Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 08 27, 14:23)
Kaip ten bebus, bent jau aš vis tiek kažkur savo sąsiuvinyje žymėsiu vaikų pasiekimus. SIMBOLIAIS  hihihi.gif

Pas save ir patogiausia simboliais. Aš žymiuosi spalvomi. Tai tik užmetus akį jau matosi kas ko vertas. Bet tai tik mano užrašai.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 08 27, 15:36)

O tėvams jau ir anksčiau aš sakydavau, kad grįžusio vaiko nereikia klaust, kai sekėsi, ką gavai... o paklaustų, ko šiandien naujo išmokai, ką naujo sužinojai?.. Kad vaikas mintimis sugrįžtų prie mokomosios medžiagos... ką nors papasakotų iš mokyklos...

Čia geras variantas, tik kad dažnai būna, kad vaikai pasako - ai, neatsimenu, nieko...
Be abejo, yra ir tokių, kurių ir klaust nereikia, patys viską iškloja ir dar su kaupu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2011 08 27, 15:43)
Pas save ir patogiausia simboliais. Aš žymiuosi spalvomi. Tai tik užmetus akį jau matosi kas ko vertas. Bet tai tik mano užrašai.

Reikės spalvomis pabandyt ir man good.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖSM ATAU VISOS PLUŠAT SUŠILUSIOS. AŠ IRGI g.gif NČRA KADA NEI PAPLEPĖT. PIRMADIENĮ MŪSŲ MOKYKLOJE KABINETŲ APŽIŪRA.... lotuliukas.gif
KLAUSIMAS - KUR DINGO IŠ PAŠTO ŠOKIO 1-2 KL.PLANAS. VAKAR LYG BUVO. ŠIANDIEN JAU NĖRA....GAL DAR KARTĄ PAŠTAN ĮMESTI GALIT? AČIŪ.
Atsakyti
Šokio planų atsiųtų Zuzanėlės ieškok prie kūno kultūros mirksiukas.gif Tikrai rasi 4u.gif
Atsiprašau, norėjai 1-2 kl.- žinok ieškojau, bet neradau, nors tikrai jie buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilsonyte: 27 rugpjūčio 2011 - 16:08
QUOTE(studija @ 2011 08 27, 09:54)
lauksim kokio naudingo patarimo 4u.gif
Mums irgi šiemet visus simbolius atėmė verysad.gif , teks žodeliais barstytis doh.gif
sakykit, gal tos, kurios komentarais vertinat, turit kokią tų žodių sistemą, kaip sakant, užkoduotą blush2.gif ?

Sveikutės,
sėdėjom ir mes penktadienį mokykloj ilgiausiai, kol priėjom vieningos nuomonės. Kadangi nebegalima nei spalvų, nei kitų simbolių, tai nutarėm vertinti žodžiais pagal 10balę sistemą
10-puikiai
9-labai gerai
8-gerai
7-pakankamai gerai ir t.t.
tėvus tik supažindinsim, kokį pažymį atitinka koks žodinis įvertinimas. O kad nebūtų daug rašliavos, tai knygutę pasiliekam tą pačią, su langeliais, ir langeluiose įrašysime įvertinimo trumpinį.

QUOTE(Aurute @ 2011 08 27, 15:36)

O tėvams jau ir anksčiau aš sakydavau, kad grįžusio vaiko nereikia klaust, kai sekėsi, ką gavai... o paklaustų, ko šiandien naujo išmokai, ką naujo sužinojai?.. Kad vaikas mintimis sugrįžtų prie mokomosios medžiagos... ką nors papasakotų iš mokyklos...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Aurute @ 2011 08 27, 15:43)

As ne spalvas, o pažymius pas save knygutėj rašau. Man taip patogiau paskui išvedus vidurkį nustatyti, kokį lygį vaikas pasiekė.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 08 27, 18:08)
Šokio planų atsiųtų Zuzanėlės ieškok prie kūno kultūros mirksiukas.gif Tikrai rasi 4u.gif
Atsiprašau, norėjai 1-2 kl.-  žinok ieškojau, bet neradau, nors tikrai jie buvo verysad.gif

Aš buvau atsiuntus tik 3 ir 4 klasei klasei. Kitokių neradau.
Sakiau pažiūrėsiu pas pavaduotoją, bet remontuoja jos kabinetą, visi baldai iškraustyti ir tikrai nepavyks artimiausiu metu surasti. Vėliau galiu pabandyti...

O nebuvo dar kažkuri atsiuntus šokio planų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 rugpjūčio 2011 - 16:33
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 27, 17:28)
Sveikutės,
O kad nebūtų daug rašliavos, tai knygutę pasiliekam tą pačią, su langeliais, ir langeluiose įrašysime įvertinimo trumpinį.

Tai kad mes taip ir darydavom - žymėdavom tais trumpiniais, p, lg, g, pt ir s. g.gif Bet kaip suprantu, taip nebeleidžiama bus žymėti knygelėse g.gif Jokių raidžių ar simbolių, tik komentarai...
Atsakyti
Pasidariau panašių gėlyčių trafaretus. Nėra jie labai idealūs, bet išsikirpus gražiai gaunasi. Jei reiktų, sakykit, į paštą įmesiu mirksiukas.gif
http://www.tindirind...ai/geleta-siena
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 08 27, 17:34)
Tai kad mes taip ir darydavom - žymėdavom tais trumpiniais, p, lg, g, pt ir s.  g.gif Bet kaip suprantu, taip nebeleidžiama bus žymėti knygelėse  g.gif  Jokių raidžių ar simbolių, tik komentarai...

Ir mes galvojame pasilikti prie trumpinių knygutėse, nors aišku, kad negalima.
Tik rašome dar trumpiau: 10 tai P, 9- Lg, 8- G, 7- V ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 08 27, 17:34)
Tai kad mes taip ir darydavom - žymėdavom tais trumpiniais, p, lg, g, pt ir s.  g.gif Bet kaip suprantu, taip nebeleidžiama bus žymėti knygelėse  g.gif  Jokių raidžių ar simbolių, tik komentarai...

Mums išaiškino, kad raidėsw, tai žodžių trumpiniai, o žodžiai tai ir yra trumpi komentarai. Sąsiuviniuose galėsim rašyti ką norėsim ir kiek norėsim. O į knygutes rašysim žodžių trumpinius.
Gal dar kas pasikeis, bet pavaduotoja sakė, kad tai labai geras vertinimas, atitinkantis tai, ko reikalauja. smile.gif

Į paštą nusiunčiau gražių žodžių vaikams. Tą tekstuką ketinu vaikučiams įklijuoti i pasiekimų knygelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 27 rugpjūčio 2011 - 16:50
sunku su tuo vertinimu. mes tai naudojam Sajienės pasiekimų knygeles. tai rašom komentarus. Pusmečio gale rašom lygį. Bet kiekviena mokytoja turi savo sistemą ir savo užrašuose vertina pažymiais arba simboliais. tėvams kai kuriems tas lygis nieko nesako. Dažnai ateina tėvai ir pasikalba su mokytoja. JIems patinka komentaras po kiekvienu darbu. Bet fiziškai nespėji kiekvieną dieną parašyti tų komentarų. mano nuomone pažymys - viskas aišku ir lengviau vertinti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 27, 16:32)
Aš buvau atsiuntus tik 3 ir 4 klasei klasei. Kitokių neradau.
Sakiau pažiūrėsiu pas pavaduotoją, bet remontuoja jos kabinetą, visi baldai iškraustyti ir tikrai nepavyks artimiausiu metu surasti. Vėliau galiu pabandyti...

O nebuvo dar kažkuri atsiuntus šokio planų? g.gif

Aš buvau atsiuntus
Papildyta:
Labutis,
mergaitės patarkit kaip galiu atsiusti muzikos klausymą. Vargstu jau kelios dienos ir niekaip nesugalvoju. Kiekvienas diskas užima po 72 ar73Mb. Gal galima neskaidžius įkelti visą?Po 50Mb. radau, bet ten tik kelioms dienoms kiek supratau.
Atsakyti