Sveikutės. Pagaliau ir aš radau laiko prisėsti, o tai vis namuose nebūnu. Rytoj ir man jau į darbą, o taip norėčiau dar patinginiauti
Dar neturėjau kada galvoti apie rugsėjo pirmąją. Mano bus jau ketvirtokai, nežinau ką ir daryti su jais, jau dideli.
Mes pupos testus trečioje klasėje švietėme, dirbo grupėmis. Tai visai neblogai buvo.
Labai ačiū už mintis rugsėjui, nebežinau net kuriomis pasinaudoti, kas tiktų ketvirtokams.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 23, 15:07)
Aplankiau daug raštinės parduotuvių, radau ir baltų pieštukų, bet pigiausias 1,2 Lt. Tai nusprendžiau, kaip ir tu, nusipirkti kelias dėžutes pieštukų, kadangi daug vaikų klasėje. Visiems išdalinsiu, liepsiu pasirinkti norimos spalvos pieštuką, nesakysiu kam reikia. Lentoje pakabinsiu po didelį baltą ir juodos arba tamsiai mėlynos spalvos popieriaus lapą. Seksiu pasaką, kviesiu vaikus piešti su tos spalvos pieštukais, kuriuos pasirinko. Visi dalyvaus, visi pieš. Manau, tai svarbiausia.
O moralas - suvesiu į tai, kad mes visi skirtingi, kad visi mylimi tėvelių, bet kiekvienas esam savaip įdomus. Kad ir mūsų klasėje yra panašiai kaip toje pasakoje - pieštukų dėžutėje, kad mokėtume visi draugiškai gyventi ir džiaugtis vienas kitu. Būti ne tik tada draugais, kai gaunam saldainį, bet ir kai atsitinka bėda, kai kam liūdna ar jaučiasi vienišas.
Na kažkas panašaus... Neužsirašiau dar
Labai puiki mintis