Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(elimak7 @ 2011 08 22, 12:01)
Sveikos mergaites. Kas dirbate su elektroniniu dienynu, temas pildote kiekviena diena? nes kiek ziurejau savaitei neuzpildysi???? kaip zurnale. Ir ka jus rasote kai reikia ivertinti mokini pamokoje, pas mus kolkas ismeta lygius, o rasyti komentaru neleidzia g.gif

Taip, reikia temas užrašyti kasdien. Galima ir kelias dienas į priekį, bet ataskaitose matosi kiekvienos pamokos tema. Mes lygiais vertinome tik pusmečio rezultatus, visa kita komentarais - skiltyje pastabos/pagyrimai. Visus atsiskaitomuosius darbus jau išsamiai langelyje - pasiekimai. Kokį e-dienyną turite?
Atsakyti
[quote=pusele30,2011 08 22, 10:45]
Tai Riešuto yra paprastos pratybos(žalias balionėlis) ir tokios pat tik su raudonu balionėliu - papildomos matematikos pratybos( irgi 3 numeriai). Ten užduotys sunkesnės - stipresniem vaikam. Silpnesniem jų neperku, atšviečiu kai kurias užduotis. Pasižiūrėk, tikrai vertingos: nebereikia jokių papildomų užduočių ieškot biggrin.gif
[/quote]

blink.gif Jetau, tai iš kokio mėnulio aš iškritau tada ...Nežinojau...Naudojau pirmokms su raudonu balionu ir viskas g.gif Atkreipsiu dėmesį, ačiū 4u.gif
[quote=pusele30,2011 08 22, 12:23]
[quote=Mergelė,2011 08 22, 11:26]
Sveikutės,
Turiu sau nusipirkus Jakavonytės teksto suvokimo užduotis. Neblogos, bet dirbant su Pupa, mažokai laiko lieka g.gif Kartais atšviečiu po kokį testuką vaikams, priverčia atidžiau skaityti tekstą( nors kuris tingi skaityt, ir čia neskaito) g.gif .
[/quote]
drinks_cheers.gif Ir aš taip pat darau. Kai yra laiko padarom teksto suvokimo testukus.

[quote=Vildinga,2011 08 22, 12:34]
I pasta nusiunciau knygos "Giles nuotykiai Ydu salyje" kompiuterine versija. Gal kam pravers. Taciau nezinau ir nemoku, kur ja deti, tai gal kas imes i 2 klases skyriu. ati nesikisiu, nes paskui kazka ne taip pridarysiu ax.gif
[/quote]
bigsmile.gif Ačiūūūūūūūūū 4u.gif

[quote=elimak7,2011 08 22, 15:00]
help.gif
[/quote]
Oj, tie el. dienynai tai kosmosas kolas atrodo....bet, priprasim ir bus viskas ok mirksiukas.gif
Mes nuo pavasario bandėmės, o dabar jau kibsim rimtai. Lygiais dienyne nevertinome. Vertindavau tik kontrolines pamokas, tai žodžiu surašydavau vaiko pasiekimus, ką padarė.
Temas dienyne pildydavau kasdien, t.y. kiekvienai pamokai. Kartais visas savaitės pamokas užsipildydavau iškart, o paskui kasdien tik pakoreguoju ką reikia ir viskas 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 22 rugpjūčio 2011 - 15:33
QUOTE(r.vytaute @ 2011 08 22, 14:13)
Tuoj pažiūrėsiu pašte ir jei nebus, tai dar kartelį įmesiu mirksiukas.gif

Dėkui už obuoliukus 4u.gif reiks imtis darbelio smile.gif Tik kaip jie galėjo pradingti? g.gif
Atsakyti
interneto platybėse rastos informacijos nusiunčiau paštan
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2011 08 22, 16:32)

Oj, tie el. dienynai tai kosmosas kolas atrodo....bet, priprasim ir bus viskas ok  mirksiukas.gif
Mes nuo pavasario bandėmės, o dabar jau kibsim rimtai. Lygiais dienyne nevertinome. Vertindavau tik kontrolines pamokas, tai žodžiu surašydavau vaiko pasiekimus, ką padarė.
Temas dienyne pildydavau kasdien, t.y. kiekvienai pamokai. Kartais visas savaitės pamokas užsipildydavau iškart, o paskui kasdien tik pakoreguoju ką reikia ir viskas 4u.gif

group.gif ...dabar jau nebenorėtume grįžti prie popierinių... irnesakyk.gif
Atsakyti
aš 1 klasėje dirbau pagal "Šaltinėlį", bet pritaikydavau ir "Pupos" pratybų užduotis bei testus. O dabar jau dirbsim pagal "Pupą". Man tai ji labai patiko thumbup.gif
Prikėliau į "Picasą" įvairios surinktos medžiagos darbeliams, jei kas netinka, išmeskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 08 22, 17:23)
Taip, reikia temas užrašyti kasdien. Galima ir kelias dienas į priekį, bet ataskaitose matosi kiekvienos pamokos tema. Mes lygiais vertinome tik pusmečio rezultatus, visa kita komentarais - skiltyje pastabos/pagyrimai. Visus atsiskaitomuosius darbus jau išsamiai langelyje - pasiekimai. Kokį e-dienyną turite?

nezinau g.gif einam i tinklalapi kur elelktrononisdienynas registruojames ir viskas, mes tik nuo siu metu pradedam tai man dar kolkas tamsus miskas. nes ten kur vertinimas tai komentaro kazkaip neparasysi nes telpa gal tik 6raides, tai kokius simbolius rasote g.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 08 22, 17:28)
nezinau g.gif einam i tinklalapi kur elelktrononisdienynas registruojames ir viskas, mes tik nuo siu metu pradedam tai man dar kolkas tamsus miskas. nes ten kur vertinimas tai komentaro kazkaip neparasysi nes telpa gal tik 6raides, tai kokius simbolius rasote  g.gif

Jokių simbolių nerašom, tik komentarus ir pasiekimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 rugpjūčio 2011 - 16:34
QUOTE(pauliausirmosmama @ 2011 08 21, 18:34)
as - mazeikiete, tai pas mus taip vadinamoj jurkinej (kitaip - pas stanislova, virs maximos) yra.

parduotuve jau nurodziau, tik as, zinokit dar nebandziau klijuot, kazi, kaip seksis su tokiais dideliais ax.gif

Aš, matyt, net ne iš mėnulio, o iš pelkės kokios nors... Dar nesupratau, apie kokius čia didelius lipdukus kalbat? doh.gif Gal nuskanuotą kas parodys... blush2.gif

QUOTE(eda77 @ 2011 08 21, 18:50)
Radau skirtuką knygoms, labai šaunus. Kaip lankstyt žvilgtelėkit į www.niekorimto.lt.
Bet aš suradau dar ir išklotines. viskas jau skrynioj.  mirksiukas.gif Tikiuosi patiks...

Skirtukai liuxusiniai. Darysim su vaikais. Manau antrokai įveiks.

QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 22, 07:01)
Išmokau į Picasą įkelt paveikslėliu, tai papildysiu mūsų žiniatinklį darbelių pavyzdžiais  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(staben @ 2011 08 22, 08:08)
mergaitės, o ar kas nors dirbat su Naujuoju šaltiniu 2klasėje? Man labai įdomi jūsų nuomonė, kaip sekasi?

Aš dabar dirbsiu. Pirmoj klasėsj visai patiko.

Daug girdžiu giriant ŠOK sistemą. Mes neturim tų vadovėlių ir mokykla kol kas neperka. Tik "Gilę" nupirko. O kitų kol kas nesiruošia.

QUOTE(pusele30 @ 2011 08 22, 08:34)
"pupos" testus aš naudojau 2, 3, ir 4 klasėms. Labai patiko, užduočių po 2 variantus: silpnesniems, normaliems ir dar papildomos užduotys gabiems. Vienu žodžiu aš labai patenkinta tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Ir šiaip visi ŠOK serijos vadovėliai labai geri drinks_cheers.gif Prie Kiseliovo ir Marcelionienės nebegrįžčiau niekaip g.gif

Kiek kainuoja visas pratybų komplektas vienam vaikui visiems metams?

QUOTE(pusele30 @ 2011 08 22, 10:28)
Ir dar del matematikos - ar kas nors perkate Bortkeviciaus testus?

Aš nusiperku ir atšviečiu kai reikia. ne visus testus spėjama padaryt. Bet man jie labai patinka.

Atsakyti
4u.gif Sveikos. Na matomai atostogu per mažai, kad galva susisuko ir nerandu tokiu gražių iškarpytų varpelių ant langų klijuoti. Gal padėsite kuri
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 22, 15:16)
Sveikutės  4u.gif . Su "Naujuoju šaltiniu" dirbu nuo antros klasės. Man visai patinka. Atnaujinta, patobulinta, be to, yra CD, kuris labai pagelbėja pamokose, nes vaikams galima paklausyti kūrinių ištraukų, kurias skaito tiek aktoriai, tiek patys autoriai. Žodžiu, lyginant su senais "Šaltiniais", tai čia daug geriau.
P.S. Pas mane klasėj šiandien buvo komisija (iš valdžios) ir nusprendė perdažyti visą sieną, kuri buvo labai baisi  thumbup.gif , tačiau griežtai uždraudė ką nors klijuoti ant sienų, jokių linksmybių, jokių grožybių, tik tiek, kiek tilps stende  doh.gif . Mat dažo kaip senovėj tokiais dažais, ant kurių visokie blynai lieka arba su dažais nusilupa priemonės  blink.gif . Tai neįsivaizduoju, kaip reikės vaikams įvairiausias priemones prikabinti, nes esu pripratusi, kad pas mane kabo daug taisyklių, pagalbinių priemonių vaikams, o dabar psio  doh.gif  verysad.gif  Ir kas čia bus per pradinukų klasė  doh.gif , jokio linksmumo, jokios nuotaikos  unsure.gif ...

panaši situacija buvo ir man, bet aš labai paprastai ją išsprendžiau... apgalvojau kas , kur, kaip, ppaprašiau nagingų tėvelių. padarė medines lystveles, prikalė šiuolaikiniais ,,medvaržčiais" ir problema išspręsta, kabinu ką noriu ir kiek noriu ant visų sienų jų nepažeisdama thumbup.gif thumbup.gif

o dėl ,,Naujojo šaltinio mano nuomonė irgi tokia pati, dabar laukiu kaip atrodys trečiokų Naujasis šaltinis,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 22 rugpjūčio 2011 - 16:44
janiku ir tigruole - su gimtadieniu!! gathering.gif 4u.gif

mes dirbam su tamo dienynu.. tai tikrai nebesinoretu grist prie popieriniu.. o ryt darbe nuo 9 jau susirinkimai prasideda doh.gif o klasej bardakas... (mat kraustaus i kita) .. dar kaip puosiu ir galva sukas... idomu bus nuotraukytes pazet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 22, 17:42)
panaši situacija buvo ir man, bet aš labai paprastai ją išsprendžiau... apgalvojau kas , kur, kaip, ppaprašiau nagingų tėvelių. padarė medines lystveles, prikalė šiuolaikiniais ,,medvaržčiais" ir problema išspręsta, kabinu ką noriu ir kiek noriu ant visų sienų jų nepažeisdama  thumbup.gif  thumbup.gif

o dėl ,,Naujojo šaltinio mano nuomonė irgi tokia pati, dabar laukiu kaip atrodys trečiokų Naujasis šaltinis,,,

Tai kad yra taip, kad laisvos vietos nėra: lenta, stendai, spinta, langai. Niekur nieko neprikalsi ir nepritvirtinsi schmoll.gif . schmoll.gif Siaubas kažkoks doh.gif
Atsakyti