QUOTE(nodo @ 2011 08 30, 09:32)
Ir dar vakar dariau nuplaunamą kondicionierių plaukams , tik neatsimenu pagal kurios mergaitės recepta, kur su avižų pieneliu, citrinos sultimis ir BTMS. Viskas puikiai išėjo, ryt ryte išbandysiu. Tik ten pagal receptą reikia ksantaną vandenyje ištirpinti ir pabaigoje įmaišyti. Įdomu ar būtinai jo reikia? Nes konsistencija ir taip gera buvo , o ta gelį paskui kol įplakiau
stai
toki ? Galite ksantano ir nedeti, jei gan tirstas isejo, ir jums patinka.
Paskutiniu metu dariau toki su maziau BTMS + tirstiklis cetyl alcohol
(dar bandziau i balzama plaukams deti obuoliu acta , kuriame mirkiau metas, tai kvapo beveik ir nebuvo
, PH sumazejo iki 4, ir plaukams tiko)
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 08 30, 06:04)
mano pačios plaukai labai slenka, tai aš naudoju rozmarinų eterinį, kurį dedu į kaukes, šampūnus, darausi dilgėlių nuovirus ir ištraukas. Bet daug kas priklauso nuo to, kas pas tave viduj darosi. Užtai pradėjau gerti dilgėlių arbatą. nekoks skonis, bet reikia:) tikiuosi, kad ir padės
net nebuciau pagalvojusi apie arbatu gerima
aciu uz minti
P.S. cia tarp kitko del plaukuciu. Visai naudinga nustatyti, ar plaukai slenka?ar luzta? tada ziureti ar trinti kokiom priemonem galvos oda, ar pacius plaukus. O nustatyti tiesiog apziurejus plaukus, kurie lieka sepetelyje, jei jie su plauko svoguneliu - tuomet slenka, jei be - tiesiog luzta.
Man panasi situacija buvo su mama. Vis gaminau priemones nuo slinkimo
, ir nieko. Kol nepamaciau kad jie luzta, ir reik tiesiog pacius plaukus pamaitinti, nes buna virsutinis sluoksnis susidevi..
Bet dazniausiai zinoma slenka...