Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

Dar apie SMART lentą. O čia rasite pamokų pavyzdžių.
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 08 26, 18:57)
Labas vakaras visoms, norėčiau ir aš įsilieti į jūsų šaunų būrį  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 08 26, 08:49)
Pritariu, zuzanele, dėl pirmokų nerimo ir jaudulio per rugsėjo 1-ą, bet kad mūsų mokyklos valdžia taip nusprendė. Mes turime paruošti trumpą pirmokų pasirodymą- prisistatymą. Tai ir ieškau bendraminčių, kurios turi tokų džiaugsmą. Gal kokių idėjų turi ir pasidalins.

Galima pirmokiukams duoti priesaiką. Jie tik turi kartoti "pasižadu", todėl tikrai nebus labai sunku smile.gif Mūsų mokyklėlėje tokią priesaiką pirmokams paruošia ketvirtokai.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 26, 14:47)
JEI KO LB REIKIA, SAKYK ATSIŲSIM Į A.Ž. mirksiukas.gif

gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, aš taip pat suskubau į bendrą paštą įmesti šiokių tokių užduotėlių vaikams cool.gif
Atsakyti
Sveikos, visaip mąstau apie klasės papuošimą mokslo metų pradžiai ir niekaip neapsisprendžiu. Norėčiau paukščiukus kokius nors pasikalbinti , bet neturiu nieko nesudėtigo ir gražiai atrodančio. Nesudėtingo, nes reikės daug, kad gražiai atrodytų. Gal galit, ką nors patarti blush2.gif Peržvelgiau pašte esančias nuotraukas, bet nieko tokio nemačiau.
Sėdu skenuoti pažadėtas knygeles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 26 rugpjūčio 2011 - 19:47
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 26, 20:46)
Sveikos, visaip mąstau apie klasės papuošimą mokslo metų pradžiai ir niekaip neapsisprendžiu. Norėčiau paukščiukus kokius nors pasikalbinti , bet neturiu nieko nesudėtigo ir gražiai atrodančio. Nesudėtingo, nes reikės daug, kad gražiai atrodytų. Gal galit, ką nors patarti  blush2.gif  Peržvelgiau pašte esančias nuotraukas, bet nieko tokio nemačiau.
Sėdu skenuoti pažadėtas knygeles  4u.gif

Aš turiu tokius paukščius, kuriuos reikia išsikirpti kaip išklotinę, tuomet, įkirpus, įneri dalis, ir jie išeina tokie erdviniai (popieriaus plastika). Esu dariusi juos baltus, tai laiko užima tik juos išsikirpt, nieko papildomai dekoruot nebūtina smile.gif Jei domina, galėsiu nufotkint ir įmest rytoj, nes namie neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 08 26, 21:11)
Aš turiu tokius paukščius, kuriuos reikia išsikirpti kaip išklotinę, tuomet, įkirpus, įneri dalis, ir jie išeina tokie erdviniai (popieriaus plastika). Esu dariusi juos baltus, tai laiko užima tik juos išsikirpt, nieko papildomai dekoruot nebūtina smile.gif  Jei domina, galėsiu nufotkint ir įmest rytoj, nes namie neturiu.

Tikrai domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 08 26, 16:02)
Gal žinot kokių nors naudingų nuorodų , kurios tiktų SMART lentos panaudojimui pamokose? Gavau lentą ir  blush2.gif nemoku naudotis. Net nežinau nuo ko pradėti. Buvau pradžios kursuose prieš 2 metus, bet viskas kažkaip išsitrynė. blush2.gif

Sveika, nebijok, naudotis lenta greit išmoksi, aš praktiškai gavau viską mokytis savarankiškai, nes kursai truko tik 1,5 valandos. Daug paruoštų pamokų yra pačiame smart board tinklalapyje:

exchange.smarttech.come, yra youtube vaizdinės medžiagos.
Atsakyti
Gal galite parašyti e.pašto adresą, kur galima siųsti viską, ką turiu? Nes čia kol surasiu, galva susisuks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 08 26, 22:30)
Gal galite parašyti e.pašto adresą, kur galima siųsti viską, ką turiu? Nes čia kol surasiu, galva susisuks  doh.gif

Pirmam puslapy informacija mirksiukas.gif

Aš pakabinau šiandien klasėj palubėj ant šakos tuos iškarpytus obuolius. Labai gražiai atrodo. Dideli, ryškūs. Kabo vienas raudonas, geltonas ir oranžinis. Dar pakabinsiu du žalius ir bus thumbup.gif Ir gražu, ir nematyta, ir neperkrauta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 rugpjūčio 2011 - 20:33
Tik dieną nebuvau prisėdusi, o jau tiek priplepėjote. Smagu, kad „verda“ gyvenimas. Aš pernai klasę puošiau saulytėmis iš kompaktinių diskų, buvo pašte apie tai kalbėta ir foto, jei neklystu. Kabinau ant lempų, o stende dėjau gėles, varpelius. Neblogai atrodė. Šiemet išsikarpiau klevo lapus su veidukais. Yra pašte. Sukabinau ant lempų, padariau varpelius su saldainiu, gerai gavosi. Juos padėsiu kiekvienam vaikui ant suolo ir dar po užrašų knygelę nupirkau. Stende taip pat bus klevo lapai ir sveikinimas.
Teiravotės apie „Zipį“. Tai skirta priešmokyklinukams arba pirmokams. Vėliau tęsinys yra „Įveikiame kartu“ Dirbau su šia programa ir vaikams patiko.
Atsakyti
Dėkui, zuzanele smile.gif
Išsiunčiau keletą knygelių, tikiuos, nesikartoja ir kažkam pravers ax.gif
Atsakyti