Į paštą išsiunčiau knygą "Papuošk karpiniais langus, mokyklinę lentą ir klasę" ir anglų kalba darbelių vaikams knygutę
QUOTE(simba3 @ 2011 08 19, 17:09)
Riesutukgile, kas cia per pasaka??
Apie kupronę pridėtą įvairių daiktų, kaip Aurutės.
Zuzanėlė, super skirtukai
Inusia, laukiu nuotraukos.
janiku ir tigruole, dideli ir silti sveikinimai ir nuo manes!
janiku ir tigruole - su gimtadieniu!!!! Palinkėsiu sugauti auksinę žuvelę, kuri išpildytų jūsų norus
O man jau visai galva susisuko - buvau jau apsiprensui kaip puošti klasę, ką kalbėti - bet užklystu čia ir minčių tokių, kad net galva svaigsta - dabar apsiprendimų kryžkelėj - ką daryti, kas geriau .... Ačiū merginos už tokias puikias mintis ...
O man jau visai galva susisuko - buvau jau apsiprensui kaip puošti klasę, ką kalbėti - bet užklystu čia ir minčių tokių, kad net galva svaigsta - dabar apsiprendimų kryžkelėj - ką daryti, kas geriau .... Ačiū merginos už tokias puikias mintis ...
[quote=rutagra,2011 08 22, 02:22]
janiku ir tigruole - su gimtadieniu!!!! Palinkėsiu sugauti auksinę žuvelę, kuri išpildytų jūsų norus
Ekna, aš dirbau su ,,Pupa", tad naudojau ir knygą ir pratybas(net neįsivaizduoju kitaip:).Dirbom smagiai ir įvairiai, o sąsiuvinuką aišku, turėjom, kaipgi kitaip.
O jeigu dirbi ne su Pupa, tada nezinau, mat knyga ir pratybos labai susietos.
Papildyta:
[quote=Jolita 02,2011 08 21, 20:36]
Laba diena. kaip čia pas jus šaunu. Aš dar tik naujokė. labai norėčiau su jumis bendrauti ir pasidalinti idėjomis. Esu pradinių klasių mokytoja. Šiemet turėsiu antrokus. Tai va jeigu priimsite į būrį tai tikrai pasidalinsiu idėjomis, Atsiųsiu scenarijų. Taigi lauksiu atsakymo.
Sveika, antroke
Ekna, aš dirbau su ,,Pupa", tad naudojau ir knygą ir pratybas(net neįsivaizduoju kitaip:).Dirbom smagiai ir įvairiai, o sąsiuvinuką aišku, turėjom, kaipgi kitaip.
O jeigu dirbi ne su Pupa, tada nezinau, mat knyga ir pratybos labai susietos.
Papildyta:
[quote=Jolita 02,2011 08 21, 20:36]
Laba diena. kaip čia pas jus šaunu. Aš dar tik naujokė. labai norėčiau su jumis bendrauti ir pasidalinti idėjomis. Esu pradinių klasių mokytoja. Šiemet turėsiu antrokus. Tai va jeigu priimsite į būrį tai tikrai pasidalinsiu idėjomis, Atsiųsiu scenarijų. Taigi lauksiu atsakymo.
Sveika, antroke
Janiku, Tigruole, sveikinimai gimtadienio proga
Išmokau į Picasą įkelt paveikslėliu, tai papildysiu mūsų žiniatinklį darbelių pavyzdžiais
Išmokau į Picasą įkelt paveikslėliu, tai papildysiu mūsų žiniatinklį darbelių pavyzdžiais
janiku ir tigruole - birthday.gif
mergaitės, o ar kas nors dirbat su Naujuoju šaltiniu 2klasėje? Man labai įdomi jūsų nuomonė, kaip sekasi?
Papildyta:
gal ir pačios radot ir žinot, šiandien aš radau internete, skubu pasidalint su jumis, man patiko....
http://www.failai.lt...003_CNN.pdf.htm
mergaitės, o ar kas nors dirbat su Naujuoju šaltiniu 2klasėje? Man labai įdomi jūsų nuomonė, kaip sekasi?
Papildyta:
gal ir pačios radot ir žinot, šiandien aš radau internete, skubu pasidalint su jumis, man patiko....
http://www.failai.lt...003_CNN.pdf.htm
Sveikutės
Norėjau jūsų nuomonės, ar labai "ne į temą" bus, jei pakabinsiu iškarpytus obuolius, o palink juos kabės iškarpyti žali klevo lapai?
Norėjau jūsų nuomonės, ar labai "ne į temą" bus, jei pakabinsiu iškarpytus obuolius, o palink juos kabės iškarpyti žali klevo lapai?
QUOTE(eknos @ 2011 08 22, 05:42)
Sveikos. Gal kas nors naudojot pupos testus? Norėčiau šiemet nusipirkti. Gal galėtumėte parašyti, ar geri? Ar naudingi? Ar tinkamas kiekis užduočių?
Labukas
"pupos" testus aš naudojau 2, 3, ir 4 klasėms. Labai patiko, užduočių po 2 variantus: silpnesniems, normaliems ir dar papildomos užduotys gabiems. Vienu žodžiu aš labai patenkinta
Ir šiaip visi ŠOK serijos vadovėliai labai geri Prie Kiseliovo ir Marcelionienės nebegrįžčiau niekaip
Papildyta:
QUOTE(
zuzanele @ 2011 08 22, 08:19)
zuzanele @ 2011 08 22, 08:19)
Sveikutės
Aš sakyčiau, kad labiau tiktų įvairiaspalviai rudeniniai lapai
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 21, 19:48)
Aš bandžiau, bet man nelabai pavyko. Kai kur neprilipo, kitur atlipo. Gal ką ne taip dariau
Man pavyko
Sveikutės
Aš pirmokams klasę pernai puošiau su pasakų veikėjais. Sekiau pasaką apie laimę, truputų kalbėjom apie pasakas, tai ir tiko tie pasakų veikėjai. O paskui dar ir rugsėjo pirmomis dienomis nemaišė.
Pupos testus nusipirkau tik šiemet, t.y. 2 klasei, bandysim. Pirmoje kl. nenaudojau, daugiau diktantų rašėm
Va, dar sugalvojau, kadangi 2 klasėj per liet. k. dirbant su pupa bus skaitoma knyga "Gilė ydų šalyje", tai klasę galima pauošti kokiom gilės (pvz. tomis, kur esu atsiuntusi pašte, su įsidėmėtinos rašybos žodžiais ), kokį pasakos veikėją irgi padaryt gilę. O ir šiaip, gilė, riešutas kieti dalykėliai, kaip ir mokslas, kurį reik įveikt
Prisimąsčiau
Rašau iš darbo
[quote=pusele30,2011 08 22, 09:34]
Labukas
"pupos" testus aš naudojau 2, 3, ir 4 klasėms. Labai patiko, užduočių po 2 variantus: silpnesniems, normaliems ir dar papildomos užduotys gabiems. Vienu žodžiu aš labai patenkinta
[/quote]
[/quote]
Pirmiausia, nors ir paveluotai, bet prisidedu prie sveikinimu ir graziu zodziu janiku ir tigruolei
Na mane taip pat domina tie pupos testai. Tuos testus perki kiekvienam vaikui, ar tik sau ir paskui svieti ir duodi lapais? Pirmus metus dirbsiu su siais augaleliais, tai esu truputi pasimetusi
Ir dar del matematikos - ar kas nors perkate Bortkeviciaus testus?
Labukas
[/quote]
[/quote]
Pirmiausia, nors ir paveluotai, bet prisidedu prie sveikinimu ir graziu zodziu janiku ir tigruolei
Na mane taip pat domina tie pupos testai. Tuos testus perki kiekvienam vaikui, ar tik sau ir paskui svieti ir duodi lapais? Pirmus metus dirbsiu su siais augaleliais, tai esu truputi pasimetusi
Ir dar del matematikos - ar kas nors perkate Bortkeviciaus testus?