Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

Pašte rasite dar vieną pasaką tinkančią rugsėjo pirmai......."Taip ir mes, vaikai, galime šviesti gerais darbais kitiems žmonėms tik tuomet, kai esame šalia mylinčių tėvelių, senelių,mokytojų, šalia tų, kurie yra šviesa ir viso gėrio šaltinis."Galima pridėti apie pagarbą,meilą, dėkingumą -tiems ,kurie šalia mūsų...
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 23, 21:49)
kad sunku suprasti, iš kokio pašto siunti, nes neatitinka vardai forume ir pašte, tai sunku susigaudyti  blush2.gif Kai siunti iš savo pašto, parašyk laiškelyje nuo ko, tada bus aišku  mirksiukas.gif

vat čia ir vis bėda, kad nežinau kur rašyti, siunčiu iš savo gmail pašto ir tiek blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi skaityt nespėju, panašu, kad iki rugsėjo pirmosios bus dar viena tema. Grįžtam į darbą, tai minčių padaugėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 23, 22:40)
mergaitės pasimečiau visai... siunčiau į paštą nemažai savo ir ne tik ,visokios medžiagos ir nelabai suprantu, ar ten kas nors ką nors naudinga randa ar ji visai bevertė.. kas blogiausia, kad siunčiu tik iš savo pašto, nes  kitaip nemoku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
dabar jau sunku ką ir besuprasti... 
ryt keliauju darban, klasę išdažė geri dėdės :0 , o darbelio dabar ten tai ,,,

Siųsdama ką nors į paštą būtinai pasirašyk nik'ą ir bus aišku, kad tai atsiųsta tavo biggrin.gif

QUOTE(b.s @ 2011 08 23, 22:43)
Jei nori pacituoti kokią nors žinutę, spaudi po ja "atsakyti".

Jei nori pacituoti kelias žinutes iškart vienam atsakyme - spaudi  ant norimų žinučių CITUOTI ir tada apačioje ant šios ikonėlės ATSAKYTI .

Atsidarius jau rašoma žinutę, tau išmes visas cituojamas žinutes vieną paskui kitą. Jei rašysi atsakymą po kiekviena cituojama žinute, netrink kodo su žodžiu QUOTE, nes tada nesimatys, kad ta žinutė cituojama.

AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuoširdžiausiai. Va dabar man dalyvaut forume bus žymiai paprasčiau
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 08 23, 16:53)
aŠ NUSPRENDŽIAU RUGSĖJO 1 SUSIETI SU EUROBASKET. dARYSIU KAMUOLĮ, KREPŠINIO LANKĄ, RAŠYSIU VAIKŲ VARDUS T.Y. KOMANDĄ. Paskui duosiu įvairias užduotis. Dar tik brandinu mintį, bet idėja panaši. smile.gif

Puiki mintis, manau ir pirmokams visai tiktų, gal iš namu reiktų savo mažylės krepšinio stovą atsinešt, buvau maximoj pirkus?
Atsakyti
Sveikos, tauškalytės tongue.gif
Kaip smagu - būrys didėja, šnektos intensyvėja biggrin.gif Būkit pasveikintos, naujokės thumbup.gif . Greit mūsų susirinks tiek, jog jau bus Lietuvoj reiškinys, kuris galės daryti įtaką pradinio ugdymo reformoms - pavyzdžiui, supaprastins vertinimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip, taip.. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Dėl pašto... Sakiau, jog gali būti, kad ko nors nerasite... TAd nepykit ir tvarkydamos kompiuterį viską siųskit atgal 4u.gif - gal kas dingo po "pasidarbavimo", nes aš ištikrųjų labai atsaginkai tikrinau viską. Bet , žinot, visur visko pasitaiko ax.gif
Prisiruošiau šiaip netaip atsakyti apie ketvirtokų rugsėjo pirmą - žiūriu jau užbėgta už akių lotuliukas.gif . Pernai jums pasakojau kaip ketvirtokams duodu pirmokų sąsiuvinius, o vėliau pildom juos visus metus - žiūriu, jog šią miintį net išsisaugoję thumbup.gif drinks_cheers.gif . Šiais metais taip pat galvoju kažką daryti. Bet tik pamąstymai... Planavau nupirkti kiekvienam mokinukui po 48 psl matematikos ssiuvinuką. Viršelį sukomponuoti su kokia mokymąsi skatinančia fraze, mokinuko nuotraukyte ir pan. Tada pirmajam psl parašyti savo linkėjima, antras- lieka tėveliams, trečias - pirmokų užduotėlėms, tada kiti (sekos dar nesumąsčiau): klasės taisyklės, budėtojų pareigos, matematikos kontrolinių darbų diagramą braizysis (tą jau darėme trečioj klasėj), lietuvių diktantų klaidų kreivė. Tada įsikluojuosim rugsėjo mėn lapą su pamokom, kur su tėvelių pritarimu, vertinsiu 10 sistemoj, apačioj - namų darbų atlikimo lentelė (šią mintį pagriebiau iš jūsų). Į šį sąsiuvinį rašysim savo pamokų refleksijas, pastabas, pokalbius su tėveliais. Ateis kitas mėnuo - vėl įsiklijuojam pažymių lapą - ir toliau pildom. Sąsiuvinio gale vaikai rašysis kokias knygas perskaitė. Tiesa, rugsėjo pirmą pildysim tik vieną lapą - visas kitas liks visiems mokslo metams blush2.gif - čia tik minčių projektas. Tad neaišku kaip viskas realizuosis ...O ką kalbėsiu, kaip viską privesiu - dar nežinau.. .Reiktų tos naujos "pasiekimų knygelės", bet ir pasaka apie pieštukus ir apie sunkią kuprinę labai geros - tad blaškausi kaip ta beždžionė tarp gražių ir protingų lotuliukas.gif Ir vėl , matyt, sulauksiu paskutinės nakties - tuomet viskas ir paaiškėja rolleyes.gif lotuliukas.gif

Mes naudojamės Pupa, Skaičių šalimi ir Gile. Pupos testai liuks. Perku, kopijuoju ir atlikinėjam. Teksto suvokimo užuočių pernai nespėjom, bet nepergyvenu - padarysim šiemet... Ketvirtokams šiais metais bus testai iš Gilės. (Kaip gerai, kad mums viską nuperka mokykla ) Bet nežinau kas ten ir kokie jie bus. Padalomoji medžiaga man iš Gilės nelabai patiko. O skaičių šaliai pasitikrinimui labai puikiai tinka Salomėja Žeknienė, Jolanta Žvirblienė "MOkausi ir tikrinuosi".
Sėkmės visoms drinks_cheers.gif Darbe jau kelinta diena, tačiau tik klasę dar tvarkau - apie puošimus net negalvoju, o kur dar dovanėlės doh.gif Viena mamytė pasisiūlė atkopijuoti ko reikia. Tai padaviau Pupos testus, "MOkausi ir tikrinuosi", dar papildomas matematikos užduotis - tai ji sako, jog net neįsivaizdavo kiek daug laiko ir jėgų atima vien kopijavimas.... Niekas neįsivaizuoja, kiek išvis jėgų pasiglemžia mūsų darbas blink.gif . Gerai, jog yra toks mūsų sambūris - geras palyginimas "pokalbis prie kavos" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įmečiau į paštą keletą darbelių klasės papuošimui ir gražius žodžius, kuriuos galima pritaikyti rugsėjo1. Gal kuriai pravers. Aš dirbu pagal senus vadovėlius. Šiemet su 3kl.
Įdomu ar yra kas dirba iš senų vadovėlių?
Atsakyti
Viena būsimo pirmoko mamytė pasiūlė idėją puošti pirmokams klasę ir padarė tokius kamuolius(šieno rutuliai apvynioti ryškiais , storais siūlais), popierinius kubelius su raidėm ir keleta didelių kartoninių raidžių. Ir po tokį komplektėli sukabino ant kiekvienos lempos biggrin.gif . Tikrai gražiai, stilingai ir žaismingai atrodo thumbup.gif .

Gal kas turit" Gudručių" būrelio programą? Būčiau labai dėkinga gitani@vakarai.info, nes prie lobyno dar vis negaunu raktelio ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipedike: 23 rugpjūčio 2011 - 23:34
Džiaugiuosi aš tais tėveliais kurie pasidomi kuo gali mokytojai pagelbėti, deja pas mane taip retai būna verysad.gif
Merginos turiu prašymą, jau vieną kartą rašiau, bet dar pasikartosiu. Mačiau nuotraukose iskarpytus l. gražius varpelius. Gal turit kas trafaretą? Deja, po nuotrauka nėra siuntėjos vardo, tad negaliu į ją kreiptis pagalbos rolleyes.gif

Vos nepamiršau: SVEIKOS naujokės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilsonyte: 24 rugpjūčio 2011 - 05:41
QUOTE(viga @ 2011 08 23, 23:10)
Labas, tauškalės. kaip su jumis smagu thumbup.gif
zuzanėle, gal gali priminti kur yra Krakauskaitės fonogramos, būsiu dėkinga 4u.gif , nes kažkaip praleidau
Sveikos naujokės. labai smagu, kad mūsų ratelis taip sparčiai didėja drinks_cheers.gif

Peržiūrėjau visus paštus, bet niekur neberadau. Gal kur nukeliavo. Dar kartą nusiunčiau į dabartinį paštą. (Siuntėjo tikrojo duomenis palikau smile.gif) Krakauskaitės fonogramos 3 kl.
Atsakyti
[quote=rutagra,2011 08 24, 01:53]
Sveikos, tauškalytės tongue.gif
Kaip smagu - būrys didėja, šnektos intensyvėja biggrin.gif Būkit pasveikintos, naujokės thumbup.gif . Greit mūsų susirinks tiek, jog jau bus Lietuvoj reiškinys, kuris galės daryti įtaką pradinio ugdymo reformoms - pavyzdžiui, supaprastins vertinimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Merginos, ar man vaidenasi , kad pašte, nuotraukose buvo albumas,,Rugsejo pirmoji"? Netgi taremes po šventės sumesti savo klasių nuotraukas.O gal čia mano kompas to albumo nerodo g.gif
Atsakyti