Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

Į paštą išsiunčiau knygą "Papuošk karpiniais langus, mokyklinę lentą ir klasę" ir anglų kalba darbelių vaikams knygutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 08 19, 17:09)
Riesutukgile, kas cia per pasaka?? g.gif

Apie kupronę pridėtą įvairių daiktų, kaip Aurutės. mirksiukas.gif

Zuzanėlė, super skirtukai smile.gif

Inusia, laukiu nuotraukos.
Atsakyti
janiku ir tigruole, dideli ir silti sveikinimai ir nuo manes! 4u.gif
Atsakyti
janiku ir tigruole - birthday.gif su gimtadieniu!!!! Palinkėsiu sugauti auksinę žuvelę, kuri išpildytų jūsų norus flirt.gif

O man jau visai galva susisuko - buvau jau apsiprensui kaip puošti klasę, ką kalbėti - bet užklystu čia ir minčių tokių, kad net galva svaigsta - dabar apsiprendimų kryžkelėj - ką daryti, kas geriau blink.gif .... Ačiū merginos už tokias puikias mintis thumbup.gif ...
Atsakyti
Sveikos. Gal kas nors naudojot pupos testus? Norėčiau šiemet nusipirkti. Gal galėtumėte parašyti, ar geri? Ar naudingi? Ar tinkamas kiekis užduočių?
Atsakyti
[quote=rutagra,2011 08 22, 02:22]
janiku ir tigruole - birthday.gif su gimtadieniu!!!! Palinkėsiu sugauti auksinę žuvelę, kuri išpildytų jūsų norus flirt.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ekna, aš dirbau su ,,Pupa", tad naudojau ir knygą ir pratybas(net neįsivaizduoju kitaip:).Dirbom smagiai ir įvairiai, o sąsiuvinuką aišku, turėjom, kaipgi kitaip.
O jeigu dirbi ne su Pupa, tada nezinau, mat knyga ir pratybos labai susietos.
Papildyta:
[quote=Jolita 02,2011 08 21, 20:36]
Laba diena. kaip čia pas jus šaunu. Aš dar tik naujokė. labai norėčiau su jumis bendrauti ir pasidalinti idėjomis. Esu pradinių klasių mokytoja. Šiemet turėsiu antrokus. Tai va jeigu priimsite į būrį tai tikrai pasidalinsiu idėjomis, Atsiųsiu scenarijų. Taigi lauksiu atsakymo. smile.gif

4u.gif Sveika, antroke 4u.gif
Atsakyti
Janiku, Tigruole, sveikinimai gimtadienio proga happybday.gif
Išmokau į Picasą įkelt paveikslėliu, tai papildysiu mūsų žiniatinklį darbelių pavyzdžiais biggrin.gif
Atsakyti
janiku ir tigruole - birthday.gif
4u.gif 4u.gif

mergaitės, o ar kas nors dirbat su Naujuoju šaltiniu 2klasėje? Man labai įdomi jūsų nuomonė, kaip sekasi?

Papildyta:
gal ir pačios radot ir žinot, šiandien aš radau internete, skubu pasidalint su jumis, man patiko....
http://www.failai.lt...003_CNN.pdf.htm
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau jūsų nuomonės, ar labai "ne į temą" bus, jei pakabinsiu iškarpytus obuolius, o palink juos kabės iškarpyti žali klevo lapai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2011 08 22, 05:42)
Sveikos. Gal kas nors naudojot pupos testus? Norėčiau šiemet nusipirkti. Gal galėtumėte parašyti, ar geri? Ar naudingi? Ar tinkamas kiekis užduočių?

Labukas smile.gif

"pupos" testus aš naudojau 2, 3, ir 4 klasėms. Labai patiko, užduočių po 2 variantus: silpnesniems, normaliems ir dar papildomos užduotys gabiems. Vienu žodžiu aš labai patenkinta tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ir šiaip visi ŠOK serijos vadovėliai labai geri drinks_cheers.gif Prie Kiseliovo ir Marcelionienės nebegrįžčiau niekaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(
zuzanele @ 2011 08 22, 08:19)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau jūsų nuomonės, ar labai "ne į temą" bus, jei pakabinsiu iškarpytus obuolius, o palink juos kabės iškarpyti žali klevo lapai? unsure.gif

Aš sakyčiau, kad labiau tiktų įvairiaspalviai rudeniniai lapai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 21, 19:48)
Aš bandžiau, bet man nelabai pavyko. Kai kur neprilipo, kitur atlipo. Gal ką ne taip dariau rolleyes.gif

Man pavyko ax.gif

Sveikutės 4u.gif

Aš pirmokams klasę pernai puošiau su pasakų veikėjais. Sekiau pasaką apie laimę, truputų kalbėjom apie pasakas, tai ir tiko tie pasakų veikėjai. O paskui dar ir rugsėjo pirmomis dienomis nemaišė. ax.gif

Pupos testus nusipirkau tik šiemet, t.y. 2 klasei, bandysim. Pirmoje kl. nenaudojau, daugiau diktantų rašėm rolleyes.gif

Va, dar sugalvojau, kadangi 2 klasėj per liet. k. dirbant su pupa bus skaitoma knyga "Gilė ydų šalyje", tai klasę galima pauošti kokiom gilės (pvz. tomis, kur esu atsiuntusi pašte, su įsidėmėtinos rašybos žodžiais ax.gif ), kokį pasakos veikėją irgi padaryt gilę. O ir šiaip, gilė, riešutas kieti dalykėliai, kaip ir mokslas, kurį reik įveikt biggrin.gif
Prisimąsčiau lotuliukas.gif

Rašau iš darbo cool.gif
Atsakyti
[quote=pusele30,2011 08 22, 09:34]
Labukas smile.gif

"pupos" testus aš naudojau 2, 3, ir 4 klasėms. Labai patiko, užduočių po 2 variantus: silpnesniems, normaliems ir dar papildomos užduotys gabiems. Vienu žodžiu aš labai patenkinta tongue.gif tongue.gif tongue.gif
[/quote]
Aš sakyčiau, kad labiau tiktų įvairiaspalviai rudeniniai lapai g.gif
[/quote]

Pirmiausia, nors ir paveluotai, bet prisidedu prie sveikinimu ir graziu zodziu janiku ir tigruolei birthday.gif

Na mane taip pat domina tie pupos testai. Tuos testus perki kiekvienam vaikui, ar tik sau ir paskui svieti ir duodi lapais? Pirmus metus dirbsiu su siais augaleliais, tai esu truputi pasimetusi wink.gif

Ir dar del matematikos - ar kas nors perkate Bortkeviciaus testus?
Atsakyti