Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 24, 15:04)
Radom, radom  4u.gif  biggrin.gif

pagaliau 4u.gif 4u.gif , jau buvau visai nusivylusi savimi, kad visai nieko nemoku blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 24, 15:04)

Aš turiu prašymą. Gal kuri turit Krakauskaitės mokytojo knygą 1kl. Joje yra visi dainelės "Tupi žvirblis kamine" žodžiai. Gal galit, kuri surast ir atsiųs mirksiukas.gif Aš turėjau, bet kažkam prieš šimtą metų paskolinau blink.gif, o pirkt nebėra blush2.gif

mokykloj tikrai turiu tą dainelę, jei ne vėlu, ryt atsiųsiu
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 24, 16:11)
mokykloj tikrai turiu tą dainelę, jei ne vėlu, ryt atsiųsiu

Labai labai ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos friends.gif

Oi kaip verda darbai! Aš dar iki pirmadienio atostogauju.

Žinot, skaitau skaitau temą, ir peršasi man toks apibendrinimas, kad šitas mūsų sambūris tai kaip kokia greitojo reagavimo grupė- kam ko prisireikė, tik pykšt žinutę į temą ir pradeda eiti siuntiniai bei pagalba. Labai šaunu ir smagu, kad čia visada gali sulaukti patarimo, konkrečios medžiagos.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 24, 16:35)
Sveikos gyvos friends.gif 

Oi kaip verda darbai! Aš dar iki pirmadienio atostogauju.

Žinot, skaitau skaitau temą, ir peršasi man toks apibendrinimas, kad šitas mūsų sambūris tai kaip kokia greitojo reagavimo grupė- kam ko prisireikė, tik pykšt žinutę į temą ir pradeda eiti siuntiniai bei pagalba. Labai šaunu ir smagu, kad čia visada gali sulaukti patarimo, konkrečios medžiagos.

tikrai ne vienas turi pavydėt, kad esam tokios draugiškos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif . Pastebėjau, kad daugumai reikia Krakauskaitės muzikos. O gal kas turit Veličkos 4 klasei CD blush2.gif ?
Atsakyti
Jau visos gyvename darbo nuotaikomis. Šiandieną ir aš klasę jau pasitvarkiau, bet nemaloniausias dalykas tai užuolaidų lyginimas ir kabinimas. Aišku gal padaytų tą darbą ir valytoja, bet moteriškė jau pensininkė ir lipti ant palangės bei kabinti 6 m. užuolaidos, tai pagailėjau ir apsiėmiau pati tą darbą atlikti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 08 24, 17:02)
Jau visos gyvename darbo nuotaikomis. Šiandieną ir aš klasę jau pasitvarkiau, bet nemaloniausias dalykas tai užuolaidų lyginimas ir kabinimas. Aišku gal padaytų tą darbą ir valytoja, bet moteriškė jau pensininkė ir lipti ant palangės bei kabinti 6 m. užuolaidos, tai pagailėjau ir apsiėmiau pati tą darbą atlikti.

Užjaučiu console.gif . Daug metų ir aš kabinau, skalbiau, lyginau užuolaidas. Dabar jau keli metai nuo šių "pareigų" išsivadavau, nes sudėjo žaliuzes thumbup.gif .
Atsakyti
Na jei ir toliau tokiais tempais bendrausime ir draugausime, tai manau jau būtų metas pagalvoti ir apie ne virtualų, o realų susitikimą, pvz. per rudens atostogas mirksiukas.gif

Sveikos visos naujai prisijungusios į mūsų būrį 4u.gif Kad mūsų daugėja, reiškia, kad esam draugiškos ir kitoms nėra baisu įsilieti į šį šaunu būrį gathering.gif
Atsakyti
staben, čia Jūs pirmą darbo dieną sulaukėte tikrinimo? Ar ką ne taip supratau? Ką tikrino? Šiaip smalsu, nes neįtikėtina blink.gif

Visoms naujokėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 24, 18:01)
Na jei ir toliau tokiais tempais bendrausime ir draugausime, tai manau jau būtų metas pagalvoti ir apie ne virtualų, o realų susitikimą, pvz. per rudens atostogas  mirksiukas.gif

Nuostabus pasiūlymas thumbup.gif . Tik jei nelabai toli... Mano sūnus kaip tik per atostogas parvažiuoja metus namie nebuvęs... Ir dar jo gimtadienis tuo metu... Tai ilgam nesinori išvažiuot... O susitik tai norėčiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 08 24, 20:44)
Nuostabus pasiūlymas  thumbup.gif . Tik jei nelabai toli... Mano sūnus kaip tik per atostogas parvažiuoja metus namie nebuvęs... Ir dar jo gimtadienis tuo metu... Tai ilgam nesinori išvažiuot... O susitik tai norėčiau.  drinks_cheers.gif

4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif aš už
Atsakyti
Labas, visiems,
aš pradedu išmokti naudotis forumu ir prisijungti prie jūsų. Labai malonu, kad čia tikrai visos šaunios ir draugiškos. Ačiū visoms už patarimus, ką nemoku, sulaukiu tuoj pagalbos. Šaunu, kad čia toks draugiškas būrys gyvena. O dabar jei dar neradote Krakauskaitės fonogramų sąrašų, aš juos įmečiau į paštą. Jei neprireiks išmesit. Dar prikabinau prevencines programas ir sugą visoms klasėms. bet atrodo, kad ir tuos kažkada siunčiau. Dabar kas norėsit muzikos klausymo, įkelsiu iki rytojaus vakaro. Kiek supratau 4kl. jau įkelta, liks kitoms klasėms.
Atsakyti