Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 08 30, 10:21)
Su dilgėlių arbatom - gerkit,bet nepersistenkit, nes jos didina kraujo krešumą ( pvz. gali sunkiai prasidėt mėnesinės), negalima kam yra trombozė. Kas porą savaičių reiktų keist geriamas žoles būtinai, bet čia gal Omega daugiau papasakos. 4u.gif

Na pas mane kraujas labai sunkiai kreša, tai man kaip tik labai tinka tokia arbata:) bet kitos tada tegu pasisaugo 4u.gif

šiaip tai ne tik arbatas, bet viską rekomenduojama keitalioti kas trumpą laiką - vitaminus, šampūnus, arbatas, dantų pastas..viskąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 08 30, 10:21)
Su dilgėlių arbatom - gerkit,bet nepersistenkit, nes jos didina kraujo krešumą ( pvz. gali sunkiai prasidėt mėnesinės), negalima kam yra trombozė. Kas porą savaičių reiktų keist geriamas žoles būtinai, bet čia gal Omega daugiau papasakos. 4u.gif

na, apie vaistazoles ir ju arbatas tai zinau as pati nemazai 4u.gif

nu va atnaujinau zinias apie plauku slinkima bigsmile.gif visai nieko vakar neprasoviau ziuriu su balzamu - labai i tema gavos thumbup.gif thumbup.gif bet iki pilnos laimes reik varnalesu susiveikt 4u.gif o ju saknys vertingos kaip supratau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 30 rugpjūčio 2011 - 10:04
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 06, 10:46)
Aš sujungiau vandeninę dalį su aliejais, o tada po truputį pyliau vynuogių lapų ekstraktą vis pamaišant ir paplakant - labai puikiai viskas susijungė.

gal gali imesti nuorodele, kas cia per ekstraktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 08 30, 11:45)
gal gali imesti nuorodele, kas cia per ekstraktas 4u.gif

http://translate.goo...Ffsiy_WD7djYlDg

prašau:)
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
as cia ne i tema blush2.gif bet ar yra kus SM tema apie muilu gamyba bet to sarmo na is muilo baziu ten kiek ko primaisyti ir t.t. ax.gif
aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiguosti : dariau užvakar kūno kremą su sviestmedžiu ir skystais aliejais ir dist.vandeniu be emulsiklių. Taip viskas gerai gavosi ir žinojau kad negalima permaišyti, bet taip gražiai susijungė, na gi galvoju adr truputį pamaišysiu kad būtų dar gražiau doh.gif Tai va, vanuo tik šast ir atsiskyrė doh.gif Ir veidui kelis kremus jau dariau ir veido valiklį, nugi jokių bajerių nebuvo. Vakar bandžiau truputį pašildyti, nupylus vandenį įpyliau šiek tiek skysto emulsiklio, galvoju gal sujungs, atrodė kad sujungė viską gražiai, šiandien tepu ir vanduo vis tiek atsiskyrinėja doh.gif Gal pabandyt su emulsiniu vašku sulipdyt ?

Ir dar vakar dariau nuplaunamą kondicionierių plaukams , tik neatsimenu pagal kurios mergaitės recepta, kur su avižų pieneliu, citrinos sultimis ir BTMS. Viskas puikiai išėjo, ryt ryte išbandysiu. Tik ten pagal receptą reikia ksantaną vandenyje ištirpinti ir pabaigoje įmaišyti. Įdomu ar būtinai jo reikia? Nes konsistencija ir taip gera buvo , o ta gelį paskui kol įplakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 30, 10:48)

aciu 4u.gif tiek naujienu AZ atsirade, jauciasi, kad senai bepirkau ka nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 08 30, 12:33)
aciu 4u.gif tiek naujienu AZ atsirade, jauciasi, kad senai bepirkau ka nors biggrin.gif

bet per tas naujienas -nebezinai ka imt, ko neimt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne sir is senienu senai nuziuretu yra lotuliukas.gif

zydrem, tikrai yra atskira tema apie muilu gamyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2011 08 30, 09:32)

Ir dar vakar dariau nuplaunamą kondicionierių plaukams , tik neatsimenu pagal kurios mergaitės recepta, kur su avižų pieneliu, citrinos sultimis ir BTMS. Viskas puikiai išėjo, ryt ryte išbandysiu. Tik ten pagal receptą reikia ksantaną vandenyje ištirpinti ir pabaigoje įmaišyti. Įdomu ar būtinai jo reikia? Nes konsistencija ir taip gera buvo , o ta gelį paskui kol įplakiau  doh.gif

stai toki ? Galite ksantano ir nedeti, jei gan tirstas isejo, ir jums patinka.
Paskutiniu metu dariau toki su maziau BTMS + tirstiklis cetyl alcohol smile.gif
(dar bandziau i balzama plaukams deti obuoliu acta , kuriame mirkiau metas, tai kvapo beveik ir nebuvo thumbup.gif , PH sumazejo iki 4, ir plaukams tiko)
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 30, 06:04)
mano pačios plaukai labai slenka, tai aš naudoju rozmarinų eterinį, kurį dedu į kaukes, šampūnus, darausi dilgėlių nuovirus ir ištraukas. Bet daug kas priklauso nuo to, kas pas tave viduj darosi. Užtai pradėjau gerti dilgėlių arbatą. nekoks skonis, bet reikia:) tikiuosi, kad ir padės

net nebuciau pagalvojusi apie arbatu gerima blush2.gif aciu uz minti 4u.gif

P.S. cia tarp kitko del plaukuciu. Visai naudinga nustatyti, ar plaukai slenka?ar luzta? tada ziureti ar trinti kokiom priemonem galvos oda, ar pacius plaukus. O nustatyti tiesiog apziurejus plaukus, kurie lieka sepetelyje, jei jie su plauko svoguneliu - tuomet slenka, jei be - tiesiog luzta.
Man panasi situacija buvo su mama. Vis gaminau priemones nuo slinkimo doh.gif , ir nieko. Kol nepamaciau kad jie luzta, ir reik tiesiog pacius plaukus pamaitinti, nes buna virsutinis sluoksnis susidevi..
Bet dazniausiai zinoma slenka...
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 08 30, 12:33)

Aš šiandien gavau siuntinuką, bet man vis tiek ten milijonai reikalų tam AZ yra smile.gif
va kažkas apie žvakes užsiminė ir viskas, noriu vaško biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alioniukas @ 2011 08 30, 13:54)
Papildyta:
net nebuciau pagalvojusi apie arbatu gerima blush2.gif  aciu uz minti 4u.gif

P.S. cia tarp kitko del plaukuciu. Visai naudinga nustatyti, ar plaukai slenka?ar luzta? tada ziureti ar  trinti kokiom priemonem galvos oda, ar pacius plaukus. O nustatyti tiesiog apziurejus plaukus, kurie lieka sepetelyje, jei jie su plauko svoguneliu - tuomet slenka, jei be - tiesiog luzta.
Man panasi situacija buvo su mama. Vis gaminau priemones nuo slinkimo doh.gif , ir nieko. Kol nepamaciau kad jie luzta, ir reik tiesiog pacius plaukus pamaitinti, nes buna virsutinis sluoksnis susidevi..
Bet dazniausiai zinoma slenka...

Prašom 4u.gif aš kažkaip visada gydomąsias arbatas labai vertindavau, žiemai iš savo daržo prisirenku visokių aviečių, serbentų stiebelių,iš bobučių apsiperku:)

o dėl slinkimo, tai pas mane tikrai su svogūnėliais slenka.. verysad.gif lūžinėja tik galiukai. Bet juos man jau kaip ir kirpti reikia, tai ant jų nepykstu:)
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 08 30, 13:54)
stai toki ? Galite ksantano ir nedeti, jei gan tirstas isejo, ir jums patinka. 
Paskutiniu metu dariau toki su maziau BTMS + tirstiklis cetyl alcohol smile.gif
(dar bandziau i balzama plaukams deti obuoliu acta , kuriame mirkiau metas, tai kvapo beveik ir nebuvo thumbup.gif , PH sumazejo iki 4, ir plaukams tiko)
Papildyta:
net nebuciau pagalvojusi apie arbatu gerima blush2.gif  aciu uz minti 4u.gif

Aha, šitas bigsmile.gif Pabandysiu į sekantį ir aš obuolių acto įdėti ,aišku be mėtų, o kiek maždaug jo reiktų dėti ?
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2011 08 30, 12:32)
Noriu pasiguosti : dariau užvakar kūno kremą su sviestmedžiu ir skystais aliejais ir dist.vandeniu be emulsiklių. Taip viskas gerai gavosi ir žinojau kad negalima permaišyti, bet taip gražiai susijungė, na gi galvoju adr truputį pamaišysiu kad būtų dar gražiau  doh.gif  Tai va, vanuo tik šast ir atsiskyrė  doh.gif  Ir veidui kelis kremus jau dariau ir veido valiklį, nugi jokių bajerių nebuvo. Vakar bandžiau truputį pašildyti, nupylus vandenį įpyliau šiek tiek skysto emulsiklio, galvoju gal sujungs, atrodė kad sujungė viską gražiai, šiandien tepu ir vanduo vis tiek atsiskyrinėja  doh.gif  Gal pabandyt su emulsiniu vašku sulipdyt ?

gali buti, kad tiesiog per daug vandens kreme.. o su emulsiniu vasku jau neprasideciau smile.gif
Atsakyti