QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 30, 16:39)
Na nuo senų laikų kažkaip ir močiutė, ir mama naudojo tiek aviečių, tiek serbentų stiebelius. Bet gal ir lapai gerai

aš tikrai ne ekspertė, nepasakysiu teisybės

bet tikrai bus geriau už Lipton

Kad geriau tai faktas

Aviečių aš šakeles nusikarpau, ten ir stiebeliai ir lapeliai. Kaimo žolininkė sakė kad viskas tinka, vat su serbentais išsiaiškinsiu tiksliai, bet ką tik užpyliau ir lapus, pabandysiu ištrauką padaryt.
Pasidariau piliarožių ištrauką pagal alioniuko nurodymus

Ir spalva sodri ir kvapas malonus, manau kad viskas gerai gavosi. Po pirmo košimo buvo truputį tokių drumzlių, bet antrą kartą perkošus, švarus skystis liko, tiesa tas skystis toks ne visai skystas , bet taip ir turi būti kiek supratau. Artimiausiu metu panaudosiu kremo gamyboje

Ir iškart užpyliau rožių žiedlapius