Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(cherish0 @ 2011 08 19, 14:03)
Afrodite69 neieskok pozymiu,pas mane (.) niekada nebuvo jautrus,o paziurek jau ne uz kalnu gimdymas, as isvis iki 7 sav nejauciau nieko,taip kad laukiam kraujuko nuleidimo ir gyvenam optimistinem nuotaikom.Geriau imk virusiuka  2.gif  2.gif  2.gif

Aciukas aciukas virusiuka tikra imu 2.gif 2.gif 2.gif cherish0 prisiekiu neiskau as jokiu nestumo pozymiu dar,logiskai mastant juk dar gal net neimplantavosi mano perliukai,o ir po implantacijos kai jau zymiai didesnis HCG lygis pradeda lysti ivairus pozymiai.Ne,tikrai neieskau-man tik taip baisu kodel taip maudzia pilvuka ir momentais net klubo kaulus apiima.Dabar kazkiek ramesne esu,nes kalbejaus su savo gine,issiverkiau jai-na nuramino ji mane.
O siaip kai anksciau budavau cia,skaitydavau niekas nesakydavo kad jaucia kazkokius maudimus,pamenu kad Beta labai pergyveno kad nieko nejaucia-tai ir sunerimau kodel man maudzia..gal kas blogai ten gimdoj kazkas...na dabar jau ramiau blush2.gif
O tau greito ir sklandaus gimdymo 4u.gif nuostabu tu tuoj laikysi savo vaikuti,savo stebukliuka at rakyciu,glausi prie krutines-nuostabi akimirka,tiesiog nepakartojama kuri lieka ilgam ilgam atmintyje wub.gif
konstruktore kokios superines naujienos thumbup.gif wub.gif Tu save saugok dabar,nepersitempk,nesinervink stipriai,saugpk save nes juk nesioji stebuklingas dvi sirdeles wub.gif Daug daug tau sveikateles,ramybes kurios reikia visoms mums ir nestukems ir kad maziukai tavo komfortiskai ten isikurtu ir leistu laika ateinanciais 29 savaiteles thumbup.gif Net asara nubraukiau is laimes-kaip grazu kai pagaliau ateina laime,sekme po tiek nesekmiu wub.gif thumbup.gif
Beje,primink o kiek tau embrioniu isodino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 19, 11:04)
Beje,primink o kiek tau embrioniu isodino? ax.gif

3 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 18, 18:14)
Beta, dabar sedziu ir galvoju, nu matyt durna boba as, kam as tu vit nusipirkau  blush2.gif , jeigu sake gerti tik foline ir gelezi, matyt nemato prasmes manes serti, tik tai kas butina. Reikia susiimti ir baigti pusti, nes greiciau nepasiseks nuo tokio stresavimo nei nuo neisgertu vit.  rolleyes.gif  blush2.gif
Aciu.  4u.gif

lotuliukas.gif nu jei jau turi, tai ir gerk 4u.gif o kai pradesi stimuliacijas, tai ir nustosi gert 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 08 18, 22:38)
Labas Betut, sukelem diskusijas apie papildus smile.gif bet gerai kuo daugiau diskusiju tuo daugiau informacijos mums visoms. Jus man dar nepasaket ka manot apie ta mano silpna imuniteta raudoniukei  blink.gif ? Neramu ko tai man  schmoll.gif 
Keberiokst tai kaip manai man nutraukti biciu pieneli? q10 tai sakau vyras gales pabaigti ta dezute, nes ju kaip suprantu irgi nelabai galima kai stimuliuojiesi. Juolab kad dabar issiprasiau steroidus dar  biggrin.gif  Beje ar kas nors is cia esanciu naudojot steroidus?

su ta raudonuke irgi cia nesamoniu prisigalvojai biggrin.gif tiek metu nebuvo, o dabar paims ir atsiras biggrin.gif nesuk galvos 4u.gif ir su startu tave 4u.gif

QUOTE(konstruktore @ 2011 08 19, 13:35)
Sveikos mergaites, ka tik gryzau is gines, radom 2 mazucius gyvenancius pas mane  thumbup.gif  thumbup.gif , po sitiek metu laukimo negaliu patiketi, kad stebuklu buna, toks vaizdas cia viskas vyksta ne mums.

thumbup.gif sveikinimai dvigubi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 19, 15:26)
su ta raudonuke irgi cia nesamoniu prisigalvojai biggrin.gif tiek metu nebuvo, o dabar paims ir atsiras biggrin.gif nesuk galvos  4u.gif ir su startu tave  4u.gif

Aciu wub.gif - pastatei mane tu cia i vieta lotuliukas.gif as niekada nebuciau pagalvojus kad toks dalykas man gali iskilti bigsmile.gif net mamos uzklausiau ar as persirgus, bet ji dar neatsake, tai vadinasi neatsimena biggrin.gif jei persirgus tai tipo isvis mazai sancu dar kada uzsikresti ax.gif
Atsakyti
Citai, niekaip neina visu detaliu man prisiminti, bet regis sianakt mus abi sapnavau, nu tiesiog prisimenu nuotrupas... kaip ir cia, taip ir sapne, tauskejom, tauskejom, bet jau ne apie vit, o apie nestuke.gif pozymius, tai tau nugara skaudejo ar sona, o man (.)(.), kazka mes ten aiskinomes, bet finale man atrodo, tu labai storeti pradejai... tongue.gif biggrin.gif nestuke.gif 4u.gif Bet labiausiai isiminiau, kad viena kitai saukem as tau sakiau, kad tu nescia! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 15:51)
Citai, niekaip neina visu detaliu man prisiminti, bet regis sianakt mus abi sapnavau, nu tiesiog prisimenu nuotrupas... kaip ir cia, taip ir sapne, tauskejom, tauskejom, bet jau ne apie vit, o apie  nestuke.gif pozymius, tai tau nugara skaudejo ar sona, o man (.)(.), kazka mes ten aiskinomes, bet finale man atrodo, tu labai storeti pradejai...  tongue.gif  biggrin.gif  nestuke.gif  4u.gif Bet labiausiai isiminiau, kad viena kitai saukem as tau sakiau, kad tu nescia! lotuliukas.gif

VALIOOOOOOOO thumbup.gif thumbup.gif vadinasi viskas aisku su mumis ir abi keliausim pas nestukes drinks_cheers.gif wub.gif Ir kokia mane sapne matei bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 15:41)
Aciu  wub.gif  - pastatei mane tu cia i vieta  lotuliukas.gif as niekada nebuciau pagalvojus kad toks dalykas man gali iskilti  bigsmile.gif net mamos uzklausiau ar as persirgus, bet ji dar neatsake, tai vadinasi neatsimena  biggrin.gif  jei persirgus tai tipo isvis mazai sancu dar kada uzsikresti  ax.gif

jei persirgus, man atrodo, is viso nera sansu uzsikresti, nes susiformuoja imunitetas tai ligai... 4u.gif Bet rimtai, saugokis riesiog masiniu vietu ir dar 100 metu nesusirgsi 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 15:51)
Citai, niekaip neina visu detaliu man prisiminti, bet regis sianakt mus abi sapnavau, nu tiesiog prisimenu nuotrupas... kaip ir cia, taip ir sapne, tauskejom, tauskejom, bet jau ne apie vit, o apie  nestuke.gif pozymius, tai tau nugara skaudejo ar sona, o man (.)(.), kazka mes ten aiskinomes, bet finale man atrodo, tu labai storeti pradejai...  tongue.gif  biggrin.gif  nestuke.gif  4u.gif Bet labiausiai isiminiau, kad viena kitai saukem as tau sakiau, kad tu nescia! lotuliukas.gif

lotuliukas.gif geriausiai tas, kad Citas storet pradejo biggrin.gif taip ir isivaizduoju ta vaizda, kad bekalbant pradeda pilvas augt lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 12:04)
VALIOOOOOOOO thumbup.gif  thumbup.gif  vadinasi viskas aisku su mumis ir abi keliausim pas nestukes  drinks_cheers.gif  wub.gif Ir kokia mane sapne matei  bigsmile.gif  ax.gif

Na duok D, kad issipildytu, labai jau mes ten isismaginusios tauskejome, juokemes, taves gerai nemciau, gaube kazkoks rukas (sedejom mes kazkur neaiskioj vietoj hihihi.gif ) ,o ir atgaminti niekaip visko negaliu, staigiai pabudau siandien, bet balsa girdejau, va net idomu butu isgirsti bigsmile.gif , bet tokia moteriska, silta tave jauciau, mamiska tokia. wub.gif 4u.gif
Pastaraisiais metai lb daug sapnuoju apie nestuma ir vaikus, geriausias is geriausiu sapnas buvo, kai man gime trynukai, du tokie diduciai ir mazyte mazyte mergyte, niekada sio sapno nepamirsiu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 19, 16:15)
jei persirgus, man atrodo, is viso nera sansu uzsikresti, nes susiformuoja imunitetas tai ligai... 4u.gif Bet rimtai, saugokis riesiog masiniu vietu ir dar 100 metu nesusirgsi  4u.gif
lotuliukas.gif geriausiai tas, kad Citas storet pradejo biggrin.gif taip ir isivaizduoju ta vaizda, kad bekalbant pradeda pilvas augt  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai va labai laukiu atsakymo is mamos, kad nuramintu lotuliukas.gif
O man dzin kad ir beveik kylanti baliona pavirsiu - bile nestuke.gif, nors tikrai juokingai atrodyti turejau jei akyse storejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 08 19, 12:15)

lotuliukas.gif geriausiai tas, kad Citas storet pradejo biggrin.gif taip ir isivaizduoju ta vaizda, kad bekalbant pradeda pilvas augt  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai kad man atrodo, ji jau buvo apvalute nestuke.gif g.gif , todel jai tuos sonus ir skaudejo, todel ir dejavo man, tik as per ruka jos gerai nemaciau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 19, 16:17)
Na duok D, kad issipildytu, labai jau mes ten isismaginusios tauskejome, juokemes, taves gerai nemciau, gaube kazkoks rukas (sedejom mes kazkur neaiskioj vietoj hihihi.gif ) ,o ir atgaminti niekaip visko negaliu, staigiai pabudau siandien, bet balsa girdejau, va net idomu butu isgirsti  bigsmile.gif , bet tokia moteriska, silta tave jauciau, mamiska tokia.  wub.gif  4u.gif
Pastaraisiais metai lb daug sapnuoju apie nestuma ir vaikus, geriausias is geriausiu sapnas buvo, kai man gime trynukai, du tokie diduciai ir mazyte mazyte mergyte, niekada sio sapno nepamirsiu.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai grazus sapnai tave lanko, lauksim ju issipildymo drinks_cheers.gif wub.gif O siaip tavo sapnai linke pildytis kada praeity buvo kas panasaus? Turiu omeny ar biski raganauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif turejom mes cia Adrija1 kuri jau nestuke ji mums cia sake pagal kazkoki astrologini kalendoriu kurios geros dienos kurios ne, tai ne isodinimo dienas derindavom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 rugpjūčio 2011 - 15:25
Intere knisausi ir atradau, kad visgi pas mane cia turi buti tu prgnacare conception g.gif , bet visos mano vietines kaip susitare mane atkalbineja, sake paskambins musu gyd ir isduos mane. mastau.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tipo ryksciu gausiu kai nueisiu rugseji. hihihi.gif
Atsakyti