Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 23, 19:05)
Sveikutė  4u.gif  Mielai priimsim  gathering.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(b.s @ 2011 08 23, 19:36)
user posted image
user posted image
Mūsų būrelis plečiasi user posted image

user posted image

QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 20:00)
Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif
Naujos kolegės, naujos mintys, bus linksmiau ir įdomiau bendrauti thumbup.gif

Ačiū kolegės ,kad maloniai sutikote su manimi gerti kava.Tikiuosi bus smagu paplepėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau pasitikslinti auglinos, kokia mintis yra su nuotaiku veidukais, kuriuose yra prisegti segtukai kaip suprantu su vaiku vardais?
Gal dar ir aurute galetu pakomentuoti piestuku skaitymo nuotraukas. Aciu smile.gif. Nepykit, jei prasau pasikartojanciu dalyku, gal praleidau tai kas jau buvo papasakota. Pries darbymeti galvoje chaosas smile.gif
Suprantu "naujokes" darbe, neseniai pati tai patyriau, bet po poros metu galiu jau siek tiek lengviau "atsipusti", adaptacija ilgoka, bet iveikiama. Viskas bus gerai. O be to daug geru ir visada padedanciu kolegiu randu cia. Aciu visoms!
Atsakyti
QUOTE(Irma.r @ 2011 08 23, 21:50)
Norejau pasitikslinti auglinos, kokia mintis yra su nuotaiku veidukais, kuriuose yra prisegti segtukai kaip suprantu su vaiku vardais?

Jie skirti susitarimų laikymuisi.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 19:11)
Tikrai pamenu šiuos siuntinius. Labai vertingi. Pamenu, apsidžiaugiau, kai gavau Krakauskaitės karaokes  thumbup.gif
Manau tau tikrai reikia slaptažodžio, kad galėtum pasinaudoti mūsų lobynu. Rašyk 22peliukas22 mirksiukas.gif

Labas, tauškalės. kaip su jumis smagu thumbup.gif
zuzanėle, gal gali priminti kur yra Krakauskaitės fonogramos, būsiu dėkinga 4u.gif , nes kažkaip praleidau
Sveikos naujokės. labai smagu, kad mūsų ratelis taip sparčiai didėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdėjau į paštą pavyzdį pirmai pamokai Rugsėjo 1d. Manau tiktų 4kl.,nes moralas toks jau rimtesnis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(giraite 25 @ 2011 08 22, 21:56)
Tikrai tinka temos pavadinimas "pleputės". Nebuvau 3 dienas, o pasikalbėjimų.... Norisi ir vienai atsakyti, ir kitos žinutę pakomentuoti, bet kai perskaičiau viską, nebeprisimenu, kam ką norėjau parašyti. Kitą kartą - reiks iš karto.

lotuliukas.gif Aš nebuvai tik pusdienį ir tai jau nebespėju nei skaityt, nei sužiūrėt siuntinių lotuliukas.gif Ot "pavaro" mokytojėlės...
Ir su tais atsakymais tas pat, nori ir vienai atsakyt, ir kitai, norisi kažką pakomentuot, bet kol pasieki pokalbių galą visos mintys susilieja ir nebežinai, ką norėjai protingo paleist į eterį g.gif
o sudėt kelių citatų nemoku blush2.gif Gal kuri pamokinsit?
Tiesa, sveikinu visas naujai prisijungusias 4u.gif ir tikiuosi malonaus bendravimo biggrin.gif
Visoms visoms ačiū už išmintį, siuntinius ir nuorodas. Ypač vertingas man šiandieninis auglinos įnašas, prisimenu ir atsiųstas Krakauskaitės fonogramas, prisimenu ir kad smilga 1972 labai daug siuntus.
Aš pastebėjau, kad dabar daugiau sėdžiu ir semiuosi visko iš jūsų, nei pati ką kuriu... Tuoj parazituot pradėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 23, 13:47)
Vaidusse, butent su piestukais gaminote?

gaminau su čiulpinukais, o kitokį drugelį iš spalvoto pop., o ne kartono esu dariusi su flomasteriais. Flomasterį užkišau iš apačios ir už jo paėmus sparneliai judėdavo - drugelis "skrisdavo".
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2011 08 23, 16:53)
aŠ NUSPRENDŽIAU RUGSĖJO 1 SUSIETI SU EUROBASKET. dARYSIU KAMUOLĮ, KREPŠINIO LANKĄ, RAŠYSIU VAIKŲ VARDUS T.Y. KOMANDĄ. Paskui duosiu įvairias užduotis. Dar tik brandinu mintį, bet idėja panaši. smile.gif

kaip tik ir saldainukų -kamuoliukų yra pirkt biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės pasimečiau visai... siunčiau į paštą nemažai savo ir ne tik ,visokios medžiagos ir nelabai suprantu, ar ten kas nors ką nors naudinga randa ar ji visai bevertė.. kas blogiausia, kad siunčiu tik iš savo pašto, nes kitaip nemoku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
dabar jau sunku ką ir besuprasti...
ryt keliauju darban, klasę išdažė geri dėdės :0 , o darbelio dabar ten tai ,,,
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 08 23, 18:36)
Sveika, ir man PASKUTINĖ ATOSTOGŲ DIENA - kaip to paties pavadinimo vaidybiniame filme. Taip ir skamba mintyse ta žodžių frazė. Tai ryt kulniuosim user posted image

Sveikos prisijungusios kolegės user posted image

kulniuosim arba važiuosim, aš ne tame pačiame miestely gyvenu, tai teks važiuot biggrin.gif Prisikrausiu "tašių" ir kibsiu į darbus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 23, 22:33)
Ir su tais atsakymais tas pat, nori ir vienai atsakyt, ir kitai, norisi kažką pakomentuot, bet kol pasieki pokalbių galą visos mintys susilieja ir nebežinai, ką norėjai protingo paleist į eterį g.gif
o sudėt kelių citatų nemoku  blush2.gif Gal kuri pamokinsit?

Jei nori pacituoti kokią nors žinutę, spaudi po ja "atsakyti".

Jei nori pacituoti kelias žinutes iškart vienam atsakyme - spaudi ant norimų žinučių CITUOTI ir tada apačioje ant šios ikonėlės ATSAKYTI .

Atsidarius jau rašoma žinutę, tau išmes visas cituojamas žinutes vieną paskui kitą. Jei rašysi atsakymą po kiekviena cituojama žinute, netrink kodo su žodžiu QUOTE, nes tada nesimatys, kad ta žinutė cituojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 23 rugpjūčio 2011 - 21:44
kas dėl rugsėjo pirmosios klasės papuošimo tai aš pernai dariau taip, panašiai darysiu ir šiemet,
klasę puošiu pagal metų laikus, rugsėjo pirmąją papuošiu kaip jau ir esu sakius karpytais abipusiai spalvotais klevo lapais, rugsėjį juos išdėlioju lentoj varpelio ar pan,forma, o paskui tais lapais papuošiu visą klasę, atėjus žiemai puošiamės įvairiausiom snaigėm , o po to žibutėm ir visokiom gėlytėm, visą tai maišau tarp darbelių, būna gan žaisminga... Kas matė visi sakė, kad gražu... o čia tai jau pasigyriau ...
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 23, 22:40)
mergaitės pasimečiau visai... siunčiau į paštą nemažai savo ir ne tik ,visokios medžiagos ir nelabai suprantu, ar ten kas nors ką nors naudinga randa ar ji visai bevertė.. kas blogiausia, kad siunčiu tik iš savo pašto, nes  kitaip nemoku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
dabar jau sunku ką ir besuprasti... 
ryt keliauju darban, klasę išdažė geri dėdės :0 , o darbelio dabar ten tai ,,,

kad sunku suprasti, iš kokio pašto siunti, nes neatitinka vardai forume ir pašte, tai sunku susigaudyti blush2.gif Kai siunti iš savo pašto, parašyk laiškelyje nuo ko, tada bus aišku mirksiukas.gif
Atsakyti