Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(Vildinga @ 2011 08 24, 19:01)
Na jei ir toliau tokiais tempais bendrausime ir draugausime, tai manau jau būtų metas pagalvoti ir apie ne virtualų, o realų susitikimą, pvz. per rudens atostogas  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis. Mergaites ar yra pagal naujaji saltini 4kl. mokytojo knyga???? nes internete randu tik 3kl. ar kuri gal jau turite?
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 24, 19:01)
Na jei ir toliau tokiais tempais bendrausime ir draugausime, tai manau jau būtų metas pagalvoti ir apie ne virtualų, o realų susitikimą, pvz. per rudens atostogas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, norėjau pasiteirauti, po kiek sąsiuvinių lietuvių ir matematikai liepiat užsivesti 4 klasės mokiniams ? Ir kam jie būna skirti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 rugpjūčio 2011 - 20:31
Labas vakarėlis,
siunčiu į paštą šaunią abėcėlę kortelėse, kurią galima atsispausdinti, kortelėje yra didžioji raidė, mažoji ir vieta piešinukui nupiešti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 24, 21:30)
Mergaitės, norėjau pasiteirauti, po kiek sąsiuvinių lietuvių ir matematikai liepiat užsivesti 4 klasės mokiniams ? Ir kam jie būna skirti?  rolleyes.gif

Lietuvių k. 2 sąsiuvinius, matematikai 2 ir pasaulio paž. 1. Mokiniai užsirašo Nr.1 ir Nr.2. Kai vienus susirenku rašo į kitus. Diktantus rašome į lapelius, įvertinu, pasirašo tėvai ir segu į jų segtuvus, matematikos ir lietuvių k.testus atšviečiu ir taip pat segu į segtuvus.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 24, 21:30)
Mergaitės, norėjau pasiteirauti, po kiek sąsiuvinių lietuvių ir matematikai liepiat užsivesti 4 klasės mokiniams ? Ir kam jie būna skirti?  rolleyes.gif

lietuviu k.-3 (kontroliniams diktantams, Nr1;Nr2), matematikai-2.
Atsakyti
Sveikutes,
Norečiau sužinoti jūsų nuomonę apie choreografiją.Ar yra jūsų tarpe tokių ,kurios nemėgsta vesti šios pamokos? Pvz.aš nelabai myliu šią pamoką.... schmoll.gif Ką veikiate per šokio pamokas...Ką šokate...?Turiu ir knygą choreografija 1-4 kl.su šokių aprašymais ir CD...bet schmoll.gif .CD muzika per greita,vaikai nespėja ,pati negroju...Gal kas pasidalins savo patirtimi, kaip sukasi iš panašios situacijos...Būčiau dekinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 08 24, 20:42)
lietuviu k.-3 (kontroliniams diktantams, Nr1;Nr2), matematikai-2.

Sveikutės. Šiandien pirmą dieną buvau darbe, nieko gero dar nenuveikėme, tik plepėjome. Rytoj jau prasideda susirinkimai : schmoll.gif Aš taip pat ketvirtokams turėsiu lietuvių kalbai 3, matematikai 2, o pasauliui aš neimu sąsiuvinio, nors gal ir reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 24, 16:59)
O gal kas turit Veličkos 4 klasei CD  blush2.gif ?

Turiu. Tuoj keliaus į paštą user posted image
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 08 24, 22:38)
Lietuvių k. 2 sąsiuvinius, matematikai 2 ir pasaulio paž. 1.

Ką rašot į pasaulio p, sąsiuvinius? O pratybas turit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 rugpjūčio 2011 - 20:58
QUOTE(rama0426 @ 2011 08 24, 21:47)
Sveikutes,
Norečiau sužinoti jūsų nuomonę apie choreografiją.Ar yra jūsų tarpe tokių ,kurios nemėgsta vesti šios pamokos?  Pvz.aš nelabai myliu šią pamoką.... schmoll.gif Ką veikiate per šokio pamokas...Ką šokate...?Turiu ir knygą choreografija 1-4 kl.su šokių aprašymais ir CD...bet schmoll.gif .CD muzika per greita,vaikai nespėja ,pati negroju...Gal kas pasidalins savo patirtimi, kaip sukasi iš panašios situacijos...Būčiau  dekinga biggrin.gif

Šią pamoką labai mėgsta mano mokiniai. Šokio pamokose improvizuojame, atliekame kūrybines užduotis, šokame, stebime draugų atliekamus šokius ar kūrybinius darbus, stebime vaizdo laikmenose užfiksuotus šokius, žaidžiame lietuvių liaudies žaidimus. Aš naudoju įrašus. Jeigu reikia ir pati susimontuoju įrašą iš kelių dainų. Tokie "sulipdyti" kūrinėliai labai praverčia. Juos galima panaudoti įvairiose veiklose ( pamokose, šventėse).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 24 rugpjūčio 2011 - 21:04