sveikos pradinukes,
senokai berašiau , bet sugrįžau į Jūsų kambarėlį.
dėl Bortkevičiaus testų noriu pasakyti, kad aš juos duodavau savrankiškam mokinių dabui - vienas testas- svaitei, kai padaro atsiskaito. Tik bėda, kad pačiai parduotas savaitgalis taisant. Bet pasiteisino... taip dirbome su trečiokais.
Oho kiek prišnekėjot
Papildyta:
Būtų smagu pasaką perskaityti. Lobiu būdavo mini dovanėlės, kai iš kuprinės ištraukiu paskutinį daiktą, tai dar kartą patikrinu ir randu laišką su palinkėjimais ir instrukcija pagal klasės aplinką, nesunkią.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 08 22, 17:04)
Kadangi mano taip pat pirmokėliai, tai darysiu kažką panašaus. Tik pasaka su užduotimis bus apie bitutes. Įmesiu į bendrą paštą. Kas norės- pasinaudos. O dėl mini lobio- puiki idėja. Ką planuoji paversti lobiu? Ir kaip jo ieškos? Turės atlikti kokias nors užduotis?
Būtų smagu pasaką perskaityti. Lobiu būdavo mini dovanėlės, kai iš kuprinės ištraukiu paskutinį daiktą, tai dar kartą patikrinu ir randu laišką su palinkėjimais ir instrukcija pagal klasės aplinką, nesunkią.
Sveikutės, mergaitės, ir man taip būna: norisi daug kam atrašyti, bet kol perskaitau viską... jau nebepamenu, kam žadėjau
Turiu prašymuką. Gal kuri turit kokį labai gražų ir prasmingą eilėraštį ar laiškelį, kad tiktų ne mokiniams, o kolegoms prieš naują darbų pradžią. Aš jau darbuojuos mokykloje, o dauguma dar tik sugrįš. Sumasčiau, kad būtų smagu pakabinti kažką tokio šilto stende, kad ne tokia sunki naujų darbų pradžia kitiems būtų
Turiu prašymuką. Gal kuri turit kokį labai gražų ir prasmingą eilėraštį ar laiškelį, kad tiktų ne mokiniams, o kolegoms prieš naują darbų pradžią. Aš jau darbuojuos mokykloje, o dauguma dar tik sugrįš. Sumasčiau, kad būtų smagu pakabinti kažką tokio šilto stende, kad ne tokia sunki naujų darbų pradžia kitiems būtų
O aš laukiu kažkokio patarimo ketvirtokams rugsėjo 1d.
Pašte viskas labiau pirmokams, o maniškiai jau dideli
Ką planuoja 4kl mokytojos
QUOTE(vai2 @ 2011 08 23, 01:14)
Mano ketvirtokai. Bus tie pakabukai. Labai patiko pasaka apie pieštukus, kur radau pašte. Man ji primena mūsų vaikų bendravimą. Tai galvoju gal ją kažkaip panaudot. Jau ir palinkėjimą sumąsčiau Gal matėt kur baltų pieštukų pirkt?
[quote=Inusia,2011 08 22, 19:52]
Sveikutės, darbštuolės,
na ir aš prisėdau "pailsėti". Mokykloje šiandien pati dažiau sienas,
ar ir Jums kartais tenka? Na, o dabar siunčiu savo skirtukus, jie buvo
skirti mamoms, pravedusioms pamokas. Jei daryti vaikams, aišku
puošti reikėtų kitaip. Nuotrauka nelabai ryški, bet gal kam ir pravers.
Įdomūs skirtukai, iš ko padaryti?
Ir sienas dažom, ir kalam ir kitus stalių dailidžių darbus atliekam, nes kol ką prisikviesi... Aš ar ir vyrą įdarbinu Kitąmet bandysiu su tėveliais tartis, kad sienas perdažytų
Aš "Pupos" testus perku sau ir atšviečiu pusei klasės vieną variantą, pusei - kitą. Papildomas užduotis atlieka greičiau dirbantys vaikai.
Sveikutės, darbštuolės,
na ir aš prisėdau "pailsėti". Mokykloje šiandien pati dažiau sienas,
ar ir Jums kartais tenka? Na, o dabar siunčiu savo skirtukus, jie buvo
skirti mamoms, pravedusioms pamokas. Jei daryti vaikams, aišku
puošti reikėtų kitaip. Nuotrauka nelabai ryški, bet gal kam ir pravers.
Įdomūs skirtukai, iš ko padaryti?
Ir sienas dažom, ir kalam ir kitus stalių dailidžių darbus atliekam, nes kol ką prisikviesi... Aš ar ir vyrą įdarbinu Kitąmet bandysiu su tėveliais tartis, kad sienas perdažytų
Aš "Pupos" testus perku sau ir atšviečiu pusei klasės vieną variantą, pusei - kitą. Papildomas užduotis atlieka greičiau dirbantys vaikai.
QUOTE(vai2 @ 2011 08 22, 23:14)
Pas save radau scenarijų rugsejo 1 ketvirtokams, tai imečiau į paštą, gal tiks
QUOTE(calkusl @ 2011 08 23, 09:03)
Pas save radau scenarijų rugsejo 1 ketvirtokams, tai imečiau į paštą, gal tiks
ačiū
O man šiandien paskutinė atostogų diena, ryt jau į darbą
Sove mintis, kaip pakeisti dovaneles varianta su drugeliu. Va sita:
http://www.skiptomyl...y-valentine.jpg
Taigi, drugeli kirpti is mazdaug A4 formato lapo, o vietoj ciupa ciupso inerti piestuka. Piestuka rinktis toki, kur buna dar ant galo uzmaunamas trintukas (jis atstotu drugelio galva). O ant drugelio sparnu galima visko rasyti; linkejimus, rytojaus pamokas ar dar ka nors.
http://www.skiptomyl...y-valentine.jpg
Taigi, drugeli kirpti is mazdaug A4 formato lapo, o vietoj ciupa ciupso inerti piestuka. Piestuka rinktis toki, kur buna dar ant galo uzmaunamas trintukas (jis atstotu drugelio galva). O ant drugelio sparnu galima visko rasyti; linkejimus, rytojaus pamokas ar dar ka nors.
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 22, 20:17)
Noreciau, jei galim, kad placiau pakomentuotum, kada tu jiems duodi ta testa spresti. Ar sprendzia kada kas nori, ar kartu? Jei teisingai supratau, tai vienai savaitei - vienas testas. O kaip tikrini? Juk buna begales klaidu. tai kada jie taiso jas?
Apie siuos testus jau senokai galvoju, bet nerandu sistemos. Karta bandziau, tai liko apie puse laisvo sas. Tad dabar kol neturesiu aiski9s sistemos - nepradesiu.
Apie siuos testus jau senokai galvoju, bet nerandu sistemos. Karta bandziau, tai liko apie puse laisvo sas. Tad dabar kol neturesiu aiski9s sistemos - nepradesiu.
Vienas testas skirtas vienai savaitei. Mokiniai pasirenka kada juos atlikti, perpamoką likus laisvo laiko, ar namuose. Tikrindavau karta per savaite ar dvi. Klaidas turi išsitaisyti gavę testus, kitą kartą kai tikrinu permetu ar gerai ištaisė. Veiklos daug, bet man labai pasiteisino, tėvai irgi už. Išsisprendžiu sau vienas pratybas ir pagal jas tikrinu , šiek tiek lengviau tada.
Kažkas prašė žodžių skirtų mokytojams, tai radau pas save prikaupusi įvairių protingų žmonių minčių apie mokslą, mokytojus, mokyklą... Gal tiks, įmetu į paštą