Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2011 08 19, 01:41)
http://www.livemaste...&...=0&from=120

kitoje(klasės auklėtojų) temoje radau skirtukus su kačiukais, tikiuosi jos nesupyks, kad nuorodą čia įdėjau, o Jūs rasite gal ką pritaikyti  mirksiukas.gif

Ačiū 22peliukui22 už naujus namučius. labai gražūs 4u.gif . O skirtukai išties puikūs, tik nusipirkt negalima, reikės nerti. gal pavyks. g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš vakar visą vakarą ruošiau testus atsiskaitymui už vasaros darbus. Vieną jau buvau padarius, o kitą beveik baigiau. Dingo elektra ir mano testas dingo doh.gif Nespėjau išsisaugot doh.gif Kai atsirado, viską dariau iš naujo. Bus man pamoka, kad rašant reikia nuolat išsisaugot rolleyes.gif
Atsakyti
Užjaučiu Tave Zuzanėle 4u.gif Gaila, kad darbas nuėjo per niek verysad.gif

Aš dar dėl tų didelių lipdukų, tiksliai ta parduotuvė vadinasi "PAS STANISLOVĄ, UAB S. JURKUS IR PARTNERIAI". Kiek pavyko internete rasti jų parduotuvės yra Telšiuose, Mažeikiuose, Jurbarke, Šilutėje, Šiauliuose, Klaipėdoje, Plungėje jei tik neklystu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilsonyte: 21 rugpjūčio 2011 - 08:11

JANIKU ir TIGRUOLE 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Su GIMTADIENIU, mergaitės tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Daug laimės, meilės, geros sveikatos ir didelės kantrybės tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Kad išsipildytų viskas, ko trokšta Jūsų širdutės bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 21, 07:08)
Sveikutės 4u.gif
Aš vakar visą vakarą ruošiau testus atsiskaitymui už vasaros darbus. Vieną jau buvau padarius, o kitą beveik baigiau. Dingo elektra ir mano testas dingo  doh.gif  Nespėjau išsisaugot doh.gif Kai atsirado, viską dariau iš naujo. Bus man pamoka, kad rašant reikia nuolat išsisaugot rolleyes.gif

ZUZANĖLE, užjaučiu doh.gif doh.gif doh.gif

Man labai dažnai taip nutinka ir vis nepasimokau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(rutagra @ 2011 08 20, 23:33)
O vat pernai aptikau labai smagų dokumetėlį, kuriame surašyti auklėtojo tikslai, priemonės, renginių tipai. Man labai patiko - iškart planas paįvairiapusiškėjo  ax.gif  O tai kartais sunku sugalvoti kokia forma "apvilkti" problemą.. Šį dokumentą jau nusiunčiau į paštą... mirksiukas.gif

Labai ačiū! Pravers šis dokumenčiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

JANIKU IR TIGRUOLE,
SU GRAŽIA ŠVENTE!
LAI VISOS DIENOS BŪNA SAULĖTOS IR PRASMINGOS!
clap.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 21 rugpjūčio 2011 - 09:01
Janiku ir tigruole, su gimtadieniu happybday.gif birthday.gif !!!! Būkit laimingos, būkit mylimos!!! Sveikatos, kantrybės, naujų darbų, naujų idėjų ir visko visko kuo geriausio!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 rugpjūčio 2011 - 09:08
Mūsų pašte. Spaudi ant "Nuotraukos", paski susirandi reikiamą albumą ir keli nuotraukas. Aš jau esu padarius albumą "rugsėjo pirmoji" ir yra įkelta ir mano pernykštės nuotraukos, ir kitų merginų. Mano tai tie laiveliai ant sienos.
Lauksim nuotraukos mirksiukas.gif
Nupaveiksluok. man mintis labai patiko. Reiks ieškot šakos.
[/quote]

drinks_cheers.gif Būtinai, kai tik susikraustysiu į savo klasę.
Atsakyti
Sveikos,

janiku ir tigruole user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikutės.
Janikiu ir Tigruole, prisidedu prie sveikinimų, linkiu gražaus Gimtadienio ir sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
JANIKU IR TIGRUOLE,
Ilgiausių metų ilgiausiųųųųų yahoo.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 08 20, 08:47)
Mūsų pašte. Spaudi ant "Nuotraukos", paski susirandi reikiamą albumą ir keli nuotraukas. Aš jau esu padarius albumą "rugsėjo pirmoji" ir yra įkelta ir mano pernykštės nuotraukos, ir kitų merginų. Mano tai tie laiveliai ant sienos.
Lauksim nuotraukos  :mirksiukas

Aš siūlau po nuotraukomis užrašyti savo nick'ą. Mačiau šiandien įdomų darbelį pašte, o į ką kreiptis patarimo nežinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 21 rugpjūčio 2011 - 09:52
Ir aš prisidedu prie sveikinimų, mergaitės
user posted image
Atsakyti