noriu paklausti, gal kas turite rugsėjo pirmajai trumpa scenarijų? Pas mus pradžia 8 val., o 8.30 jau reikia būti salėje. Tai net neįsivaizduoju ką galima su vaikais padaryti per 20 min Dar ir tėvams reikia informaciją pasakyti Taigi, labai jau viskas bus trumpai. Gal turite kokių nors minčių
QUOTE(editaite @ 2011 08 25, 17:43)
gal kas galit pakartoti tu varpeliu nuoroda
Varpelių nuotraukos yra mūsų antrąjame pašte, o pirmame man atrodo yra net ir traferetas. Ieškok prie dailės irtechnologijų
Aurute, su gimtadieniu
Labas vakaras, merginos
Ale jūs prieš rugsėjį visi patrakot... Per dieną dvylika puslapių prirašyt...
Nuoširdžiai AČIŪ visoms už sveikinimus. Ir baikit jau šiandien pliaukšt. Einam baliavot.
Vaišinu:
Nuoširdžiai AČIŪ visoms už sveikinimus. Ir baikit jau šiandien pliaukšt. Einam baliavot.
Vaišinu:
QUOTE(Aurute @ 2011 08 25, 20:19)
Labas vakaras, merginos
Vaišinu:
Vaišinu:
Ačiū už vaišes Labai jau skaniai atrodo, linksmo vakaro
QUOTE(kara117 @ 2011 08 25, 19:46)
Norime ir sąrašų ir įrašų
TIK VAKAR ĮRAŠUS SUKĖLIAU Į PAŠTĄ
QUOTE(Betukas @ 2011 08 25, 20:48)
O aš tai ir nebematau nieko naujo... Net nežinau apie ką jūs kalbat Niu ką darau ne taip???
Bet kd pati nebematau nieko, tik iki rugpj. 13 dienos......
Bet kd pati nebematau nieko, tik iki rugpj. 13 dienos......
GAL PAKONSULTUOT TELEFONU?
QUOTE(tigruole @ 2011 08 25, 20:57)
noriu paklausti, gal kas turite rugsėjo pirmajai trumpa scenarijų? Pas mus pradžia 8 val., o 8.30 jau reikia būti salėje. Tai net neįsivaizduoju ką galima su vaikais padaryti per 20 min Dar ir tėvams reikia informaciją pasakyti Taigi, labai jau viskas bus trumpai. Gal turite kokių nors minčių
SCENARIJŲ PILNAS PAŠTAS. TIKRAI GALIMĄ SUSILIPDYTI LIUKSIŠKIAUSIĄ VARIANTĄ
QUOTE(Aurute @ 2011 08 25, 21:19)
[b][color=red]Labas vakaras, merginos
Vaišinu
Vaišinu
JUK AŠ VIS KŪDINUOSI
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 25, 17:37)
Aš su Valeridix pradėjau draugaut, nes po poros darbo dienų pradėjau stresą jaust.
Sitas tai geras as rankineje nuolat nesiojuosi, jei netycia koks tevelis ar mamyte uzklystu sunervinti
QUOTE(editaite @ 2011 08 25, 18:08)
Na va, nusprendziau mokiniams dovanoti gelytes su saldainiu, kur cia nuoroda buvot ideje, dar reikia pagalvot kaip klase pasipuost ir ka pakalbet
Na lygiai tokia pat minti ir as pradejau rutulioti Kai sugalvosi, ka pakalbeti, pasidalink mintimis
O dabar ko gero pirmoji (nebe )griebiu taure sampano ir keliu uz aurutes sveikata.......DZIN DZIN
O ne, šampano kaip noriu Ačiūūūūūūūūūūūūūūū
Galima ir telefonu, kad tik mačytų Tikiuos, kad 22peliukas22 man pagelb4s, o jei ne - kreipsiuos tikrai telefonu
Labanakt , mergytės, nepadauginkit
Man ryt į darbą nereik - grindis koridoriuose dažo
Galima ir telefonu, kad tik mačytų Tikiuos, kad 22peliukas22 man pagelb4s, o jei ne - kreipsiuos tikrai telefonu
QUOTE(Aurute @ 2011 08 25, 22:19)
Vaišinu: [/color][/b]
Vaišinu: [/color][/b]
Kokios vaišės Net seilė nutįso
[quote=Vildinga,2011 08 25, 20:30]
Sitas tai geras as rankineje nuolat nesiojuosi, jei netycia koks tevelis ar mamyte uzklystu sunervinti
Mergaitės, jis taip ir vadinasi- valeridix? Ten lašiukai ar tabletės?
Labai reiktų ir man
Labai reiktų ir man
QUOTE(Betukas @ 2011 08 25, 21:34)
O ne, šampano kaip noriu Ačiūūūūūūūūūūūūūūū
OK
QUOTE(pusele30 @ 2011 08 25, 22:39)
Labai reiktų ir man
Labai reiktų ir man
Tabletės.
Valeradix
Ruošiamės darbui, tai reikalingos ir tokios priemonės