Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 27, 21:52)
Klausimėlis:
varpelis
Šio varpelio trafaretas buvo pašte? Ar aš jau visai sublūdijau  doh.gif  rolleyes.gif .

Man atrodo, kad šio varpelio trafareto nebuvo. Yra to kur su saldainiais. Be to, mačiau ir net išbandžiau pati - gražių varpelio karpinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Neprikalbėkim temos, paskui vėl nebus naujos temos nuorodos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 08 28, 07:19)
Man atrodo, kad šio varpelio trafareto nebuvo. Yra to kur su saldainiais. Be to, mačiau ir net išbandžiau pati - gražių varpelio karpinių mirksiukas.gif

Buvo buvo,nes aš tai ikėliau biggrin.gif
Papildyta:
Tik ne trafareta, o tą lentą
Papildyta:
Labutis, dar turiu Aerobika diską, jei reikia sutvarkysiu ir kaip nors įkelsiu, tik gali praeiti keletą dienelių. Ar reiki?
Atsakyti
[quote=studija,2011 08 27, 19:49]
[quote=Vildinga,2011 08 27, 19:28]
Sveikutės,
sėdėjom ir mes penktadienį mokykloj ilgiausiai, kol priėjom vieningos nuomonės. Kadangi nebegalima nei spalvų, nei kitų simbolių, tai nutarėm vertinti žodžiais pagal 10balę sistemą
10-puikiai
9-labai gerai
8-gerai
7-pakankamai gerai ir t.t.
drinks_cheers.gif

Vildinga, man patiko sita mintis, juk paskui tą pagrindinį kodinį žodį gali panaudoti platesniam, kelių žodelių komentare, o gal galėtum atskleisti ir kitus žodelius? ax.gif , nes tuos silpnesnius norisi neskaudžiai,bet aiškiai pakomentuoti, o žodžius parinkti ne taip ir lengva g.gif
[/quote]
6-patenkinamai
5-silpnai
4-labai silpnai
3-blogai
2-labai blogai
1-nieko neatsake, nepadare
Tikiuosi, mano zinute nebus paskutine ax.gif 4u.gif Jei ka, tai nepykit labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 08 28, 00:13)
nusiunciau i pasta zodzius (man jie labai grazus, gal kuri panaudosit), taisykles, si bei ta stendams. kai ka jau gal buvau anksciau siuntus...

Labai šaunu thumbup.gif . Ir dar man vienas klausimas iškilo butent tau: kaip tu padarai Worde, kad vieni lapai eina horizontaliai, o kiti vertikaliai? Man verčiasi visi blush2.gif . O kaip po vieną paverst? g.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 08 28, 08:15)
Neprikalbėkim temos, paskui vėl nebus naujos temos nuorodos unsure.gif

Tai, kad labai reikia blush2.gif . Gal Peliukas jau ruošia naują temą?.. Bent jau aš tikiuosi, kad pamačius rašymo tempus, jau turi ruošinį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 08 28, 00:07)
Jau keliam į pradinukeirmama2@gmail.com

smile.gif

Papildyta:
Ir man...  ax.gif

Ir man labai aktualu (baidare@auto.lt). Širdingai dėkoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 08 27, 19:18)
Gal galima man i a.ž. ?  ax.gif Į raktelį nuo lobių skrynelės dar nepretenduoju  blush2.gif

Šarkka, o kas tas a.ž.?Labai ir aš norėčiau tų gražių žodelių, nes raktelio taip pat neturiu.
Atsakyti
Mergaitės, pakentėkit su plepalais, tuoj bus nauja tema smile.gif
Atsakyti
Nauja tema: http://www.supermama...howtopic=764123

Atsiprašau mergaičių prie kurių liko ??, nepasižymėjau laiku pataisymų, o dabar neradau. Gal dar kartelį galit pakartoti į AŽ. Man taip papraščiau, pasitaisau ir ištrinu žinutę.
Atsakyti
Auglina ir rollick, su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
Auglina ir rollick, su gimtadieniu

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti