Sveikutes
Ir vel i darba.............
Nuo ryto skaitau temuke, kike vakar prikalbejot, na ir energijos pas visas po vasaros. Labai patiko mintis apie Balta piestuka, butinai reiks panaudot.
Ir dar klausimas, toms, kurios duodavot vaikams zaisliuka namo parsinest savaitei. Tai vaikai parsinesa, o po savaites atnesa aprase ispudzius to zaisliuko to vaiko namuose?? (apraso teveliai turbut, ar ne?) Ir dar sasiuvinis bendras ar kiekvienas atskirai ant lapu, o paskui klijuojat i viena knyga??
Klaipedike, pasirodyk kaip klase papuosei su mamytes pagalba
QUOTE(studija @ 2011 08 24, 08:17)
Merginos, ar man vaidenasi , kad pašte, nuotraukose buvo albumas,,Rugsejo pirmoji"? Netgi taremes po šventės sumesti savo klasių nuotraukas.O gal čia mano kompas to albumo nerodo
Aš ir pasimečiau kai neberadau. Bet ... Kadangi yra daug albumų, tai šalia paskutinio paspausk rodyti daugiau albumų ar visus, ir išmes visus esančius albumus. Ne visus rodo iš karto. O jų ten
[/quote]
Būtinai, kai tik galėsiu įmesiu
[/quote]
Būtinai, kai tik galėsiu įmesiu
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 24, 10:02)
Aš ir pasimečiau kai neberadau. Bet ... Kadangi yra daug albumų, tai šalia paskutinio paspausk rodyti daugiau albumų ar visus, ir išmes visus esančius albumus. Ne visus rodo iš karto. O jų ten
O mama mia , tai gerai, kad išdrysau paklaust, bučiau ir toliau klaidžiojusi tamsoje
Įdomu ar yra kas dirba iš senų vadovėlių?
[/quote]
Sveikutes
Ir mes dirbam iš senų vadovėlių, mokykla neturi pinigų , belieka tik svajoti apie Pupas.
Mergaitės. o Krakauskaitės fonogramų kitoms klasėms neturit?
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 08 23, 22:56)
Įmečiau į paštą keletą darbelių klasės papuošimui ir gražius žodžius, kuriuos galima pritaikyti rugsėjo1. Gal kuriai pravers. Aš dirbu pagal senus vadovėlius. Šiemet su 3kl.
Aš dirbu iš senų vadovėlių. Pernai dirbau su 3-4kl., šiemet su 4kl.
labas rytas
Net dviejų kavos puodelių neužteko, kol iki paskutinio puslapio atėjau. Tik dienelę nepaskaityk, ir nebespėji su gyvenimu...
Fantastiški tinklalapiai... ten irgi užstrigau... ir kada šiandien aš į darbą nueisiu...
Tebėra tebėra... ir laukia, kol kitos sukels savo klases... kaži, gal eina tą albumuką priekin parkelt?..
OK. Varaus į darbą, o tai dar valandai pastrigsiu. Dar to nebuvo, kad aš iki 10 valandos lovoj su kompu prasėdėčiau . O juk 6 atsikėliau...
Net dviejų kavos puodelių neužteko, kol iki paskutinio puslapio atėjau. Tik dienelę nepaskaityk, ir nebespėji su gyvenimu...
QUOTE(Jolita 02 @ 2011 08 23, 17:54)
Gal kas jau ir naudojatės. O gal kam ir pravers. Juk artėja mokslo metai.
http://maziejisnekoriai.blogspot.com/
http://maziejisnekoriai.blogspot.com/
QUOTE(auglina @ 2011 08 23, 18:54)
Fantastiški tinklalapiai... ten irgi užstrigau... ir kada šiandien aš į darbą nueisiu...
QUOTE(Irma.r @ 2011 08 23, 20:50)
Gal dar ir aurute galetu pakomentuoti piestuku skaitymo nuotraukas. Aciu
QUOTE(studija @ 2011 08 24, 06:17)
Merginos, ar man vaidenasi , kad pašte, nuotraukose buvo albumas,,Rugsejo pirmoji"? Netgi taremes po šventės sumesti savo klasių nuotraukas.O gal čia mano kompas to albumo nerodo
Tebėra tebėra... ir laukia, kol kitos sukels savo klases... kaži, gal eina tą albumuką priekin parkelt?..
OK. Varaus į darbą, o tai dar valandai pastrigsiu. Dar to nebuvo, kad aš iki 10 valandos lovoj su kompu prasėdėčiau . O juk 6 atsikėliau...
QUOTE(linius @ 2011 08 23, 09:50)
Sove mintis, kaip pakeisti dovaneles varianta su drugeliu. Va sita:
http://www.skiptomyl...y-valentine.jpg
http://www.skiptomyl...y-valentine.jpg
Sveikos,
siūlau dar vieną dovanėlės variantą pelėdą
Į paštą įkėliau žmogeliukų nuotrauką. Trafaretų nuorodą rasite po nuotrauka.
QUOTE(simba3 @ 2011 08 24, 07:59)
Sveikutes
Nuo ryto skaitau temuke, kike vakar prikalbejot, na ir energijos pas visas po vasaros. Labai patiko mintis apie Balta piestuka, butinai reiks panaudot.
Ir dar klausimas, toms, kurios duodavot vaikams zaisliuka namo parsinest savaitei. Tai vaikai parsinesa, o po savaites atnesa aprase ispudzius to zaisliuko to vaiko namuose?? (apraso teveliai turbut, ar ne?) Ir dar sasiuvinis bendras ar kiekvienas atskirai ant lapu, o paskui klijuojat i viena knyga??
Dėl žaisliuko įspūdžių aprašymo, tai iš pradžių padėdavo tėveliai: jie sapusdintinėmis raidėmis parašydavo tekstą ( prieš tai apsitarę su vaiku, ką rašys). Rašydavo į A4 formato sąsiuvinį, kurį užvesdavo mokytoja. Ten pirmame lape mokytoja parašo trumpą žaislo atsiradimo istoriją. Ir tada parašo užduotį- prašymą ( pvz.: Bitelė Maja norėtų paviešėti ir geriau susipažinti su jumis, jūsų namais, pamatyti, ką veikiate laisvalaikiu ir pan.)Tada vaikai traukia burtus ir kažkuriam iš jų atitenka žaisliukas ir tas dienoraštis. Vėliau, kai pramoksta rašyti galima kurti eilėraščius, daineles, mįsles, dienos kryžiažodžius skirtus minėtam žaisliukui. Eiga ta pati- vaikas nešasi namo žaislą, dienoraštį, o kitą dieną pristato klasės draugams, ką sukūrė. Smagi veikla Ryto rate
[quote=kara117,2011 08 24, 09:35]
[/quote]
Sveikutes
Ir mes dirbam iš senų vadovėlių, mokykla neturi pinigų , belieka tik svajoti apie Pupas.
[/quote]
Siunčiu ir kitas fonogramas. Tik ilgokai mano yahoo.com krauna
Palaukit
[/quote]
Sveikutes
[/quote]
Siunčiu ir kitas fonogramas. Tik ilgokai mano yahoo.com krauna
Palaukit