Didelis dėkui už sveikinimus. Į paštą nusunčiau iš seminaro gautas nuoradas. Pasinaudokite, ti nekreipkite dėmesio į užrašą namų darbai. Čia mums namų darbai
Labai atsiprašau, norėjau įkelti nuotraukas į nuotraukų albumą, įkėliau neteisingai. Gal galite pataisyti kas nors, nes aš ištrinti nemoku.
Papildyta:
Įkėliau ne į paruoštus albumus, o į naują. Bijau ką sugadinti, tai nieko netrinsiu.
Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2011 08 21, 13:57)
Labai atsiprašau, norėjau įkelti nuotraukas į nuotraukų albumą, įkėliau neteisingai. Gal galite pataisyti kas nors, nes aš ištrinti nemoku.
Įkėliau ne į paruoštus albumus, o į naują. Bijau ką sugadinti, tai nieko netrinsiu.
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 21, 07:08)
Bus man pamoka, kad rašant reikia nuolat išsisaugot
Aš irgi esu taip jau pasimokius... Oi kaip dabar saugau padarytsu darbus...
JANIKU ir TIGRUOLE
QUOTE(auglina @ 2011 08 21, 09:51)
Aš siūlau po nuotraukomis užrašyti savo nick'ą. Mačiau šiandien įdomų darbelį pašte, o į ką kreiptis patarimo nežinau
einu sužymėsiu
JANIKU ir TIGRUOLE
Palinkėsiu SVEIKATOS, STIPRYBĖS ir viso ko tik širdelės geidžia
Palinkėsiu SVEIKATOS, STIPRYBĖS ir viso ko tik širdelės geidžia
Sveikutės,
prisidedu ir aš prie sveikinimų
į paštą išsiunčiau pastatomo medžio trafaretą
prisidedu ir aš prie sveikinimų
į paštą išsiunčiau pastatomo medžio trafaretą
QUOTE(Aurute @ 2011 08 21, 15:36)
Aš irgi esu taip jau pasimokius... Oi kaip dabar saugau padarytsu darbus...
Užtat šiandien kai rašiau mokymo planą mokslo metams, tai kas sakinį saugojau Bet... Gal ir jums taip atsitinka, kad rašai rašai, būna viskas gerai. Bet po kiek laiko, kai nori įterpti kokią raidę, tai trinasi šalia esančios raidės ir tenka visą sakinį perrašyt
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 21, 16:20)
Užtat šiandien kai rašiau mokymo planą mokslo metams, tai kas sakinį saugojau Bet... Gal ir jums taip atsitinka, kad rašai rašai, būna viskas gerai. Bet po kiek laiko, kai nori įterpti kokią raidę, tai trinasi šalia esančios raidės ir tenka visą sakinį perrašyt
Vieną kartą paspausk insert klavišą. Ir man kartais taip nutinka
Siunčiu sveikinimus Janiku ir Tigruolei
Radau vieną šaunų darbelį -kaip padaryti obuoliuką.
Įmetu paštan.
Įmetu paštan.
Laba diena. kaip čia pas jus šaunu. Aš dar tik naujokė. labai norėčiau su jumis bendrauti ir pasidalinti idėjomis. Esu pradinių klasių mokytoja. Šiemet turėsiu antrokus. Tai va jeigu priimsite į būrį tai tikrai pasidalinsiu idėjomis, Atsiųsiu scenarijų. Taigi lauksiu atsakymo.
Papildyta:
Noriu Visas mokytojas pasveikinti su artėjančia rugsėjo 1 -ąja. Gerų idėjų, ištvermės ir optimizmo.
Jau ir aš pradėjau galvoti apie pirmą pamoką, apie planus. rytoj pirma diena po atostogų. Kibsių į darbus.
Papildyta:
Noriu Visas mokytojas pasveikinti su artėjančia rugsėjo 1 -ąja. Gerų idėjų, ištvermės ir optimizmo.
Jau ir aš pradėjau galvoti apie pirmą pamoką, apie planus. rytoj pirma diena po atostogų. Kibsių į darbus.
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 20, 18:25)
O kokioj parduotuvėj?
as - mazeikiete, tai pas mus taip vadinamoj jurkinej (kitaip - pas stanislova, virs maximos) yra.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 20, 18:45)
Ir man baisiai įdomu, kokioj pardėj yra, nes aš ruošiausi pati medį konstruoti ir visokius blynus slėpti . O jeigu jau yra gatavų, tai kam vargintis ...
parduotuve jau nurodziau, tik as, zinokit dar nebandziau klijuot, kazi, kaip seksis su tokiais dideliais
Papildyta:
as kaip visad keliais zingsniais atsilieku, klausimai, i kuriuos atsakiau, jau pasirodo, senikai atsakyti
Šian matyt man akys išvarvės nuo sėdėjimo prie kompo.
Ryt į darbelį jau riedu, per mažai man tos vasarėlės.
Radau skirtuką knygoms, labai šaunus. Kaip lankstyt žvilgtelėkit į www.niekorimto.lt.
Bet aš suradau dar ir išklotines. viskas jau skrynioj. Tikiuosi patiks...
Sveika prisijungus Jolita02
Ryt į darbelį jau riedu, per mažai man tos vasarėlės.
Radau skirtuką knygoms, labai šaunus. Kaip lankstyt žvilgtelėkit į www.niekorimto.lt.
Bet aš suradau dar ir išklotines. viskas jau skrynioj. Tikiuosi patiks...
Sveika prisijungus Jolita02