QUOTE(BlueFire @ 2011 09 06, 18:19)
mergaites gal kuri galetumet paaiskint kaip cia buvo?
dariausi balzama plaukams su avizu pienu pagal si nuostabu Palominos recepta, didelis aciu
http://palomaslabora.../label/Plaukams
kol btms kaito, i plastikine vienkartine stiklinele sudejau visokiu priedu - isspaudziau sviezios citrinos, skysto pantenolio, silko milteliu (silk amino acid) ir jau buvau bedaranti, bet atsikele vaikai ir as (isjungus karsti) 15 min su jais tvarkiausi. kai jau vel atejau darytis savo balzamo, ta vienkartine balta plastikine stikline buvo istirpus

visas dugnas susilydes, gerai kad stalvirsis issivale.
kas cia negerai sureagavo? citrina su silku? bet kad to silko ant peilio galo tik buvo?
oho kaip idomiai tau cia gavosi

o klausimelis - kodel citrinos sultis maisei su visokiais pagerinimais? reikejo sultis det i vandenine dali ir emulsinti kartu su aliejais..
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 06, 18:50)

Na ir dar vienas pastebėjimas, tik nesudeginkit manęs ant laužo už erezijas.

Skaitau jūsų postus ir kartais man nesueina "matematika", kai sakot kad dėjot pvz. maksimalų EA kiekį, tris procentus, ir parašot lašiukų skaičių. Beskaitydama senas temas radau jūsų naudojamą KN EA koncentracijų lentelę ir tada supratau, kad vadovaujatės ja. O aš skaičiuoju pagal AZ EA, kad mililitre yra apie 35 lašus, ir man gaunasi kitaip... Matyt KN yra kitokie lašintuvėliai, ta lentelė į mažesnę pusę, gal ir gerai, saugiau, bet jei remtis kad 1 ml 35 lašai, gaunasi visai kiti skaičiai. Čia tarp kitko, nekreipkit dėmesio, kam neaktualu. Pas mane daugiau AZ eterinių, tai skaičiuoju kitaip... Jei pagal P. Davis Aromaterapiją nuo A iki Ž, dar kiti skaičiai ( gal ji pipete lašindavo?

)
taip siek tiek skiriasi lasintuveliai.. pvz., A-Z lasa mazesniais lasiukais, todel ju ir reikia daugiau, nei, kad KN..
KN eteriniu alieju 1 ml yra apie 25 lasus.. Jei tirstesni aliejai, tai ju dar maziau lasiuku reikia (apie 20 jei gerai pamenu)..
QUOTE(bonda @ 2011 09 06, 19:22)
as tai pagerinimus ar i krema, ar plauku balzama ir t.t. dedu visada gale, jau sumaisius abi fazes ir pravesus, po viena ingridienta lasinu-maisau, lasinu-maisau

(ar iberiu

)

as irgi taip