek procentaliai rekomenduojama naudoti 4u.gif o smulkiau kitur paskaicius --net matai, kiek procentu detum, kokia koksistencija gaminio gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip minejau, pirkau is ebay oi ne is spec parduotuviu biggrin.gif svarbiausia kad savo darba atlieka wink.gif
Atsakyti
Savo emulsinio vaško proporcijas ir visą paaiškinimą kaip daryti pasižiūrėk pirmame temos psl. kur yra nuoroda "gamyba su emulsiniu vašku". Priklausomai nuo jo rūšies, galima varijuoti proporcijas, vaško jei lengvesniam galima mažiau, ir aliejų mažiau negu tavo pirmajame. 8-12-80 proporcija įmanoma, bet man "neskani", labiau megstu vos mažiau vaško ir geriau jau truputį daugiau aliejų(ir su 20 proc. lengvų aliejų kremas dar gali gautis gana lengvas), tau riebumą didelį davė vaškas ir kokosai, veidui jie nelabai gerai. Na bet kam kas patinka tenka išsibandyt ir atsirinkt...
Dar labai aiškiai kaip galima kaitaliot tuos santykius, ko reikia daugint kažką mažinant-didinant pasižiūrėk aroma-zone.com kur yra emulsikliai- prie kiekvieno yra lentelė, o pagal paveiksliuką gal atrasi koks tavasis, ten gali būt tokio paties. 4u.gif
Atsakyti
Ką tik nuploviau kaukė nuo veido ir sedžiu-galvoju, kuom man patepti plemus raudonus blink.gif blink.gif Kažkas sualergizavo (žalias molis, rožių hidrolatas ir eršketuogių aliejus). Galvojau, kad rožes, bet prieš tai valiau akių makiažą su valiklių iš tų rožių ir viskas buvo gerai. Gal turit kokiu minčių, kaip apraminti man oda?
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 07, 16:32)
O kaip indeliai naturallythinking? Atrodo iš ten pirkot, apie juos atsiliepimų prašom pateikti 4u.gif

Kadangi dariau bendrus užsakymus tai indelius bene visus gyvai apžiūrėjau wink.gif visi geros kokybės, tie stikliniai skaidrūs tokie patys kaip KN prekiauja. Labai elegantiški plokšti, kaip tabletė plastikiniai 50 ml talpos. Kur su pompelėm visokie papilgi irgi faini wink.gif O labiausiai naudoju tai 10 ml stiklinius buteliukus su pipetėm. Susipyliau AZ aliejų "mėginukus", laikau mišinukus.
Atsakyti
O ką turi, Adusia? Nestipriu paprastos žalios(nearomatizuotos) arbatos arba ramunėlių nuoviru nusiprausk(jei nealergiška), gali pantenolio įlašint. Agurko griežinėlis gali apramint, bet žiūrėk bet ką darydama ar neperšti dar labiau (jei taip-netinka).
Buteliukų su pipetėmis mažų Suvoj nusipirkau, gal tokie patys, pasidariau EA ir aliejų mišinius galvos odai, kad nesimakaluot kiekvieną kartą per kelis buteliukus. Kada gal kokių stiklinių norėsiu, nes plastikiniai keliskart naudojant nėr labai gerai... Prisipirkau bet išmetinėsiu/išdovanosiu palaipsniui, daugiau plastiko nebenoriu. O metalinis stilius man ne prie širdies tiesiog, nemėgstu nei buity skardinių dekoracijų. Man ten faini tie visi spalvoto stiklo.
Dar iš ten labai sudomino aloe sviestas, bet pažiūrėjau kad ten kokosinis aloe produktas, kokosų dar daug turiu tai nebenoriu.
Atsakyti
Ačiū, Agnė/Ramutė 4u.gif Padariau iš žalios arbatos alia kompresiuką, visus raudonius kaip ranka nueme. Bet kaukė išvale inkštirus gerai, net tokie užsisenieje spogiukai suaktivejo, matyt rytoj jau busiu graži, net baisu darosi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, kad patariat, pasinaudosiu Agnes/Ramutes patarimais wink.gif
Atsakyti
man is nt stikliniai buteliukai patiko, plastiko nemegstu, metalas kosmetikai laikyti man irgi kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2011 09 07, 21:02)
Ką tik nuploviau kaukė nuo veido ir sedžiu-galvoju, kuom man patepti plemus raudonus blink.gif  blink.gif Kažkas sualergizavo (žalias molis, rožių hidrolatas ir eršketuogių aliejus). Galvojau, kad rožes, bet prieš tai valiau akių makiažą su valiklių iš tų rožių ir viskas buvo gerai. Gal turit kokiu minčių, kaip apraminti man oda?

O neuzdziuvo kauke ant veido? Nes as karta leidau ant kaklo kaukes pakrasciams apdziuti, o kai nuploviau tose vietose buvo rausva wink.gif
Atsakyti