Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(linius @ 2011 08 23, 08:16)
Nengute, nusiunciau i pasta pora dalykeliu, kurie tiktu stende pakabinti kolegems.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(calkusl @ 2011 08 23, 12:11)
Kažkas prašė žodžių skirtų mokytojams, tai radau pas save prikaupusi įvairių protingų žmonių minčių apie mokslą, mokytojus, mokyklą...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 23, 09:50)
Sove mintis, kaip pakeisti dovaneles varianta su drugeliu. Va sita:

http://www.skiptomyl...y-valentine.jpg

Taigi, drugeli kirpti is mazdaug A4 formato lapo, o vietoj ciupa ciupso inerti piestuka. Piestuka rinktis toki, kur buna dar ant galo uzmaunamas trintukas (jis atstotu drugelio galva). O ant drugelio sparnu galima visko rasyti; linkejimus, rytojaus pamokas ar dar ka nors.

aš tokius drugelius dovanojau paskutiniąją mokslo metų dieną biggrin.gif
Atsakyti
Vaidusse, butent su piestukais gaminote?
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 08 23, 12:47)
Vaidusse, butent su piestukais gaminote?

Labas, kolegės,
aš taip pat noriu prisijungti į jūsų gretas. Nežinau ar pavyks man parašyti pirmą kartą, tačiau bandau. Aš jau senai su jumis. Nepykit jei ką ne taip padarysiu. Labai noriu su jumis bendrauti. smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 10:00)
Mano ketvirtokai. Bus tie pakabukai. Labai patiko pasaka apie pieštukus, kur radau pašte. Man ji primena mūsų vaikų bendravimą. Tai galvoju gal ją kažkaip panaudot. Jau ir palinkėjimą sumąsčiau rolleyes.gif Gal matėt kur baltų pieštukų pirkt? g.gif

Zuzanėle, aš jau nusipirkau spalvotų pieštukų dėžutę su baltu pieštuku, tik vaidink sau su tais pieštukais pasakėlę, bet va, palinkėjimo dar nesuformulavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 08 23, 16:45)
Zuzanėle, aš jau nusipirkau spalvotų pieštukų dėžutę su baltu pieštuku, tik vaidink sau su tais pieštukais pasakėlę, bet va, palinkėjimo dar nesuformulavau g.gif

Aplankiau daug raštinės parduotuvių, radau ir baltų pieštukų, bet pigiausias 1,2 Lt. Tai nusprendžiau, kaip ir tu, nusipirkti kelias dėžutes pieštukų, kadangi daug vaikų klasėje. Visiems išdalinsiu, liepsiu pasirinkti norimos spalvos pieštuką, nesakysiu kam reikia. Lentoje pakabinsiu po didelį baltą ir juodos arba tamsiai mėlynos spalvos popieriaus lapą. Seksiu pasaką, kviesiu vaikus piešti su tos spalvos pieštukais, kuriuos pasirinko. Visi dalyvaus, visi pieš. Manau, tai svarbiausia.
O moralas - suvesiu į tai, kad mes visi skirtingi, kad visi mylimi tėvelių, bet kiekvienas esam savaip įdomus. Kad ir mūsų klasėje yra panašiai kaip toje pasakoje - pieštukų dėžutėje, kad mokėtume visi draugiškai gyventi ir džiaugtis vienas kitu. Būti ne tik tada draugais, kai gaunam saldainį, bet ir kai atsitinka bėda, kai kam liūdna ar jaučiasi vienišas.
Na kažkas panašaus... Neužsirašiau dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pagaliau ir aš radau laiko prisėsti, o tai vis namuose nebūnu. Rytoj ir man jau į darbą, o taip norėčiau dar patinginiauti ax.gif Dar neturėjau kada galvoti apie rugsėjo pirmąją. Mano bus jau ketvirtokai, nežinau ką ir daryti su jais, jau dideli. g.gif
Mes pupos testus trečioje klasėje švietėme, dirbo grupėmis. Tai visai neblogai buvo.
Labai ačiū už mintis rugsėjui, nebežinau net kuriomis pasinaudoti, kas tiktų ketvirtokams. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 15:07)
Aplankiau daug raštinės parduotuvių, radau ir baltų pieštukų, bet pigiausias 1,2 Lt. Tai nusprendžiau, kaip ir tu, nusipirkti kelias dėžutes pieštukų, kadangi daug vaikų klasėje. Visiems išdalinsiu, liepsiu pasirinkti norimos spalvos pieštuką, nesakysiu kam reikia. Lentoje pakabinsiu po didelį baltą ir juodos arba tamsiai mėlynos spalvos popieriaus lapą. Seksiu pasaką, kviesiu vaikus piešti su tos spalvos pieštukais, kuriuos pasirinko. Visi dalyvaus, visi pieš. Manau, tai svarbiausia.
O moralas - suvesiu į tai, kad mes visi skirtingi, kad visi mylimi tėvelių, bet kiekvienas esam savaip įdomus. Kad ir mūsų klasėje yra panašiai kaip toje pasakoje - pieštukų dėžutėje, kad mokėtume visi draugiškai gyventi ir džiaugtis vienas kitu. Būti ne tik tada draugais, kai gaunam saldainį, bet ir kai atsitinka bėda, kai kam liūdna ar jaučiasi vienišas.
Na kažkas panašaus... Neužsirašiau dar  biggrin.gif

Labai puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 16:07)

Sveikutės 4u.gif . Liuks mintis thumbup.gif . O aš buvau sumąsčiusi šventę su multimedija, deja, pasirodo pas mane tik dėžutė lubose kabo, dar trūksta dalių, kurių nėra, reikia nupirkti ir kada nupirks niekas nežino doh.gif . Tai va ir mąstyk, daryk ir viską sugriauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 15:07)

Labukas 4u.gif

Nerandu aš tos pasakos apie pieštukus unsure.gif Prie ko ji yra? g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 08 23, 17:19)
Labukas  4u.gif

Nerandu aš tos pasakos apie pieštukus unsure.gif  Prie ko ji yra?  g.gif  Ačiū  4u.gif

Visi laiškai. Rugpjūčio 21 d. Auklėtojui. "Baltas pieštukas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 23 rugpjūčio 2011 - 15:21
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 15:20)
Visi laiškai. Rugpjūčio 21 d. Auklėtojui. "Baltas pieštukas"

blink.gif O kodėl pas mane viskas užsibaigia ties rugpjūčio 13 ? g.gif Kas čia dabar g.gif unsure.gif

Radau radau, kai paspaužiau "Visi laiškai". Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 23 rugpjūčio 2011 - 15:25