Sveikutės, darbštuolės,
na ir aš prisėdau "pailsėti". Mokykloje šiandien pati dažiau sienas,
ar ir Jums kartais tenka? Na, o dabar siunčiu savo skirtukus, jie buvo
skirti mamoms, pravedusioms pamokas. Jei daryti vaikams, aišku
puošti reikėtų kitaip. Nuotrauka nelabai ryški, bet gal kam ir pravers.
Bortkevičiaus testus antrokams pirkau visiems... pasiteisino, na ir vaikučiai šaunūs buvo...
Pirmokams žadu į dailų maišelį sudėti pratybų sąsiuvinukus, pamokų tvarkaraštį, na ir dar nežinau...kažko linksmesnio norisi...juk visi mėgsta gauti smagias dovanas..
Pirmokams žadu į dailų maišelį sudėti pratybų sąsiuvinukus, pamokų tvarkaraštį, na ir dar nežinau...kažko linksmesnio norisi...juk visi mėgsta gauti smagias dovanas..
Labukas, sveikinimai šventusioms gimtadienius
Žinot, gali akys išvarvėti, skaičiau nuo 4 psl Savaitgaly turėjau šeimoj šventę, tai nebuvo kada prisėsti prie kompo.
Labai ačiū už visokias mintis, buvau sumąsčius ką darysiu rugsėjui, o dabar smegenys sutino nuo minčių ir visiškai pasimečiau.
Aš taip pat klasėje jau daug metų turiu natūralią šaką, ant jos viską kabinu pagal poreikius,metų laikus.
Su pirmokais dirbsiu iš pupų, ir anksčiau naudojau pupas kaip pagalbinę priemonę, taip pat ir gilę, o riešutą užsisakiau pirmą kartą, bet kaip pagalbinę, nes neduoda pinigų
Sveikinu ir naujai prisijungusias
Žinot, gali akys išvarvėti, skaičiau nuo 4 psl Savaitgaly turėjau šeimoj šventę, tai nebuvo kada prisėsti prie kompo.
Labai ačiū už visokias mintis, buvau sumąsčius ką darysiu rugsėjui, o dabar smegenys sutino nuo minčių ir visiškai pasimečiau.
Aš taip pat klasėje jau daug metų turiu natūralią šaką, ant jos viską kabinu pagal poreikius,metų laikus.
Su pirmokais dirbsiu iš pupų, ir anksčiau naudojau pupas kaip pagalbinę priemonę, taip pat ir gilę, o riešutą užsisakiau pirmą kartą, bet kaip pagalbinę, nes neduoda pinigų
Sveikinu ir naujai prisijungusias
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 22, 19:46)
Šiandien ir aš pirmą dieną buvau darbe, regis atostogų ir nebūta.....
Dėl Bortkevičiaus testų: jau antrus metus dirbsime su šiomis pratybomis. Tai papildomos užduotys, kurias vaikai atlieka per savaitę, pasirinkdami sau patogų laiką, o po to aš juos tikrinu.
Dėl Bortkevičiaus testų: jau antrus metus dirbsime su šiomis pratybomis. Tai papildomos užduotys, kurias vaikai atlieka per savaitę, pasirinkdami sau patogų laiką, o po to aš juos tikrinu.
Noreciau, jei galim, kad placiau pakomentuotum, kada tu jiems duodi ta testa spresti. Ar sprendzia kada kas nori, ar kartu? Jei teisingai supratau, tai vienai savaitei - vienas testas. O kaip tikrini? Juk buna begales klaidu. tai kada jie taiso jas?
Apie siuos testus jau senokai galvoju, bet nerandu sistemos. Karta bandziau, tai liko apie puse laisvo sas. Tad dabar kol neturesiu aiski9s sistemos - nepradesiu.
Del jakavonutes teksto suvokimo testu. As siemet ketvirtokams nepirksiu, nes su jais tikrai nespejame visu iseiti. Ketvirtokai turi labai daug renginiu, ruosiasi pasitikrinamiesiems darbams trecioje klaseje pirkau siuos testus, bet vos spejome pabaigti, o apie kurybines uzduotis net nesvajojome atlikti.
QUOTE(elimak7 @ 2011 08 22, 21:23)
Del jakavonutes teksto suvokimo testu. As siemet ketvirtokams nepirksiu, nes su jais tikrai nespejame visu iseiti. Ketvirtokai turi labai daug renginiu, ruosiasi pasitikrinamiesiems darbams trecioje klaseje pirkau siuos testus, bet vos spejome pabaigti, o apie kurybines uzduotis net nesvajojome atlikti.
Aš turiu po 1 egzempliorių ir esant reikalui atšviečiu, pernai turėjau papildomo ugd pamoką, tai daugiau per ją ir dirbom, o šiemet tai kaži kaip bus Ketvirokams darspėju duoti iki Naujųjų, o vėliau tai nėr kada
QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 22, 18:21)
mergaitės, ar dar įdėti į "Picasą" daugiau darbelių pavyzdžių, ar jau gana?
Šaunūs darbelių pavyzdžiai Jei negaila...
QUOTE(eknos @ 2011 08 22, 18:21)
sakyk, kai perki pupos testus, vaikas padaro tik vieną variantą, o kitas lieka neatliktas. Taip susidaro daug neatliktų užduočių. Ar tėvai nepyksta, kad moka pinigus už pusę atliktų testų.?
Aš visada stengiuosi, kad būtų atlikta dauguma užduočių. Tariuosi su vaikais kada atlikt, užduodu n.d. ar turint laisvą minutėlę. Kažkaip nuo tėvų nepatogu kai lieka neatlikta.
Pas mus, vyresnėse klasėse, jau labai tėvai pyko už tuščias pratybas.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 08 22, 19:15)
Aš jau per pirmą susirinkimą supažindinu tėvelius su Pupos testais ir paaiškinu, kaip mes su jais dirbsime. Testo metu paskirstydavau vaikus į 2 grupes, ir jie atlikdavo skirtingus variantus. Ištaisius testus paaiškėdavo, kas kiek pupų surinko. Kas surinkdavo atitinkamai mažą pupų kiekį, tas namuose papildomai atlikdavo antrąjį variantą. Tokiu būdu dar kartą pasimokydavo, įtvirtindavo. O tie kas gausiai prisirinkdavo pupų- tie ilsėdavosi ir jei patys norėdavo, tai atlikdavo kitą testo dalį. Tėveliai buvo patenkinti. aiškiu vertinimu, ir problemų dėl to nekildavo
Ačiū, pasinaudosim idėja..
Labas vakarėlis, ten del Pupos testų truputį ne į temą parašiau, nes pamaniau, kad apie pratybas.
Pernai (pirmokams) pupos testų turejau tik vieną sąsiuvinį ir šviečiau, išsprendėm daug, su antrais variantais, tai nieko, nes ir pirmus pačiai spausdinti pasidarė per brangu.Tad šiemet perku visiems po atskirą tiek Pupą, tiek Riešuto testus.Manau, kad dėl antrų variantų kažką sugalvosiu.O pasakyti ar ne per lengvi, tai čia kiekvienam mokinukui gi skirtingai. Bet pritariu kažkieno nuomonei, kad ŠOK vadovėliai tikrai geri.
Pernai (pirmokams) pupos testų turejau tik vieną sąsiuvinį ir šviečiau, išsprendėm daug, su antrais variantais, tai nieko, nes ir pirmus pačiai spausdinti pasidarė per brangu.Tad šiemet perku visiems po atskirą tiek Pupą, tiek Riešuto testus.Manau, kad dėl antrų variantų kažką sugalvosiu.O pasakyti ar ne per lengvi, tai čia kiekvienam mokinukui gi skirtingai. Bet pritariu kažkieno nuomonei, kad ŠOK vadovėliai tikrai geri.
Na va - pramokau ir aš su gmailu darbuotis.
Interneto platybėse aptikau atviručių trafaretus, įkėliau į nuotraukas.
Interneto platybėse aptikau atviručių trafaretus, įkėliau į nuotraukas.
Tikrai tinka temos pavadinimas "pleputės". Nebuvau 3 dienas, o pasikalbėjimų.... Norisi ir vienai atsakyti, ir kitos žinutę pakomentuoti, bet kai perskaičiau viską, nebeprisimenu, kam ką norėjau parašyti. Kitą kartą - reiks iš karto.
Aš antri metai dirbu su "Šok" ir sugalvojau tokią mintį su "Pupos" testais: šviesiu testus, bet pusei klasės pirmo testo pirmą variantą, kitai pusei - kitą variantą. Paskaičiavau atšviestos kainuos vienam vaikui 2 litai (nes kopija 10 ct). Gal po to susegsiu į segtuvėlį kokį. Pabandysiu, gal pavyks.
Aš antri metai dirbu su "Šok" ir sugalvojau tokią mintį su "Pupos" testais: šviesiu testus, bet pusei klasės pirmo testo pirmą variantą, kitai pusei - kitą variantą. Paskaičiavau atšviestos kainuos vienam vaikui 2 litai (nes kopija 10 ct). Gal po to susegsiu į segtuvėlį kokį. Pabandysiu, gal pavyks.
Sveikutės,
jau vien čia paskaičius tokių šaunių idėjų iš, kurių jau drąsiai galima sukurti ir išleisti knygą, o matyt įlindus į jūsų paštą, tai kelis tomus super knygų išleistumėte Aš vis kai ką nusiunčiu į jūsų paštą, bet man tai taip nublanksta mano radiniai prieš jūsų Na, bet vis save paguodžiu, juk man tik pati pirmoji rugsėjo 1 ir vis kuo greičiau nuo ryto, kad neatsilikčiau nuo jūsų pokalbių, seivinu ką randu įdomaus.
Na va išsikalbėjau, kažkoks liūdesiukas užėjo
jau vien čia paskaičius tokių šaunių idėjų iš, kurių jau drąsiai galima sukurti ir išleisti knygą, o matyt įlindus į jūsų paštą, tai kelis tomus super knygų išleistumėte Aš vis kai ką nusiunčiu į jūsų paštą, bet man tai taip nublanksta mano radiniai prieš jūsų Na, bet vis save paguodžiu, juk man tik pati pirmoji rugsėjo 1 ir vis kuo greičiau nuo ryto, kad neatsilikčiau nuo jūsų pokalbių, seivinu ką randu įdomaus.
Na va išsikalbėjau, kažkoks liūdesiukas užėjo