Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(editaite @ 2011 08 25, 23:16)

nu joooooo, neturiu slaptazodziu, na tai nieko tokio smile.gif

JEI KO LB REIKIA, SAKYK ATSIŲSIM Į A.Ž. mirksiukas.gif

QUOTE(rutagra @ 2011 08 26, 11:54)
Mergaitės, ar jums atsidarė varpelio trafaretas? Man jį atsiunčia kaip nepažįstamą failą  blink.gif

MAN ATSIDARĖ mirksiukas.gif

O AŠ Į NUOTRAUKAS, į aplanką apie patalpų puošybą, nusiunčiau savo klasės fotkes. Užėjus ant ntr. matosi didesni paaiškinimai kas ten kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2011 08 26, 10:00)
Mergaitės , gal kas turit "Gudručių būrelio" programėję? Grįžau po dekreto, tai įsiūlė ax.gif . Gal kas nors rėmus turit? Lyg ir žinau ką veiksiu, bet kai reikia surašyti iš kart... schmoll.gif ( kryžiažodžius kur ir sręst, įvairias loginias užduotis ... šaškėm žaist ir t.t.)
Būčiau dėkinga už pagalbą...kol kas dar slaptažodžio neturiu, tai jei galima į pašt. gitani@vakarai.info

http://pradinukas.ku.lt/index.html
paieskok
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 25, 20:00)
O gal turit kokius žodžius, kuriuos galėtų pasakyti mokytoja visiems pradinukams per šventę? Gal , kad ir tėveliams tiktų? Visiems.. g.gif

kazkada, kai krausciau popierius, buvau kazka radus ir ikelus i pasta, bet tai gal pries metus buvo, o gal ir seniau - nepamenu dabar ne kur ieskot verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 08 26, 10:28)
Sveikutes, o kas buvot susidurusios su Zipio draugais? ? Mano 4kl. gal nelabai tinka?

Zipis mažesniems tikrai, kvietė šiais metais pirmokes į mokymus, jei neklystu. Pradinukams "Antro žingsnio" pamokėlės yra. Ir ten, ir ten apmokymai reikalingi.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2011 08 26, 08:08)
... mums reikia teisingo gyvenimo būdo. Va Simba gali paliudyt, kad treisybę šneku  mirksiukas.gif  .

Pritariu thumbup.gif Nuo ko pradedam?
Nes jaudulys(prieš mokslo metus) jau jaučiasi ir kaip jūs su juo susitvarkot?
Atsakyti
Su Zipiu dirbau 1 klasėje. Lankiau kursus, davė literatūrą, kurioje jau viskas labai smulkiai sukramtyta. Skaitai istorijas ir atlieki nurodytas užduotis. Nu ot, bet jei nieko nesugalvoji, tai gal ir nieko.
Gal žinot kokių nors naudingų nuorodų , kurios tiktų SMART lentos panaudojimui pamokose? Gavau lentą ir blush2.gif nemoku naudotis. Net nežinau nuo ko pradėti. Buvau pradžios kursuose prieš 2 metus, bet viskas kažkaip išsitrynė. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Mergelė @ 2011 08 26, 16:02)

Gal žinot kokių nors naudingų nuorodų , kurios tiktų SMART lentos panaudojimui pamokose? Gavau lentą ir  blush2.gif nemoku naudotis. Net nežinau nuo ko pradėti. Buvau pradžios kursuose prieš 2 metus, bet viskas kažkaip išsitrynė. blush2.gif

šiek tiek info jau nusiunčiau į paštą.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 08 26, 15:16)

Jau žiūrėjau, nieko panašaus neradau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 25, 20:44)
Tabletės.
Valeradix

Ruošiamės darbui, tai reikalingos ir tokios priemonės rolleyes.gif

Kiekvienos mokytojos rankinėj tuoj šalia lūpdažio bus ir uspakajonsai.
QUOTE(auglina @ 2011 08 26, 16:22)
Sveikos,
šiek tiek info jau nusiunčiau į paštą.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mona23 @ 2011 08 26, 07:31)
Sveikos  smile.gif,

matant, kaip linksmai ir šauniai čia bendraujat, artėjant mokslo metams norėčiau taip pat prisijungti prie jūsų būrelio  4u.gif

user posted image
Smagu, bendrausim kartu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 26 rugpjūčio 2011 - 17:26
Sveikutės. Na ir prikalbėjote. O aš vėl dulkėse prabuvau visą pusdienį verysad.gif
Aš tai klasės puošybai panaudojau pernai metų vaikų darbus. Pirmadienį nufotografuosiu ir išsiųsiu. Dar liko keli stendai, bet jau nedaug ten darbo. O vat spinta didžiulę kaip ir kada reiks sutvarkyti, tai nežinau. Pas mus atleido visas valytojas (samdys firmą), o ji tik nuo rugsėjo bus, tai tenka ir visas dulke ir langus valyti verysad.gif
Artėja rugsėjis, visai neramu darosi. Ačiū visoms už mintis, jų tiek daug, kad nebežinau ką panaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 08 26, 18:28)
Sveikutės. Na ir prikalbėjote. O aš vėl dulkėse prabuvau visą pusdienį  verysad.gif
Aš tai klasės puošybai panaudojau pernai metų vaikų darbus. Pirmadienį nufotografuosiu ir išsiųsiu. Dar liko keli stendai, bet jau nedaug ten darbo. O vat spinta didžiulę kaip ir kada reiks sutvarkyti, tai nežinau. Pas mus atleido visas valytojas  (samdys firmą), o ji tik nuo rugsėjo bus, tai tenka ir visas dulke ir langus valyti verysad.gif 
Artėja rugsėjis, visai neramu darosi. Ačiū visoms už mintis, jų tiek daug, kad nebežinau ką panaudoti g.gif

Ar tiek daug pas jus baldų?
Atsakyti
Labas vakaras visoms, norėčiau ir aš įsilieti į jūsų šaunų būrį smile.gif
Atsakyti