Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios

QUOTE(alioniukas @ 2011 08 25, 08:00)

galima, bet tada reikia labai dideli kieki deti net iki 20%, o tai nera labai gerai, nors AZ ir rekomenduoja, bet is patirties galiu pasakyti, kad geriau naudoti ne viena, ir kremas stabilesnis 4u.gif  bei svelnesnis
Papildyta:
stai cia  4u.gif  (siuntimas apie 70-80lt verysad.gif)

aciu 4u.gif

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 08 25, 10:35)
Kas neturi mažų vaikų ar gyvūnėlių, galima bandyt į indą verdančio vandens įmest kankorėžį, teigia kad oras patalpoje tampa sterilus ir aišku pakvimpa pušimis...

o kodel g.gif
Atsakyti
Daddygirl, gal galėtum aprašyti kaip gamini skystą šampūną, kiek ir ko dedi? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Babi, man tai labai plaukai nuo Palominos kieto šampūno varianto purūs ir ilgai nesiriebaluoja, bet ten coco sulfatas, ar negrauž tau galvos - nežinau... Ir mano plaukai nežmoniškai sausi, kitiems gal kitaip su normaliais g.gif
Eglute82, apie kėnius daug skaičiau rusiškai, jie turi stiprias antibakterines, antimikrobines, grybelius naikinačias savybes, o apie kankorėžius kaip rašiau naudot tai čia papasakota( ir apie pačius sibirinius kėnius daugiau. Kvepia jie labai maloniai...) išsiverskit jei nesuprantat 4u.gif
http://rodobozhie.uc...hty/17-1-0-2257
http://treemed.narod.ru/pihta.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 29 rugpjūčio 2011 - 13:53
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 08 29, 14:50)
4u.gif Babi, man tai labai plaukai nuo Palominos kieto šampūno varianto purūs ir ilgai nesiriebaluoja, bet ten coco sulfatas, ar negrauž tau galvos - nežinau... Ir mano plaukai nežmoniškai sausi, kitiems gal kitaip su normaliais g.gif

Neturėtų graužti ar niežėti. Reikės bandyti darytis pagal Palominos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 08 04, 14:20)

Tam tikrus augalus galima naudoti, kad isgauti naturalaus drekinancio faktoriaus (NMF) panasuma (pagal korneoterapija, ji sunkiai suprantama, bent jau man, bet naudinga).

kaip idomu, gal galima placiau, arba nuorodele su info 4u.gif

QUOTE(alioniukas @ 2011 08 07, 20:12)
na, jei gaminsite, butinai apskaiciuokite pieno rugsties kieki galutiniame gaminyje.

o kaip ja reikia apskaiciuoti g.gif

Agne/Ramute, butinai paskaitysiu 4u.gif
Atsakyti

jei dar rieboka arba misri tai thumbup.gif thumbup.gif Jos veikia baktericidiskai, priesuzdegimiskai, ju sudetyje beje yra cia pries kelis puslapius taip isgirto lecitino rolleyes.gif , taip pat keramidu ir polisacharidu smile.gif. dar normalizuoja visa odos pusiausvyra, tinka esant issipletusiems kapiliarams. Galima maisyti su medumi ir bus puikiausia kauke vystanciai odai thumbup.gif
[/quote]
Būtent tokia ir yra mano oda ax.gif . Nudžiuginai, eisiu dar prisirausiu bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 08 29, 12:47)
kaip idomu, gal galima placiau, arba nuorodele su info 4u.gif
o kaip ja reikia apskaiciuoti g.gif

korneoterapija - tai konceptija odos prieziuros ir odos ligu gydymo, pagal kuria daugeli patologiniu odos bedeliu galima issprest normalizuojant odos ragini sluoksni. Apie tai studijavau rusu kalba is ivairiausiu saltiniu, tai lietuviu kalba nezinauis kur pasimokyti ax.gif Turiu dokumente sukonspektavusi, bet nezinau kaip ishsiusti, jei rusiskai skaitot parasykite i az. savo e-pasta, atsiusiu 4u.gif Nelengvas mokslas, keles savaites "zaliavau" nuo informacijos, iki siol toli grazu ne viskas aisku doh.gif , bet tikrai kiek padejo suvokti kaip ten su tom odos lastelem rolleyes.gif

Kas liecia pieno rugsti, tai tiesiog skaiciuoti kiek lasu deti, kadangi dabar vasara, o pieno rugstis priklauso AHA grupei, tai negalima naudoti esant sauleje, kad neatsirastu pigmentiniu demiu. Bet koki 0,1% i naktini krema nieko baisaus. Ypac jei oda riebi, kad sutraukinetu poras, ir kaip drekinanti komponenta.
1ml p.rugsties yra 36 lasai pagal AZ (atrodo), tai jei reikia 0,1% i pvz. 30ml galutinio gaminio:
30ml - 100%
x ml - 0,1%
x=0,03ml

0,03ml - x lasu
1ml - 36lasai
x=apie 1lasas
Atsakyti
AZ maciau receptu intymiai higienai. Ar esate bandziusios toki dalyka daryt?

Kur laikote atidarytus/neatidarytus hidrolatus? Ant AN hidrolatu parasyta, kad rekomanduoja laikyti saldytuve. g.gif
Atsakyti
Dar tik trečią temą skaitau doh.gif norėjau tiesiog pasidaryti kremuką, o papuoliau kažkur tarp magijos ir chemijos biggrin.gif na bet ko nepadarysi dėl grožio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2011 08 29, 18:39)
Kur laikote atidarytus/neatidarytus hidrolatus? Ant AN hidrolatu parasyta, kad rekomanduoja laikyti saldytuve.  g.gif

Aš laikau šaldytuve ir ne tik todėl, kad taip rekomenduojama, bet ir todėl, nes vasarą ryte man labai patinka apsipurkšti šaltu hidrolatu smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif temas perskaičiau, bet skaitymams galo nebebus... Skaitysiu apie korneoterapiją. Bet aš tikrai ragana, vakar kremuką rankoms pasidariau nu beveik grynai pagal tuos principus - be kvapo beveik(papildomai tilsliau dėjau vos du lašus), su skvalanu, sviestmedžiu ir fitosteroliais, natūr. vaškais... Lecitiną projekte buvau užsirašius dėt, ale nebedėjau ( kad vėl nebūtų labai daug ingredientų...)
Čia yra kažkiek tokio apibendrinimo kas ta korneoterapija ( man labai artima atrodo natūralios, ekologiškos kosmetikos principams), keturios temutės:
http://vsezdorovo.co...rneoterapiya-2/
PUCA, pirmam temos puslapyje yra blogai, receptai, darykis kokį paprastesnį kremuką - juk nuobodu vien mokytis, reikia teoriją susiet su praktika ir pradėt džiaugtis praktinės magijos rezultatais mirksiukas.gif Daug jau prirašyta, kol viską perskaitysi gali ir noras praeiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 29 rugpjūčio 2011 - 18:46
QUOTE(Babi* @ 2011 08 29, 19:31)
Aš laikau šaldytuve ir ne tik todėl, kad taip rekomenduojama, bet ir todėl, nes vasarą ryte man labai patinka apsipurkšti šaltu hidrolatu smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti