Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios

QUOTE(nodo @ 2011 08 30, 15:20)
Aha, šitas  bigsmile.gif  Pabandysiu į sekantį ir aš obuolių acto įdėti ,aišku be mėtų, o kiek maždaug jo reiktų dėti ?

Aš irgi darysiu:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 30, 14:06)
Prašom  4u.gif  aš kažkaip visada gydomąsias arbatas labai vertindavau, žiemai iš savo daržo prisirenku visokių aviečių, serbentų stiebelių,iš bobučių apsiperku:)

Serbentų stiebelių ? Aš prisikabiau lapų ... Naudingi tik stiebeliai, ar visos šakelės su lapais?
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2011 08 30, 15:21)
gali buti, kad tiesiog per daug vandens kreme.. o su emulsiniu vasku jau neprasideciau smile.gif

Tai jau ir nebežaisiu , nes du vakarus bandžiau taisyt reikalą, sunaudosiu taip, kiek vandens išsiskirs, nupilsiu , vis tiek geras produktas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2011 08 30, 12:20)
Aha, šitas  bigsmile.gif  Pabandysiu į sekantį ir aš obuolių acto įdėti ,aišku be mėtų, o kiek maždaug jo reiktų dėti ?

neseniai ikeliau stai cia, ten yra proporcijos smile.gif , o metas dejau ir del lkvapo ir del savybiu
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 30, 09:04)
Sveika,
na man per savaitę dažniausiai atkeliauja, kartais keliom dienom ilgiau.

Dėl krepšelio tai patikėk, nespėji apsižiūrėti, o žiūrėk jau suma kosminėsmile.gif kažkada bandžiaus suskaičiuoti, kiek jau esu išleidus AZ siuntinukams..bet pusiaukelėj nusprendžiau to nebedaryti biggrin.gif siaubingos sumos:)

mano pačios plaukai labai slenka, tai aš naudoju rozmarinų eterinį, kurį dedu į kaukes, šampūnus, darausi dilgėlių nuovirus ir ištraukas. Bet daug kas priklauso nuo to, kas pas tave viduj darosi. Užtai pradėjau gerti dilgėlių arbatą. nekoks skonis, bet reikia:) tikiuosi, kad ir padės

NUO PLAUKU SLINKIMO DAR LABAI PADEDA CIOBRELIU EA
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2011 08 30, 15:25)
Serbentų stiebelių ? Aš prisikabiau lapų ... Naudingi tik stiebeliai, ar visos šakelės su lapais?

Na nuo senų laikų kažkaip ir močiutė, ir mama naudojo tiek aviečių, tiek serbentų stiebelius. Bet gal ir lapai gerai g.gif aš tikrai ne ekspertė, nepasakysiu teisybės smile.gif bet tikrai bus geriau už Lipton thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2011 08 30, 16:25)
NUO PLAUKU SLINKIMO DAR LABAI PADEDA CIOBRELIU EA

turėsiu minty:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 30, 16:39)
Na nuo senų laikų kažkaip ir močiutė, ir mama naudojo tiek aviečių, tiek serbentų stiebelius. Bet gal ir lapai gerai  g.gif  aš tikrai ne ekspertė, nepasakysiu teisybės smile.gif bet tikrai bus geriau už Lipton  thumbup.gif

Kad geriau tai faktas drinks_cheers.gif Aviečių aš šakeles nusikarpau, ten ir stiebeliai ir lapeliai. Kaimo žolininkė sakė kad viskas tinka, vat su serbentais išsiaiškinsiu tiksliai, bet ką tik užpyliau ir lapus, pabandysiu ištrauką padaryt.

Pasidariau piliarožių ištrauką pagal alioniuko nurodymus thumbup.gif Ir spalva sodri ir kvapas malonus, manau kad viskas gerai gavosi. Po pirmo košimo buvo truputį tokių drumzlių, bet antrą kartą perkošus, švarus skystis liko, tiesa tas skystis toks ne visai skystas , bet taip ir turi būti kiek supratau. Artimiausiu metu panaudosiu kremo gamyboje thumbup.gif Ir iškart užpyliau rožių žiedlapius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 08 30, 00:26)
Uogytė labai į gudobelės panaši, lapas gal kaip laukinės, bet man atrodo kad čia toks dekoratyvinis krūmas, gyvatvorėse panašūs būna (gal likęs nuo kokios senos sodybos). Neradau lygiai tokio savo knygose... Dekoratyvinių būna milijonai rūšių, mano patarimas būtų toks - šakelę nusivežti kur prekiauja augalais, turėtų pažinti... O gal gudobelė senovinė...(Gerai jei tikrai gudobelė, bet kad nepanaudot kaip jos ko nors nuodingo) 4u.gif
http://lt.wikipedia..../wiki/Gudobelė

Uoga visai kaip gudobelės, bet lapai kitokie. Gudobelė labai tiktų kuperozinei odai, išsiplėtusioms venoms. Galėčiau vietoj vandens fazės kremuose naudoti. Pati neturiu tokių bėdų, bet anytai reikia. Jai dariau tepalą venoms iš tamanų, erškėtrožių, sezamų aliejų, B5, niauolio, levanndų, kedrų ea. Daug kur skaičiau, kad kiparisai tinka, bet AZ radau tokį receptuką, truputį paturbinau- ir anyta patenkinta. Dar vieną kremuką be emulsiklų jai darau itin sausai odai- kojų oda pleiskanojo, bet ne žvynelinė. Mano tepaliukas labai padėjo. Receptuko dabar nerašysiu, daug jau tokių yra, jei kam įdomu- įdėsiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 08 30, 13:54)
P.S. cia tarp kitko del plaukuciu. Visai naudinga nustatyti, ar plaukai slenka?ar luzta? tada ziureti ar  trinti kokiom priemonem galvos oda, ar pacius plaukus. O nustatyti tiesiog apziurejus plaukus, kurie lieka sepetelyje, jei jie su plauko svoguneliu - tuomet slenka, jei be - tiesiog luzta.
Man dažniau lūžta, deja doh.gif nepavyksta užsiauginti niekaip. gal laiko patikrintų receptų, prevencinių priemonių kuri žinote?
Atsakyti
Knisuosi rusiškam forume kaip tik apie plaukus - tai plaukus pasirodo taip pat svarbu drėkinti, ir sako kad labai gerai drėkina medus. Plauti įdomi mintis - ne šampūnu, o lygiom dalim kondicionierius (logiška, riebalai tirpdo ir valo nešvarumus), aloe, medus. Ištept gausiai, palaikyti, nuplauti. Bandysiu būtinai... Dar įdomus irgi patarimas - į kaukes plaukams dėti kaip aktyvų priedą kokybišką sojų padažą. Taip pat lecitiną ( nedaug, sunkiai išsiplauna padauginus) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 08 31, 01:37)
Knisuosi rusiškam forume kaip tik apie plaukus - tai plaukus pasirodo taip pat svarbu drėkinti, ir sako kad labai gerai drėkina medus. Plauti įdomi mintis - ne šampūnu, o lygiom dalim kondicionierius (logiška, riebalai tirpdo ir valo nešvarumus), aloe, medus. Ištept gausiai, palaikyti, nuplauti. Bandysiu būtinai... Dar įdomus irgi patarimas - į kaukes plaukams dėti kaip aktyvų priedą kokybišką sojų padažą. Taip pat lecitiną ( nedaug, sunkiai išsiplauna padauginus) 4u.gif

Su kondicionierium plaukus plauti? g.gif
nu tikrai pabandysiu dėl įdomumo, nes kažkaip netikiu kol kas biggrin.gif na bet kol nepabandysiu, tol nežinosiu:)
Atsakyti
noriu paklausti - kaip ta gintaro pudra naudoti? tiesiog itrinti i nagus ar kaip?
Atsakyti
su kondicionierium -o geras? g.gif nesitiki kazko -kol kas biggrin.gif

as vakar ir apie plaukus prisiskaiciau -tai nukeliau AZ uzsakyma kitai savaitei -reik kad susiguletu galva -nes nebezinau ka imt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti