Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

Šiais metais pirmą kartą dirbsiu su Riešutu, todėl truputį baiminuosi, ar nebus per lengva mokiniams. Juk dauguma vaikų į mokyklą ateina mokėdami sudėti ir atimti iki 20, o Riesuto autoriai daugiau nei pusmeti zada to mokyti, Ar nebus per lengva programa? Gal galite pasidalinti savo mintimis, tos, kurios jau esate dirbusios su Riešutu.
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 08 19, 00:04)
Smagu, kad tema nauja  4u.gif

Pirmokams dovanėlių dar neturiu, o rugsėjo pirmąją geričiausiai seksiu pasaką apie kuprinę, su pirmokėlių, jų tėvelių priesaikomis ir mini lobio ieškojimu.

Kiek daug gerų minčių! 4u.gif Kadangi mano taip pat pirmokėliai, tai darysiu kažką panašaus. Tik pasaka su užduotimis bus apie bitutes. Įmesiu į bendrą paštą. Kas norės- pasinaudos. O dėl mini lobio- puiki idėja. Ką planuoji paversti lobiu? Ir kaip jo ieškos? Turės atlikti kokias nors užduotis?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 08 22, 17:54)
Šiais metais pirmą kartą dirbsiu su Riešutu, todėl truputį baiminuosi, ar nebus per lengva mokiniams. Juk dauguma vaikų į mokyklą ateina mokėdami sudėti ir atimti iki 20, o Riesuto autoriai daugiau nei pusmeti zada to mokyti,  Ar nebus per lengva programa? Gal galite pasidalinti savo mintimis, tos, kurios jau esate dirbusios su Riešutu.

Mieloji, tam yra bendrosios programos, o autoriai savų tiesų neišradinėja. 4u.gif
Aš dirbau, man ir vaikams patiko. mirksiukas.gif
Šian pirma diena darbely: išsikrausčiau iš klasės ir aš. O ryt viską tvarkytis teks naujoje klasėje. Kažkaip keista...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 22 rugpjūčio 2011 - 17:08
QUOTE(simba3 @ 2011 08 19, 17:53)
Oi, sveikutes 4u.gif Baigias vasarele verysad.gif
Pirmiauisa  ACIU, Peliukui uz nauja grazia temuke thumbup.gif

As isivedus tema i favoritus, nu ziuriu, jus ir kalbat, as tai kazkaip dar nenoriu galvot apie darba, o jus jau net dovaneles darotes. g.gif Matyt adariau klaida, praleidau daug naudingos informacijos doh.gif

Pas mane siemet pirmokai. Kazka turiu rugsejo pirmajai sugalvot su pelyte, nes kai buvo pirmosios pamokeleds tai pas mus buvo atejus pelyte ir atsisveikinom paskui su ja iki rudens, tai dabar reiks kazka su pelyte siet, gal kas mestelsit kokia minti g.gif

Atostogu liko dar savaite, noretus dar paatostogaut, i darba nesinori (bet is kitos puses reik dziaugtis, kad aplamai darba turim unsure.gif)

Aurute, o kur tas nuotraukas kelsim?? As pernai fotografavau, jei rasiu foto galeciau ikelt bigsmile.gif

Aš pirmoje klasėje supažindindavau vaikus su naujuoju mokiniu- kokiu nors mielu pliušiniu žaislu ir perskaitydavau jo laišką dienoraštyje. Tada vaikai burtų tvarka nešdavosi žaisliuką ir dienoraštį namo, ir jis ten savaitę laiko svečiuodavosi. Po to su tėvelių pagalba pirmokėliai aprašydavo žaisliuko patirtus įspūdžius, nupiešdavo ir Ryto rate pristatydavo klasės draugams. Jei patiko idėja, gali pabandyti su pelyte. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eda77 @ 2011 08 22, 18:06)
Mieloji, tam yra bendrosios programos, o autoriai savų tiesų neišradinėja.  4u.gif
Aš dirbau, man ir vaikams patiko.  mirksiukas.gif
Šian pirma diena darbely: išsikrausčiau iš klasės ir aš. O ryt viską tvarkytis teks naujoje klasėje. Kažkaip keista...

Ar stipresniems vaikams yra Riesuto papildomu uzduociu?
Atsakyti
mergaitės, ar dar įdėti į "Picasą" daugiau darbelių pavyzdžių, ar jau gana?
Atsakyti
[quote=pusele30,2011 08 22, 10:34]
Labukas smile.gif

"pupos" testus aš naudojau 2, 3, ir 4 klasėms. Labai patiko, užduočių po 2 variantus: silpnesniems, normaliems ir dar papildomos užduotys gabiems. Vienu žodžiu aš labai patenkinta tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ir šiaip visi ŠOK serijos vadovėliai labai geri drinks_cheers.gif Prie Kiseliovo ir Marcelionienės nebegrįžčiau niekaip g.gif
Papildyta:
<!--QuoteBegin-
zuzanele+2011 08 22, 08:19--><div class='quotetop'>QUOTE(
zuzanele @ 2011 08 22, 08:19)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Sveikutės 4u.gif
Norėjau jūsų nuomonės, ar labai "ne į temą" bus, jei pakabinsiu iškarpytus obuolius, o palink juos kabės iškarpyti žali klevo lapai? unsure.gif
[/quote]
Aš sakyčiau, kad labiau tiktų įvairiaspalviai rudeniniai lapai g.gif
[/quote]
sakyk, kai perki pupos testus, vaikas padaro tik vieną variantą, o kitas lieka neatliktas. Taip susidaro daug neatliktų užduočių. Ar tėvai nepyksta, kad moka pinigus už pusę atliktų testų.?
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 22, 18:21)
mergaitės, ar dar įdėti į "Picasą" daugiau darbelių pavyzdžių, ar jau gana?

O kur juos rasti ax.gif ?
Jau radau blush2.gif . Ačiū labai už tokį lobį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 22 rugpjūčio 2011 - 17:33
smile.gif
QUOTE(simba3 @ 2011 08 19, 18:09)
Riesutukgile, kas cia per pasaka?? g.gif
Paskaiciau pasakele, tik pamasciau,kad gal pirmokam reiktu ja truputi supaprastinti??
Butinai ja pasinaudosiu pirmose pamokose thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, del dovaneliu....Pas mus yra mokytojos padejejos (dirba tik pirmose klasese), tai va mano busima padejeja paprase, kad as jai duociau vasarai darbo, nes darbe sedet reiks (maziau pas jas atostogu), o veikt nebus ka ax.gif Na, tai davaiu, ir labai tikiuosi , kad padare blush2.gif
O darbelis toks- dovanele busimam pirmokui . Peliukas ant skalbiniu segtuko, i to peliuko burnyte isegsiu rugsejo antrosios pamoku tvarkarasti ir ka reikia tai dienai atsinesti.

smile.gif Liuks mintis su peliuku ant skalbiniu segtuko. Pasinaudosiu, ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 08 22, 12:26)
Sveikutės,

Dar gal kas esate naudoję Jakavonytės pratybas ar teksto suvokimo užduotis? Ar verta jas pirkti? g.gif

Sveikos,

teksto suvokimo užduočių galite rasti čia
Atsakyti
[quote=lutute1,2011 08 22, 18:15]Aš pirmoje klasėje supažindindavau vaikus su naujuoju mokiniu- kokiu nors mielu pliušiniu žaislu ir perskaitydavau jo laišką dienoraštyje. Tada vaikai burtų tvarka nešdavosi žaisliuką ir dienoraštį namo, ir jis ten savaitę laiko svečiuodavosi. Po to su tėvelių pagalba pirmokėliai aprašydavo žaisliuko patirtus įspūdžius, nupiešdavo ir Ryto rate pristatydavo klasės draugams. Jei patiko idėja, gali pabandyti su pelyte. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 22 rugpjūčio 2011 - 17:47
QUOTE(lutute1 @ 2011 08 22, 18:15)

Ar stipresniems vaikams yra Riesuto papildomu uzduociu?

Apie tai skaityti čia
Atsakyti
pirmokams labai smagu turėti draugą klasėje, smagu jį neštis į namus. Vėliau visi sukuria knygą apie savo draugą ir visiems giriasi. Tikrai smagu ir galima pirmą pamoką su tuo viską susieti. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 08 22, 18:36)
Sveikos,

teksto suvokimo užduočių galite rasti čia

Užduočių banke tikrai verta dėmesio medžiaga 4 klasei . Ačiū, Auglina 4u.gif
Atsakyti