QUOTE(cherish0 @ 2011 08 19, 14:03)
Afrodite69 neieskok pozymiu,pas mane (.) niekada nebuvo jautrus,o paziurek jau ne uz kalnu gimdymas, as isvis iki 7 sav nejauciau nieko,taip kad laukiam kraujuko nuleidimo ir gyvenam optimistinem nuotaikom.Geriau imk virusiuka
Aciukas aciukas virusiuka tikra imu cherish0 prisiekiu neiskau as jokiu nestumo pozymiu dar,logiskai mastant juk dar gal net neimplantavosi mano perliukai,o ir po implantacijos kai jau zymiai didesnis HCG lygis pradeda lysti ivairus pozymiai.Ne,tikrai neieskau-man tik taip baisu kodel taip maudzia pilvuka ir momentais net klubo kaulus apiima.Dabar kazkiek ramesne esu,nes kalbejaus su savo gine,issiverkiau jai-na nuramino ji mane.
O siaip kai anksciau budavau cia,skaitydavau niekas nesakydavo kad jaucia kazkokius maudimus,pamenu kad Beta labai pergyveno kad nieko nejaucia-tai ir sunerimau kodel man maudzia..gal kas blogai ten gimdoj kazkas...na dabar jau ramiau
O tau greito ir sklandaus gimdymo nuostabu tu tuoj laikysi savo vaikuti,savo stebukliuka at rakyciu,glausi prie krutines-nuostabi akimirka,tiesiog nepakartojama kuri lieka ilgam ilgam atmintyje
konstruktore kokios superines naujienos Tu save saugok dabar,nepersitempk,nesinervink stipriai,saugpk save nes juk nesioji stebuklingas dvi sirdeles Daug daug tau sveikateles,ramybes kurios reikia visoms mums ir nestukems ir kad maziukai tavo komfortiskai ten isikurtu ir leistu laika ateinanciais 29 savaiteles Net asara nubraukiau is laimes-kaip grazu kai pagaliau ateina laime,sekme po tiek nesekmiu
Beje,primink o kiek tau embrioniu isodino?