Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 12 tema

Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų. 4u.gif Sėkmės darbe ir asmeniniame gyvenime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif tongue.gif Didelis dėkui už sveikinimus. Į paštą nusunčiau iš seminaro gautas nuoradas. Pasinaudokite, ti nekreipkite dėmesio į užrašą namų darbai. Čia mums namų darbai
Atsakyti
Labai atsiprašau, norėjau įkelti nuotraukas į nuotraukų albumą, įkėliau neteisingai. Gal galite pataisyti kas nors, nes aš ištrinti nemoku.
Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2011 08 21, 13:57)
Labai atsiprašau, norėjau įkelti nuotraukas į nuotraukų albumą, įkėliau neteisingai. Gal galite pataisyti kas nors, nes aš ištrinti nemoku.

Įkėliau ne į paruoštus albumus, o į naują. Bijau ką sugadinti, tai nieko netrinsiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 21, 07:08)
Bus man pamoka, kad rašant reikia nuolat išsisaugot rolleyes.gif

Aš irgi esu taip jau pasimokius... blush2.gif Oi kaip dabar saugau padarytsu darbus... doh.gif

JANIKU ir TIGRUOLE
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(auglina @ 2011 08 21, 09:51)
Aš  siūlau po  nuotraukomis užrašyti savo nick'ą. Mačiau šiandien įdomų darbelį pašte, o į ką kreiptis patarimo  nežinau  verysad.gif

einu sužymėsiu blush2.gif
Atsakyti
JANIKU ir TIGRUOLE happybday.gif
Palinkėsiu SVEIKATOS, STIPRYBĖS ir viso ko tik širdelės geidžia clap.gif
Atsakyti
Sveikutės,
prisidedu ir aš prie sveikinimų happybday.gif

į paštą išsiunčiau pastatomo medžio trafaretą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 08 21, 15:36)
Aš irgi esu taip jau pasimokius... blush2.gif  Oi kaip dabar saugau padarytsu darbus...  doh.gif

Užtat šiandien kai rašiau mokymo planą mokslo metams, tai kas sakinį saugojau rolleyes.gif Bet... Gal ir jums taip atsitinka, kad rašai rašai, būna viskas gerai. Bet po kiek laiko, kai nori įterpti kokią raidę, tai trinasi šalia esančios raidės ir tenka visą sakinį perrašyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 21, 16:20)
Užtat šiandien kai rašiau mokymo planą mokslo metams, tai kas sakinį saugojau rolleyes.gif Bet... Gal ir jums taip atsitinka, kad rašai rašai, būna viskas gerai. Bet po kiek laiko, kai nori įterpti kokią raidę, tai trinasi šalia esančios raidės ir tenka visą sakinį perrašyt doh.gif

Vieną kartą paspausk insert klavišą. Ir man kartais taip nutinka smile.gif

Siunčiu sveikinimus Janiku ir Tigruolei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 21 rugpjūčio 2011 - 15:26
Radau vieną šaunų darbelį -kaip padaryti obuoliuką.
Įmetu paštan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 21 rugpjūčio 2011 - 15:27
Laba diena. kaip čia pas jus šaunu. Aš dar tik naujokė. labai norėčiau su jumis bendrauti ir pasidalinti idėjomis. Esu pradinių klasių mokytoja. Šiemet turėsiu antrokus. Tai va jeigu priimsite į būrį tai tikrai pasidalinsiu idėjomis, Atsiųsiu scenarijų. Taigi lauksiu atsakymo. smile.gif

Papildyta:
Noriu Visas mokytojas pasveikinti su artėjančia rugsėjo 1 -ąja. Gerų idėjų, ištvermės ir optimizmo.

Jau ir aš pradėjau galvoti apie pirmą pamoką, apie planus. rytoj pirma diena po atostogų. Kibsių į darbus.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 20, 18:25)

O kokioj parduotuvėj? bigsmile.gif

as - mazeikiete, tai pas mus taip vadinamoj jurkinej (kitaip - pas stanislova, virs maximos) yra.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 20, 18:45)
Ir man baisiai įdomu, kokioj pardėj yra, nes aš ruošiausi pati medį konstruoti ir visokius blynus slėpti  g.gif . O jeigu jau yra gatavų, tai kam vargintis  ax.gif ...

parduotuve jau nurodziau, tik as, zinokit dar nebandziau klijuot, kazi, kaip seksis su tokiais dideliais ax.gif
Papildyta:
as kaip visad keliais zingsniais atsilieku, klausimai, i kuriuos atsakiau, jau pasirodo, senikai atsakyti lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šian matyt man akys išvarvės nuo sėdėjimo prie kompo. blink.gif
Ryt į darbelį jau riedu, per mažai man tos vasarėlės.
Radau skirtuką knygoms, labai šaunus. Kaip lankstyt žvilgtelėkit į www.niekorimto.lt.
Bet aš suradau dar ir išklotines. viskas jau skrynioj. mirksiukas.gif Tikiuosi patiks...

Sveika prisijungus Jolita02 tongue.gif
Atsakyti