Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 23, 12:56)
aš tokius drugelius dovanojau paskutiniąją mokslo metų dieną  biggrin.gif

aš irgi panašius drugelius dariau, tik dar ūselius paraitydavau iš spalvingų rankdarbiams skirtų vielučių, o sparnelius gamindavau iš dovanų įpakavimo popieriaus, jį sulanksčius armonikėle.Per vidurį karštais klijais priklijuodavau čiupą čiupsą- drugelio galvą. Gaila tik , kad neturiu pavyzdžio nuotraukytės.
Papildyta:
[quote=vaiduuse,2011 08 23, 08:58]
[quote=Inusia,2011 08 22, 19:52]
Sveikutės, darbštuolės,
na ir aš prisėdau "pailsėti". Mokykloje šiandien pati dažiau sienas,
ar ir Jums kartais tenka? Na, o dabar siunčiu savo skirtukus, jie buvo
skirti mamoms, pravedusioms pamokas. Jei daryti vaikams, aišku
puošti reikėtų kitaip. Nuotrauka nelabai ryški, bet gal kam ir pravers.
Įdomūs skirtukai, iš ko padaryti?
Ir sienas dažom, ir kalam ir kitus stalių dailidžių darbus atliekam, nes kol ką prisikviesi... Aš ar ir vyrą įdarbinu biggrin.gif Kitąmet bandysiu su tėveliais tartis, kad sienas perdažytų smile.gif
Aš "Pupos" testus perku sau ir atšviečiu pusei klasės vieną variantą, pusei - kitą. Papildomas užduotis atlieka greičiau dirbantys vaikai.
[/quote]
Pas mane klasėje irgi darbai verda. Pirmokų tėveliai man siurprizą padarė- senus tapetus kartu su tinku nulupo, tai skylės sienų kampuose atsivėrė... O darbų pabaigoje- senąsias duris išvertė. Tai taip ir gyvenu. Be durų ir be tapetų, bet su didele viltimi! Galvą krapštinėju ir nežinau, ko stvertis. doh.gif
Atsakyti
[quote=kara117,2011 08 24, 08:35]
Įdomu ar yra kas dirba iš senų vadovėlių?
[/quote]
Sveikutes 4u.gif
Ir mes dirbam iš senų vadovėlių, mokykla neturi pinigų , belieka tik svajoti apie Pupas.
Mergaitės. o Krakauskaitės fonogramų kitoms klasėms neturit?
[/quote]

Pašte buvau sukėlus visoms kl.. Jei nebėra galiu įmesti.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 08 24, 14:38)
Pašte buvau sukėlus visoms kl.. Jei nebėra galiu įmesti.

Jau sukėliau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, matau, kad Krakauskaitės fonogramas jau įkels, tačiau jei kam reikia ir muzikos klausymo visoms klasėms turiu, rašykit įkelsiu. Nežinau, gal jau turit, o gal nereikia, nes nenoriu užgriozdinti pašto, laukiu vis to stebuklingo žodelio.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 08 24, 13:47)
Nu super pelėda user posted image
Papildyta:

O kur pažiūrėti? - nematau  blush2.gif

Nuotraukos - Mintys technologijoms
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 24, 14:53)
Jau sukėliau smile.gif

O kūrinių sąrašiuoko nėra? permečiau akim, bet neužkliuvo. Aš turėjau 4 klasei, bet pas mane 22 kūriniai tik
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 08 24, 14:55)
Sveikutės, matau, kad Krakauskaitės fonogramas jau įkels, tačiau jei kam reikia ir muzikos klausymo visoms klasėms turiu, rašykit įkelsiu. Nežinau, gal jau turit, o gal nereikia, nes nenoriu užgriozdinti pašto, laukiu vis to stebuklingo žodelio.

biggrin.gif Reikia biggrin.gif Laukiam blush2.gif

QUOTE(b.s @ 2011 08 24, 15:01)
O kūrinių sąrašiuoko nėra? permečiau akim, bet neužkliuvo. Aš turėjau 4 klasei, bet pas mane 22 kūriniai tik

Aš sukėliau viską, kas buvo anam pašte. Jei kas turi kokį papildymą ar sąrašus, aišku reikia. biggrin.gif Laukiam blush2.gif
Atsakyti
Siunčiu savo kompiuteryje turimą muzikos klausymą 4 kl user posted image
Atsakyti
sveikos, darbštuolytės, kaip sekėsi pirmoji darbo diena (toms, kas šiandien išėjo į darbą)? Man dukra pasisiūlė spintas išvalyt, laivelius sukabint, tai daug darbų abi atlikom. O pats didžiausias darbas - užuolaidų lyginimas ir užkabinimas g.gif
Dėkoju už naujas idėjas ir pavyzdžius pašte 4u.gif
Jei kas mokat, sutvarkykit picasoje nuotraukas, nes sukėliau pagal savo aplankus, o ten yra besikartojantys pavadinimai, pvz.darbeliai iš tualetinio popieriaus ritinėlių. Gal galima būtų abu sukelt į vieną? Prieš siųsdama nebeperžiūrėjau visko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 24 rugpjūčio 2011 - 14:45
QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 24, 15:43)
sveikos, darbštuolytės, kaip sekėsi pirmoji darbo diena (toms, kas  šiandien išėjo į darbą)?

O mes dar tinginiavom pirma diena mokykloje. Ryt, manau, švarinsiuosi ir aš.
Atsakyti
[quote=vaiduuse,2011 08 24, 14:43]
sveikos, darbštuolytės, kaip sekėsi pirmoji darbo diena (toms, kas šiandien išėjo į darbą)?
sunki pirmoji darbo diena, kuri prasideda nuo tikrinimų... nuo rytojaus ir aš rimtai darbuosiuos kabinete ,
mergaitės, ar radot nuo manęs šiandien ką nors pašte, ar ir vėl aš kažką ne taip įkėliau... specialiai kėliau gal jau ir esamą medžiagą.... tai buvo tiesiog bandymas

kažkaip nesiseka man ten su tais kėlimais. jei visai nenaudinga trinkit lauk, kad neužimtų pašte vietos... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 24 rugpjūčio 2011 - 14:57
[quote=staben,2011 08 24, 15:55]
[quote=vaiduuse,2011 08 24, 14:43]
mergaitės, ar radot nuo manęs šiandien ką nors pašte, ar ir vėl aš kažką ne taip įkėliau... specialiai kėliau gal jau ir esamą medžiagą.... tai buvo tiesiog bandymas
kažkaip nesiseka man ten su tais kėlimais. jei visai nenaudinga trinkit lauk, kad neužimtų pašte vietos... blush2.gif blush2.gif
[/quote]
Radom, radom 4u.gif biggrin.gif

Aš turiu prašymą. Gal kuri turit Krakauskaitės mokytojo knygą 1kl. Joje yra visi dainelės "Tupi žvirblis kamine" žodžiai. Gal galit, kuri surast ir atsiųs mirksiukas.gif Aš turėjau, bet kažkam prieš šimtą metų paskolinau blink.gif, o pirkt nebėra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 24 rugpjūčio 2011 - 15:07