Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 08 19, 09:14)

O apie dovanėles tai jau esu padariusi varpelius su saldainiais. Labai gražūs gavosi, esu patenkinta ir dėkinga už šią įdėją 4u.gif

gal kas galit pakartoti tu varpeliu nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 25, 18:23)
Dar papildau smilgai 1972. Turbūt reikėtų dar pažiūrėti, koks to vaiko intelektas. Nežinau, ar anksčiau mano įdėta citata tiktų visiems specukams, mokomiems namuose, ar tik (vėl cituoju iš BUP):
83. Vidutinio, žymaus ir labai žymaus intelekto sutrikimo mokiniams, turintiems specialiųjų ugdymosi poreikių, ir tautinės mažumos kalba besimokančių nežymaus, žymaus ir labai žymaus intelekto sutrikimo mokiniams, turintiems specialiųjų ugdymosi poreikių, ugdyti namie skiriamos 6 valandos per savaitę.

Gal nors kiek užvedžiau ant kelio.

Tam vaikui kompleksiniai sutrikimai, ribotas intelektas, cerebrinis paralyžius ax.gif
Atsakyti
Dar tęsiu dėl namų darbų.

Na, ir BUP nerandu aš to sakinio, kuris į kraują buvo įaugęs, kad 1 ir 2 kl. namų darbų neskirti. Tai jeigu mokyklos ugd. plane užfiksuojam, kad skirsim, tai ir galima oficialiai juos skirti? Kaip Jūs suprantat?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 08 19, 15:25)

Merginos, siūlau nufotografuot klases ir paskui sukelt foto į galeriją. Bus minčių, kai reiks
bigsmile.gif

QUOTE(Vildinga @ 2011 08 19, 16:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kartu su nuotraukomis galima butu dar ir rugsejo 1 sventes scenariju su pamastymais - ar pavyko, ko nedarytume, ka darytumet kitaip.... mirksiukas.gif

teisingai, taip ir reikia padaryt, nes viskas paskui pasimirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 25, 18:48)

Na, ir BUP nerandu aš to sakinio, kuris į kraują buvo įaugęs, kad 1 ir 2 kl. namų darbų neskirti. Tai jeigu mokyklos ugd. plane užfiksuojam, kad skirsim, tai ir galima oficialiai juos skirti? Kaip Jūs suprantat?

Pas mus tai griežtai vadovaujasi higienos normomis, kur parašyta aiškiai juodu ant balto, kad pirmoje klasėje - 0 val, antroje - 0 (I pusm,) ir 0,5 (IIpusm).
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 08 25, 18:19)
Sveikos,
2011–2013 METŲ PRADINIO UGDYMO PROGRAMOS BENDRASIS UGDYMO PLANAS

10. Mokyklos ugdymo plane susitarimo būdu numatoma:
10.13. mokinių mokymosi krūvio reguliavimo priemonės: maksimalus pamokų / ugdymo(si) valandų skaičius, kontrolinių ir kitų diagnostinių darbų vykdymo laikas (laikotarpiai), dažnumas, skiriami namų darbai;

Aurute, user posted image

Labukas, AURUTE, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatos, meilės, pinigų, ir visko ko trokšta širdelė mirksiukas.gif
Skaičiau apie vertinimą ir niekur neradau, kad negalima pasiekimė knygelėse rašyti simbolių, gal kažką praleidau. Pernai taip pat sakė, kad negalima, bet vėliau mums paaiškino, kad kompleksiškai su komentarais ir kt įrašais galima, tik reikia paaiškinimo ir kad atitiktų lygius, būtų aiškūs. Nežinom kokias pasiekimų knygeles užsakinėti doh.gif Padėkit lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, mums sakė, kad vertinimo sistemą reikia pasitvirtinti metodinėje grupėje
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 25, 18:52)
Pas mus tai griežtai vadovaujasi higienos normomis, kur parašyta aiškiai juodu ant balto, kad pirmoje klasėje - 0 val, antroje - 0 (I pusm,) ir 0,5 (IIpusm).

Bet tos higienos normos, kur aš įmečiau nuorodą, yra naujausios, o jose apie namų darbus visai nekalbama. Tai, ką jūs rašote, aš žinau, bet žiūriu į naujausią dokumentą...
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 25, 18:48)

Ir aš taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 25, 18:57)
Bet tos higienos normos, kur aš įmečiau nuorodą, yra naujausios, o jose apie namų darbus visai nekalbama. Tai, ką jūs rašote, aš žinau, bet žiūriu į naujausią dokumentą...

Tada nežinau blush2.gif , tiesą sakant pas mus net nekyla klausimas apie namų darbus, jau esame įpratusios kad "neskiriami", bet užkodavę vistiek skiriame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 08 25, 18:55)
Labukas, AURUTE, su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif sveikatos, meilės, pinigų, ir visko ko trokšta širdelė mirksiukas.gif
Skaičiau apie vertinimą ir niekur neradau, kad negalima pasiekimė knygelėse rašyti simbolių, gal kažką praleidau. Pernai taip pat sakė, kad negalima, bet vėliau mums paaiškino, kad kompleksiškai su komentarais ir kt įrašais galima, tik reikia paaiškinimo ir kad atitiktų lygius, būtų aiškūs. Nežinom kokias pasiekimų knygeles užsakinėti doh.gif Padėkit lotuliukas.gif
Papildyta:

ir man ta pati problema, nebežinau, kokias rinktis, o pakeitus vertinimo sistemą, tai tikrai reikia patvirtint metodiniam, mes tik pernai rašėm, keitėm, šiemet vėl iš naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 08 25, 18:55)
Skaičiau apie vertinimą ir niekur neradau, kad negalima pasiekimė knygelėse rašyti simbolių, gal kažką praleidau.

39.2.2. informacija apie mokymosi rezultatus (kontrolinių, testų ir kitų užduočių atlikimo) mokiniams ir tėvams (globėjams) teikiama trumpais komentarais, lygiai nenurodomi, taip pat nenaudojami pažymių pakaitai (raidės, ženklai, simboliai, ir pan.);
2011–2013 METŲ PRADINIO UGDYMO PROGRAMOS BENDRASIS UGDYMO PLANAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 25 rugpjūčio 2011 - 18:13
Labas,
o jūs tikrai čia šauniai bendraujat, vos spėji skaityt. Perskaičiau, kad kai kam reikia idėjų klasei pasipuošt. Įmesiu į paštą. Mergaitės aš dar kartą noriu pasitikslint, ar reikia muzikos klausymo 1, 2, 3, kl., 4 kl. supratau- įkelta. Turiu pasakyti, kad prie muzikos sąrašų nėra. Ar norit?
Papildyta:
QUOTE(viga @ 2011 08 25, 17:55)
Labukas, AURUTE, su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif sveikatos, meilės, pinigų, ir visko ko trokšta širdelė mirksiukas.gif
Papildyta:

Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų. Dar geros nuotaikos! smile.gif
Atsakyti