šiemet antrokams tai padarysiu saldainių lietų. Saldainius padarysiu popierinius, viduje bus įvairių užduotėlių. po to skaitysime patarles apie mokslą, kurias užrašysiu ant popierinių klevo lapų. O dovanėles sugalvojau- vasaros prisiminimą - ant jūros akmenukų piešiu boružėles. gal kas nors galite patarti kuo piešti ant akmenukų. Gal kas žinote kur galima rasti įdomių užduočių antrokams. Dar sunkiai galva dirba.
QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 22, 18:21)
mergaitės, ar dar įdėti į "Picasą" daugiau darbelių pavyzdžių, ar jau gana?
Už darbelių pavyzdžius
Labai ačiū. Rytoj reikės paieškoti knygyne tų papildomų Riešuto užduočių ir užmesti akį, kokio sudėtingumo užduotys.
QUOTE(auglina @ 2011 08 22, 18:50)
QUOTE(eknos @ 2011 08 22, 18:21)
sakyk, kai perki pupos testus, vaikas padaro tik vieną variantą, o kitas lieka neatliktas. Taip susidaro daug neatliktų užduočių. Ar tėvai nepyksta, kad moka pinigus už pusę atliktų testų.?
Ir mane tas domina Pasidalinkite patirtim tos, kurios jau pirkot siuos testus
Beje, kiek dabar musu cia daug
QUOTE(Jolita 02 @ 2011 08 22, 18:58)
šiemet antrokams tai padarysiu saldainių lietų. Saldainius padarysiu popierinius, viduje bus įvairių užduotėlių. po to skaitysime patarles apie mokslą, kurias užrašysiu ant popierinių klevo lapų. O dovanėles sugalvojau- vasaros prisiminimą - ant jūros akmenukų piešiu boružėles. gal kas nors galite patarti kuo piešti ant akmenukų. Gal kas žinote kur galima rasti įdomių užduočių antrokams. Dar sunkiai galva dirba.
O tu ne pati piešk, bet duok po akmenėlį kiekvienam antrokui. Ir į namus lai parsineša pirmąją užduotį- nupiešti vasaros prisiminimą. O kokia technika tapyti, čia jau jų fantazijos reikalas. Rugsėjo 2d. bus puiki pokalbio tema klasėje, kaip aš praleidau gražiausią vasaros dieną.
Mes su ŠOK vadovėliais diebame jau eilę metų. papildomas užduotis mes kopijuojame, nes gauame mokyklos bibliotekoje po vieną.
QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 22, 17:21)
mergaitės, ar dar įdėti į "Picasą" daugiau darbelių pavyzdžių, ar jau gana?
Tokių gražių dalykėlių mums niekada negana
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 22, 19:05)
Aš jau per pirmą susirinkimą supažindinu tėvelius su Pupos testais ir paaiškinu, kaip mes su jais dirbsime. Testo metu paskirstydavau vaikus į 2 grupes, ir jie atlikdavo skirtingus variantus. Ištaisius testus paaiškėdavo, kas kiek pupų surinko. Kas surinkdavo atitinkamai mažą pupų kiekį, tas namuose papildomai atlikdavo antrąjį variantą. Tokiu būdu dar kartą pasimokydavo, įtvirtindavo. O tie kas gausiai prisirinkdavo pupų- tie ilsėdavosi ir jei patys norėdavo, tai atlikdavo kitą testo dalį. Tėveliai buvo patenkinti. aiškiu vertinimu, ir problemų dėl to nekildavo
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 22, 18:05)
Šiaip mano vaikai tai geranoriški - pirma padarom vieną variantą, pasiaiškinam klaidas, po to jei lieka laiko, padaro ir antrą, o jei nelieka, tai namie. Kol kas nei vaikai, nei tėvai neprieštarauja
QUOTE(Vildinga @ 2011 08 22, 19:05)
As pernai turėjau testus trečiokams. Tai sugebėdavom atlikti tik po vieną variantą, o papildomų uždyočių beveik nė venas neįeikdavo. Taigi, liko pustuščiai testai. Tėvai nesiskundė, bet pačiai buvo nesmagu... Ketvirtokams pirksiu vieną testų egzempliorių ir kopinsiu, kai prireiks.
QUOTE(lutute1 @ 2011 08 22, 19:08)
O tu ne pati piešk, bet duok po akmenėlį kiekvienam antrokui. Ir į namus lai parsineša pirmąją užduotį- nupiešti vasaros prisiminimą. O kokia technika tapyti, čia jau jų fantazijos reikalas. Rugsėjo 2d. bus puiki pokalbio tema klasėje, kaip aš praleidau gražiausią vasaros dieną.
ooo labai dėkoju už idėją. Puiku. Taip ir padarysiu. Dar kartą ačiū.
Šiandien ir aš pirmą dieną buvau darbe, regis atostogų ir nebūta.....
Dėl Bortkevičiaus testų: jau antrus metus dirbsime su šiomis pratybomis. Tai papildomos užduotys, kurias vaikai atlieka per savaitę, pasirinkdami sau patogų laiką, o po to aš juos tikrinu. Silpnesnieji dirba lėčiau, o gabesni užduotis atlieka greičiau. Esu labai patenkinta šiomis užduotimis. Dirbame pagal Kiseliovą. Dabar esame ketvirtokai.
Dėl Bortkevičiaus testų: jau antrus metus dirbsime su šiomis pratybomis. Tai papildomos užduotys, kurias vaikai atlieka per savaitę, pasirinkdami sau patogų laiką, o po to aš juos tikrinu. Silpnesnieji dirba lėčiau, o gabesni užduotis atlieka greičiau. Esu labai patenkinta šiomis užduotimis. Dirbame pagal Kiseliovą. Dabar esame ketvirtokai.