Tikiuosi per savaitgalį neįveiksite šitos temos Aš išvažiuoju. Paskutinis pasispardymas, pirmadienį į darbą
Ačiū Peliukui už naujus namučius. Čia taip šilta ir miela, kaip tikruose namuose: vienos vaikus augina , kitos darbui ruošiasi ar dirba:komanda .Tiesiog nuostabu!
Prasidės rimtas darbas, tada bus planų aktualijos, vertinimas ir t.t. Dabar dar šiek tiek esame laisvesnės.
Aš ir dar radau mintį klasės papuošimui su tikrais lapais. Dar padariau įvairaus dydžio klevo lapų trafaretų. Gal panaudosit. Įmečiau į paštą
Papildyta:
Pasistengsim būt geros ir daug nekalbėt. Aišku, jei pavyks...
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 19, 12:23)
Tikiuosi per savaitgalį neįveiksite šitos temos Aš išvažiuoju. Paskutinis pasispardymas, pirmadienį į darbą
Pasistengsim būt geros ir daug nekalbėt. Aišku, jei pavyks...
QUOTE(elbitele @ 2011 08 19, 11:34)
Ačiū Peliukui už naujus namučius. Čia taip šilta ir miela, kaip tikruose namuose: vienos vaikus augina , kitos darbui ruošiasi ar dirba:komanda .Tiesiog nuostabu!
Pritariu elbitele. O aš vis dar atostogauju,mėgaujuosi šiuo malonumu. Bet mintimis esu su jumis...
Sveikos, Na jau mūsų namučių gražumas! Ačiū 22peliukui22
Čia dar neaišku Aš va patekau į 4 psl.
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 19, 11:23)
Čia dar neaišku Aš va patekau į 4 psl.
Laba visoms! Su artejanciu darbymeciu! Naujuose namuciuose matau kad neparasyta su kuria klase as dirbsiu. Dirbsiu su treciokais. Istikruju, tai esu jau rasiusi ir klase ir gimimo diena, bet turbut informacija kazkaip ne ten "nukeliavo" Gimimo d. spalio 6d.
Rekomenduoju visoms paskaityti knyga Vaikai gali daugiau. Kitokia pradinė mokykla".
Radau daug geru ideju.
Rugsejo pirmajai planuoju klaseje nusipiesti dideli medi, pakabinti ant sienos, klaseje primetyti klevo lapu, vaikams ir tevams isdalinti iskarpytus klevo lapus ir paprasyti ant ju parasyti sau ir savo vaikui palinkejima, tai ko sieks siais mokslo metais.
Rekomenduoju visoms paskaityti knyga Vaikai gali daugiau. Kitokia pradinė mokykla".
Radau daug geru ideju.
Rugsejo pirmajai planuoju klaseje nusipiesti dideli medi, pakabinti ant sienos, klaseje primetyti klevo lapu, vaikams ir tevams isdalinti iskarpytus klevo lapus ir paprasyti ant ju parasyti sau ir savo vaikui palinkejima, tai ko sieks siais mokslo metais.
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 19, 09:07)
Man šie žodžiai taip pat nuskambėjo kaip reikalavimas - arba duodat, arba......
na ir aš su tokia pat intonacija perskaičiau... tik nutylėjau... maniau, kad man tik pasirodė...
QUOTE(Irma.r @ 2011 08 19, 11:42)
Ir aš apie medį galvoju . Tik obelį. Kiekvienam vaikui po obuolį... Pirmadienį žadėjo ateit viena mama. Ji man padeda, kai reikia ką paruošt... man su piešimu sunkiai sekas...
Merginos, siūlau nufotografuot klases ir paskui sukelt foto į galeriją. Bus minčių, kai reiks
QUOTE(Aurute @ 2011 08 19, 15:25)
Merginos, siūlau nufotografuot klases ir paskui sukelt foto į galeriją. Bus minčių, kai reiks [/b]
O kartu su nuotraukomis galima butu dar ir rugsejo 1 sventes scenariju su pamastymais - ar pavyko, ko nedarytume, ka darytumet kitaip....