Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

QUOTE(Jolita 02 @ 2011 08 21, 18:36)
Laba diena. kaip čia pas jus šaunu. Aš dar tik naujokė. labai norėčiau su jumis bendrauti ir pasidalinti idėjomis.

Visada esi laukiama mirksiukas.gif

JANIKU ir TIGRUOLE, su švente 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Dėkoju. beje jeigu apie skirtukus, tai man šis labai patiko. Pažiūrėkite. Ogal jau ir bandėte.

http://www.groziogur..._kuteliais.html
Atsakyti
Su gimtadieniu, merginos.
Aš turiu prašymą, gal turit kokių idomesnių idėjų stendui pirmokams rugsėjo mėnesiui? Kažkaip šiais metais tokia išsisėmusi pasijutau...Ar jums taip nebūna?
Atsakyti
Pirmokams galima iškarpyti dideles spalvotas raides, skaičius. pernai dar pelėdą buvau nupiešusi ir iškirpusi, kuri laikė balionus ir buvo užrašyta" Sveiki pirmokai".
Kažkur mačiau ant lentos pakabinta linijos ir pirmokų rašytinėmis raidėmis užrašyt" Sveiki pirmokai"
Atsakyti
Labutis, merginos,
o gal kam patiks mano darbelis ant mažų dydžių maikučių. Dabar visi pamišę
dėl krepšinio. Tad maximoj nupirkau skirtingų spalvų mažiausias vaikiškas maikutes, pakabinau jas ant pakabų virš lentos. O ant jų su markeriu buvau užrašiusi
ką sv. mokysimes iš liet, ant kitos iš mat., kokį spektaklį vaidinsime, nes turėjau lėlių tatro būrelį. Maikutės mažutės ir ryškios. Tikrai įspūdingai gavosi.
Gaila, kad nuotrauką kažkur prateriojau, jei rasiu, įmesiu. mirksiukas.gif

Ir su tortadieniu, Janiku ir Tigruole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 21 rugpjūčio 2011 - 19:47
QUOTE(Jolita 02 @ 2011 08 21, 21:01)
Dėkoju. beje jeigu apie skirtukus, tai man šis labai patiko. Pažiūrėkite. Ogal jau ir bandėte.

Aš bandžiau, bet man nelabai pavyko. Kai kur neprilipo, kitur atlipo. Gal ką ne taip dariau rolleyes.gif
Atsakyti
O aš buvau skirtukus nuvelusi šlapiuoju būdu, greitai ir nesunku. tongue.gif
Atsakyti
iš vilnos tai man gaunasi tik rutuliukai. Nors atrodo ir žinau kaip reik daryti, bet nelabai gaunasi. o kai nuvėlei tai tada gražiai iškirpai???
Atsakyti
Nuveliau kaip kilimelį, išdžiovinau, o tada apkirpau ir tada jau baigiau su
adata. Ryt įmesiu foto, nes pati nemoku blush2.gif , o sūnus jau miega. Gerai?
Iki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 08 21, 20:43)
Labutis, merginos,
o gal kam patiks mano darbelis ant mažų dydžių maikučių. Dabar visi pamišę
dėl krepšinio. Tad maximoj nupirkau skirtingų spalvų mažiausias vaikiškas maikutes, pakabinau jas ant pakabų virš lentos. O ant jų su markeriu buvau užrašiusi
ką sv. mokysimes iš liet, ant kitos iš mat., kokį spektaklį vaidinsime, nes turėjau lėlių tatro būrelį. Maikutės mažutės ir ryškios. Tikrai įspūdingai gavosi.

LABAI ĮDOMI MINTIS bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ačiū labai už sveikinimus. Dar bandau pasidžiaugti atostogomis, beliko tik dvi dienos verysad.gif Tada jau kibsiu į darbus, galvosiu ką galima ketvirtokams rugsėjo pirmai dienai įdomaus padaryti g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 20, 14:16)
Mano dovanėlės- suspėjau laiku thumbup.gif

Spausti ant paveiksliuko rolleyes.gif
user posted image

PUIKIOS DOVANĖLĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad man tiek kantrybės užtektų, vis laiko pritrūksta ax.gif
Atsakyti
janiku ir tigruole , su gimtadieniu, daug smagių akimirkų namie ir darbe 4u.gif
Atsakyti