na as ir snd prisipirkau ciupa ciups ir darysiu drugelius kaip toj temoj siule kazkas.pirmad.jau i darba tai baisu darosi,nes dar visa savaite dirbsiu su stovykla
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 19, 08:40)
. Žiūriu daugiausiai minčių pirmokams, o kaip rugsėjo pirmą švenčiat su ketvirtokais? Norisi kažko naujo, o daugiausia visos siūlo scenarijų iš pradinukas.ku (su žiedlapiais ir užduotim)... Manau šiemet naudosiu multimediją, rašysim svajones, o daugiau nieko nesugalvojau dar ...
As irgi suku galva kaip cia uzvesti savo ketvirtokus kad jau nuo pirmu dienu butu noris keliauti po mokslo sali
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2011 08 19, 12:10)
Sveikutės, nužiūrėjau pašte papuošimą ant lango: šaka su lapais. Gal kas turite iškarpėles?
Sian paste mintis vietoj piestos sakos reikia tikra sakele ir tada prikabinti karpytu lapu
QUOTE(elbitele @ 2011 08 19, 11:34)
Ačiū Peliukui už naujus namučius. Čia taip šilta ir miela, kaip tikruose namuose: vienos vaikus augina , kitos darbui ruošiasi ar dirba:komanda .Tiesiog nuostabu!
Visiškai pritariu ir nuoširdžiai dėkoju Beje spėti su puslapių ir minčių gausa - oi kaip reikia "suktis"
Oi, sveikutes Baigias vasarele
Pirmiauisa ACIU, Peliukui uz nauja grazia temuke
As isivedus tema i favoritus, nu ziuriu, jus ir kalbat, as tai kazkaip dar nenoriu galvot apie darba, o jus jau net dovaneles darotes. Matyt adariau klaida, praleidau daug naudingos informacijos
Pas mane siemet pirmokai. Kazka turiu rugsejo pirmajai sugalvot su pelyte, nes kai buvo pirmosios pamokeleds tai pas mus buvo atejus pelyte ir atsisveikinom paskui su ja iki rudens, tai dabar reiks kazka su pelyte siet, gal kas mestelsit kokia minti
Atostogu liko dar savaite, noretus dar paatostogaut, i darba nesinori (bet is kitos puses reik dziaugtis, kad aplamai darba turim )
Aurute, o kur tas nuotraukas kelsim?? As pernai fotografavau, jei rasiu foto galeciau ikelt
Pirmiauisa ACIU, Peliukui uz nauja grazia temuke
As isivedus tema i favoritus, nu ziuriu, jus ir kalbat, as tai kazkaip dar nenoriu galvot apie darba, o jus jau net dovaneles darotes. Matyt adariau klaida, praleidau daug naudingos informacijos
Pas mane siemet pirmokai. Kazka turiu rugsejo pirmajai sugalvot su pelyte, nes kai buvo pirmosios pamokeleds tai pas mus buvo atejus pelyte ir atsisveikinom paskui su ja iki rudens, tai dabar reiks kazka su pelyte siet, gal kas mestelsit kokia minti
Atostogu liko dar savaite, noretus dar paatostogaut, i darba nesinori (bet is kitos puses reik dziaugtis, kad aplamai darba turim )
Aurute, o kur tas nuotraukas kelsim?? As pernai fotografavau, jei rasiu foto galeciau ikelt
sveikos, po savaitėlės aš ir vėl pasirodžiau, buvau išvykus pas gydytojus, juk reikia prieš rugsėjį ,,pasilopyt". Atsidarius išsigandau, kad nebėra jūsų... Bet kas ieško tas randa, pagaliau suradau jus kitame forume, jau kreipiausi ir į 22peliukas 22, bet dabar tik supratau, kad ji išvykus,... jūs čia labai gražiai visko prigalvojot, prisiplanavot...kaip žinot mano situacija šiek tiek kitokia, dirbu mažakomplektėj , kur yra tik 1 jungtinė klasė (2,3), gal kas iš panašai dirbnčių kolegių kokių minčių turit
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 08 19, 00:04)
Smagu, kad tema nauja
Pirmokams dovanėlių dar neturiu, o rugsėjo pirmąją geričiausiai seksiu pasaką apie kuprinę, su pirmokėlių, jų tėvelių priesaikomis ir mini lobio ieškojimu.
Pirmokams dovanėlių dar neturiu, o rugsėjo pirmąją geričiausiai seksiu pasaką apie kuprinę, su pirmokėlių, jų tėvelių priesaikomis ir mini lobio ieškojimu.
Riesutukgile, kas cia per pasaka??
QUOTE(calkusl @ 2011 08 19, 00:13)
Čia pasaka apie voveriuką?
Į paštą atsiųsiu pasaką "Nematoma kepurė", man ji patiko
Į paštą atsiųsiu pasaką "Nematoma kepurė", man ji patiko
Paskaiciau pasakele, tik pamasciau,kad gal pirmokam reiktu ja truputi supaprastinti??
Butinai ja pasinaudosiu pirmose pamokose
Papildyta:
Tiesa, del dovaneliu....Pas mus yra mokytojos padejejos (dirba tik pirmose klasese), tai va mano busima padejeja paprase, kad as jai duociau vasarai darbo, nes darbe sedet reiks (maziau pas jas atostogu), o veikt nebus ka Na, tai davaiu, ir labai tikiuosi , kad padare
O darbelis toks- dovanele busimam pirmokui . Peliukas ant skalbiniu segtuko, i to peliuko burnyte isegsiu rugsejo antrosios pamoku tvarkarasti ir ka reikia tai dienai atsinesti.
Sveikos, mielos kolegės,
rašau iš Žemaitijos kampelio ir negaliu atsidžiaugti Jūsų darbštumu,
išradingumu ir atsidavimu darbui. Todėl ir aš pabandysiu
užsitarnauti Jūsų pasitikėjimą. Esu jau senas "vilkas" ir pasidalinsiu,
aišku kuklesiniais savo "turtais". Mano mokinukai jau bus ketvirtokai.
Esu labai laiminga, įsiliejusi į Jūsų būrį
QUOTE(Inusia @ 2011 08 19, 18:42)
Sveikos, mielos kolegės,
Sveikute
Merginos, siūlau nufotografuot klases ir paskui sukelt foto į galeriją. Bus minčių, kai reiks
[/quote]
Puiki mintis
Papildyta:
QUOTE(Inusia @ 2011 08 19, 18:42)
Sveikos, mielos kolegės,
Sveiki, sveiki .
QUOTE(elimak7 @ 2011 08 19, 18:36)
Sian paste mintis vietoj piestos sakos reikia tikra sakele ir tada prikabinti karpytu lapu
Va gera mintis. Vis mąsčiau kaip čia išsisukti su ta šaka... Pati įkėliau ir nepagalvojau, kad galima panaudot ir ant lango
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 19, 20:18)
Va gera mintis. Vis mąsčiau kaip čia išsisukti su ta šaka... Pati įkėliau ir nepagalvojau, kad galima panaudot ir ant lango
Turiu šaką jau prieš 10 metų nudažytą baltais dažais,tai puikiai panaudoju metų kaitai(lapai, žiedai,snaigės,..), šventėm (Valentino d. -širdelėm, Velykom - margučiais...). Keičiu jos vietą (vazoje , virs lentos užkišu, kai pabosta į kolidoriuje pastatau .
QUOTE(NOKIA @ 2011 08 19, 11:10)
Sveikutės, nužiūrėjau pašte papuošimą ant lango: šaka su lapais. Gal kas turite iškarpėles?
paieškosiu