Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(simba3 @ 2011 08 19, 17:53)

Pas mane siemet pirmokai. Kazka turiu rugsejo pirmajai sugalvot su pelyte, nes kai buvo pirmosios pamokeleds tai pas mus buvo atejus pelyte ir atsisveikinom paskui su ja iki rudens, tai dabar reiks kazka su pelyte siet, gal kas mestelsit kokia minti g.gif

Sveikute, as ir kažkada su pelyte sutikau pirmokėlius. Klasėje ant stalo sėdėjo pliušinė pelytė, kuri turėjo laišką pirmokėliams ir krepšelį su saldainiais. Perskaičiau laišą, pasikalbėjome, išsidalinome saldanius, o po rinkome vaiką, kuris pirmasis turėjo parsinešti pelytę į namus, o kitą dieną papasakoti draugams, ką pelytė matė, ką veikė jo namuose. Nufotografuoti pelytės nuotykius. Po to kasdieną vis kitas vaikas nešėsi į namus pelytę. Taip išgirdome, kaip vaikai gyvena, kuo domis ir t.t. Surinkome gražių nuotraukų albumą. Jei reikia, turiu pelytės rašytą laišką, galiu atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 08 20, 18:20)
Sveikute, as ir kažkada su pelyte sutikau pirmokėlius. Klasėje ant stalo sėdėjo pliušinė pelytė, kuri turėjo laišką pirmokėliams ir krepšelį su saldainiais. Perskaičiau laišą, pasikalbėjome, išsidalinome saldanius, o po rinkome vaiką, kuris pirmasis turėjo parsinešti pelytę į namus, o kitą dieną papasakoti draugams, ką pelytė matė, ką veikė jo namuose. Nufotografuoti pelytės nuotykius. Po to kasdieną vis kitas vaikas nešėsi į namus pelytę. Taip išgirdome, kaip vaikai gyvena, kuo domis ir t.t. Surinkome gražių nuotraukų albumą. Jei reikia, turiu pelytės rašytą laišką, galiu atsiųsti.

Idomi mintis thumbup.gif Atsiusk i pasta, aciu 4u.gif
Atsakyti
dar prisiminiau vieną mintį, tik gal ne rugsėjo pirmąjai. Čia skaitymo tobulinimui. Kadangi vaikai nelabai mėgsta skaityti papildomai, sugalvojau vieną variantą. Viena mama pasiuvo tokią rankinę, kietesnės medžiagos, su rankenėle. Ten įdėjau gražią knygutę (pirmokams, antrokams), sąsiuvinį. Vaikai nešėsi knygutę namo (labai visi norėdavo neštis), turėjo perskaityti ir ką nors nupiešti ar trumpai aprašyti savo įspūdžius apie perskaitytą knygutę. Pirmokams dar įdėdavau tokį laišką tėveliams, kad padėtų vaikams. (laišką įdedu į paštą).
Vis turim ieškoti visokių gudrybių.... mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 08 20, 18:27)
Idomi mintis thumbup.gif Atsiusk i pasta, aciu 4u.gif

Jau paste. Naudokis.
Atsakyti
Sveikos, išsiunčiau į paštą knygą ,,Lietuvių kalbos pamoka-viktorina".Iš jos pernai rinkau klausimus ketvirtokams, vaikams patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 20, 14:16)
Mano dovanėlės- suspėjau laiku thumbup.gif

Spausti ant paveiksliuko rolleyes.gif
user posted image

bigsmile.gif Nerealu thumbup.gif

O dar lipdukų visai neblogų ir nemažų mačiau parduotuvėje "viskas už vieną eurą". Ten buvo tokios gėlės, bitutės. Labai super irgi panaudoti klasėje sienų defektams paslėpti biggrin.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 08 20, 18:20)

QUOTE(domassss @ 2011 08 20, 18:35)
dar prisiminiau vieną mintį, tik gal ne rugsėjo pirmąjai. Čia skaitymo tobulinimui. Kadangi vaikai nelabai mėgsta skaityti papildomai, sugalvojau vieną variantą. Viena mama pasiuvo tokią rankinę, kietesnės medžiagos, su rankenėle. Ten įdėjau gražią knygutę (pirmokams, antrokams), sąsiuvinį. Vaikai nešėsi knygutę namo (labai visi norėdavo neštis), turėjo perskaityti ir ką nors nupiešti ar trumpai aprašyti savo įspūdžius apie perskaitytą knygutę. Pirmokams dar įdėdavau tokį laišką tėveliams, kad padėtų vaikams. (laišką įdedu į paštą).
Vis turim ieškoti visokių gudrybių.... mirksiukas.gif

Ačiū už laiškus 4u.gif Labai patiko eilėraštis. thumbup.gif Būtinai panaudosiu šiais metais ax.gif
Mūsų klasėje taip pat keliavo žaislas. Kiekvieną vakarą jo vardu būdavo aprašomi dienos įspūdžiai. Šį darbą vaikams padėdavo atlikti tėvai. Kiekvieną rytą Ryto rate skaitydavome laiškus. Šiais metais planuoju daugiau dėmesio skirti knygučių gamybai. Tai irgi skatina vaikus skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 20 rugpjūčio 2011 - 20:00
As tai tuos didžiuosius lipdukus mačiau parduotuvėje "Pas Stanislavą" nežinau ar kt. miestuose yra tos parduotuvės, o tuos mažesnius kaip Betukas minėjo yra parduotuvėse "už vieną eurą" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 08 20, 22:57)
As tai tuos didžiuosius lipdukus mačiau parduotuvėje "Pas Stanislavą" nežinau ar kt. miestuose yra tos parduotuvės, o tuos mažesnius kaip Betukas minėjo yra parduotuvėse "už vieną eurą" smile.gif

Pas mus nėra... Gaila... unsure.gif
O į eurą reiks užlėkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 08 19, 01:41)
http://www.livemaste...&...=0&from=120

kitoje(klasės auklėtojų) temoje radau skirtukus su kačiukais, tikiuosi jos nesupyks, kad nuorodą čia įdėjau, o Jūs rasite gal ką pritaikyti  mirksiukas.gif

Kokie nuostabūs skirtukai. Man labiausiai pelytės patiko.
Papildyta:
QUOTE(kara117 @ 2011 08 20, 21:26)
Sveikos, išsiunčiau į paštą knygą ,,Lietuvių kalbos pamoka-viktorina".Iš jos pernai rinkau klausimus ketvirtokams, vaikams patiko biggrin.gif

Ačiū už knygelę. Aš ir pati šį tą į paštą nusiunčiau. Dar pamaniau, kad pribrendo reikalas sukurti dar vieną etiketę "Skanuotos knygos". Turbūt jūs nieko prieš, kad nagučius prikišau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 20 rugpjūčio 2011 - 22:30
Sveikos:)
Kažkas užsiminėti apie klasės renginius. TAi aš auklėtojo planą ruošdavau remdamasi metų dienų šventėmis - iš www.day.lt buvau parsisiuntusi kas kurią dieną ką švenčia, pavyzdžiui rugsėjo kažkelintą yra turizmo diena, lapkričio pradžioje - televizijos diena ir pan... Jei kur rasiu - atsiųsiu.
O vat pernai aptikau labai smagų dokumetėlį, kuriame surašyti auklėtojo tikslai, priemonės, renginių tipai. Man labai patiko - iškart planas paįvairiapusiškėjo ax.gif O tai kartais sunku sugalvoti kokia forma "apvilkti" problemą.. Šį dokumentą jau nusiunčiau į paštą... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 08 20, 23:33)
Sveikos:)
Kažkas užsiminėti apie klasės renginius. TAi  aš auklėtojo planą ruošdavau remdamasi metų dienų šventėmis - iš www.day.lt buvau parsisiuntusi kas kurią dieną ką švenčia, pavyzdžiui rugsėjo kažkelintą yra turizmo diena, lapkričio pradžioje - televizijos diena ir pan... Jei kur rasiu - atsiųsiu.
O vat pernai aptikau labai smagų dokumetėlį, kuriame surašyti auklėtojo tikslai, priemonės, renginių tipai. Man labai patiko - iškart planas paįvairiapusiškėjo  ax.gif  O tai kartais sunku sugalvoti kokia forma "apvilkti" problemą.. Šį dokumentą jau nusiunčiau į paštą... mirksiukas.gif

AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti