Sveikutės,
artėjant rugsėjo 1 gal pravers, praeitais metais ant šakelės
sukabinau laimės sageles spalvotas, ir mokinukai galėjo
pasirinkti. Jas buvau užsakiusi padaryti iš molio, tokias didesnes,
su skylutėm. Kainavo nedaug. Įvėriau šilkines juosteles. Vaikams labai patiko. Dar ilgai kiti nešiojosi prie kuprinės. Antroje pusėje buvau su markeriu užrašiusi metus ir kl.
O anksčiau vaikai, pasirinkę popierinį obuoliuką nuo ežio/cukinijos,
perskaitę, turėjo atspėti apie kokį klasės draugą pasakyta, pvz. gražiai piešia ir
turi mažą šuniuką. Aišku, tai tinka tik 3 ar 4 kl.
QUOTE(INEXS @ 2011 08 20, 13:43)
Sveikutes, tiek geru ideju musu paste, kad jau man sukasi galva, visko norisi iskart
Man taip pat...
Papildyta:
Aš dar su pirmokais darau ,,gyvą" traukinuką. Paskelbiu, kad tokiais ir tokiais metais iš tokios ir tokios mokyklos pradeda važiuoti traukinukas į mokslo šalį. Tada vaikai stojasi už manęs, kimbasi vienas už kito vorele. Paskelbiu, kad traukinys pajudėjo į pirmąją kelionę. Tada mūsų traukinukas pradeda važiuoti po klasę, išvažiuojam į koridorių. Pradėję simboliškai kelionę į mosklo šalį, grįžtame į klasę.
Vaikams patinka ta kelionė.
sveikutes spratuoles kada jus ir spejat..senaja temuke iveikiau, o naujajai laiko ir nelieka, reik begt vakrienes gamint...
praeitoj gale plepejot apie saulegrazas, tai as siemet saulegrazu karalyste darysiu. langus puosiu, vazelem, i kurias imerktos 3 saulegrazos, ant lentos tokia pati vazele, dar ant dudur is lauko puses na ir dar viena siena darysiu pieva su rudeniais medziais, zolike saulegrazom , saulute, debeseliais ir drugeliais. saulegrazos mano paprastos. kazkur nete radau nepspalvotu paveiksleiu, issididinau atsispausdinau, pasidariau trafaretus, o dabar braizaus ant zalio, geltono ir to banguoto rudo poieriaus ir karpau. ir pirma pamoka kazka su tuo suksiu..duosiu nusiskint po lapeli nuo dideles saulegrazos, ant uzduotys bus, tik dar nemasciau kokios...
beje, vienoj parduotuvej uztikau tokiu lipduku, ddydis kaip dizioju lapu, net nezinau, koks formatas. tie lipdukai ivairus. as pasiciupau drugelius (ant vieno lapo daug gal koks 30) ir medzius (ant lapo medzio kamienas ir daug spalvotu burbulu, ivairiaspalviu) ir kaina ne taip baisi-medziai apie 6 litus, o drugeliai apie 8, mat jie truputi didesni. tai man kaip nemokanciai piest - isganymas.
dar mano pernykste ideja langmas: lanksciau vejo malunelius, jie, aisku, erdviniai, klijavau i lango kampa, o is ju skriejo raideles. tik su raidelem reik atsargiai, nes kai kurios is lauko puses netinka, tai as kirpau pamenu O, A, H, I...turbut tas kur simetriskos. na, taip greit surasiau, uzleidziu kompa savo kleckam pasimokyt, pati begu vakarienes gamint...
iki, mergaites
praeitoj gale plepejot apie saulegrazas, tai as siemet saulegrazu karalyste darysiu. langus puosiu, vazelem, i kurias imerktos 3 saulegrazos, ant lentos tokia pati vazele, dar ant dudur is lauko puses na ir dar viena siena darysiu pieva su rudeniais medziais, zolike saulegrazom , saulute, debeseliais ir drugeliais. saulegrazos mano paprastos. kazkur nete radau nepspalvotu paveiksleiu, issididinau atsispausdinau, pasidariau trafaretus, o dabar braizaus ant zalio, geltono ir to banguoto rudo poieriaus ir karpau. ir pirma pamoka kazka su tuo suksiu..duosiu nusiskint po lapeli nuo dideles saulegrazos, ant uzduotys bus, tik dar nemasciau kokios...
beje, vienoj parduotuvej uztikau tokiu lipduku, ddydis kaip dizioju lapu, net nezinau, koks formatas. tie lipdukai ivairus. as pasiciupau drugelius (ant vieno lapo daug gal koks 30) ir medzius (ant lapo medzio kamienas ir daug spalvotu burbulu, ivairiaspalviu) ir kaina ne taip baisi-medziai apie 6 litus, o drugeliai apie 8, mat jie truputi didesni. tai man kaip nemokanciai piest - isganymas.
dar mano pernykste ideja langmas: lanksciau vejo malunelius, jie, aisku, erdviniai, klijavau i lango kampa, o is ju skriejo raideles. tik su raidelem reik atsargiai, nes kai kurios is lauko puses netinka, tai as kirpau pamenu O, A, H, I...turbut tas kur simetriskos. na, taip greit surasiau, uzleidziu kompa savo kleckam pasimokyt, pati begu vakarienes gamint...
iki, mergaites
zuzanėle, labai gražūs darbeliai
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 08 20, 15:16)
Žinok ir aš mačiau tuos lipdukus, man atrodo tikrai neblogas variantas. Ir be to jie begalo spalvingi. Klasė tikrai įspūdingai atrodytų Ir vargo pačiai mažiau būtų.
Zuzanėle, Tavo dovanėlės LABAI gražios Šaunuolė esi
Mačiau, mūsų pašte prie nuotraukų ant lango iškarpytus gražius varpelius, gal kas turit trafaretą??? Būsiu dėkinga
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 20, 15:16)
Auksaranke tu, as tai ne tik , kad nemokeciau, bet dar tiek ir nepridaryciau
QUOTE(Aurute @ 2011 08 20, 17:00)
aciu
QUOTE(simba3 @ 2011 08 20, 17:54)
Auksaranke tu, as tai ne tik , kad nemokeciau, bet dar tiek ir nepridaryciau
Žinok, padarius mergaitėms 8, jau galvojau nebedarysiu, nes maniau, kad neįveiksiu. Bet iš kažkur atsirado jėgų ir be problemų pabaigiau. Manau dar reiks kelis padaryt papildomai, atsargai...
Papildyta:
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 08 20, 17:16)
O kokioj parduotuvėj?
Mačiau pašte puzles, kam jas galima panaudot? Gal aš ką praleidau?
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 08 20, 16:46)
Žinok ir aš mačiau tuos lipdukus, man atrodo tikrai neblogas variantas. Ir be to jie begalo spalvingi. Klasė tikrai įspūdingai atrodytų Ir vargo pačiai mažiau būtų.
Mačiau, mūsų pašte prie nuotraukų ant lango iškarpytus gražius varpelius, gal kas turit trafaretą??? Būsiu dėkinga
Ir man baisiai įdomu, kokioj pardėj yra, nes aš ruošiausi pati medį konstruoti ir visokius blynus slėpti . O jeigu jau yra gatavų, tai kam vargintis ...