Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

merginos gal biski apie Q10 papasakotumet ir kuo jis vyrukams gelbsti. pasiguglinau tai kad konkreciai su vaisingumu butu susije nelabai radau. ir ar jums jusu gydytojas skyre ar pacios profilaktiskai nusprendet?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 19, 09:36)
Kerzaka,is mano labai ankstyvu pozymiu buvo erotiniai sapnai  biggrin.gif (cia kazkaip kiekviena kart pastojus),atsluge (.Y.) ir sioks toks padurstymas.Nu ne marios kaip matai,kai jau krutine praejo,tikrai galvojau amen bus.O yra kaip yra  mirksiukas.gif

Man kažkodėl krūtinė jautriausia buvo 1 diena prieš punkciją, punkcijos dieną ir kelios dienos po punkcijos g.gif O vėliau po truputį atslūginėjo. Nuo įsodinimo ir pradėjus naudoti PRG niekas nepasikeitė ir nepajautrėjo.

Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 19, 09:40)
Mergyt, man zinok papuliai nejautrus ir kaip yra spygos taip ir liko tongue.gif viduriai neuzkietejo visai,skonis nepakito ir siaip nieko nera neiprasto.Na skauda galva,bet man ji retai neskauda ir nesvaigsta doh.gif O del maudimo-man visvien kazkaip neramu g.gif gal skambinsiu sao ginei siandien nes jau irgi asaros renkas vel blush2.gif

Tu pergyveni, kad pilvuką maudžia, o aš pergyvenu, kad nemaudžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 08 19, 10:43)
merginos gal biski apie Q10 papasakotumet ir kuo jis vyrukams gelbsti. pasiguglinau tai kad konkreciai su vaisingumu butu susije nelabai radau. ir ar jums jusu gydytojas skyre ar pacios profilaktiskai nusprendet?

Mums Zilaitiene rekomendavo abiems gerti. mirksiukas.gif o ivedus googlej koenzimo Q10 nauda..arba nevaisingumas ir Q10-uzsienietiskuose saituose falima asti info mirksiukas.gif
Atsakyti
Kerzaka, Afrodite69 aukstyn nosytes mergytes 4u.gif Spaudziam kumstukus uz jus ir kantriai laukiam kartu 4u.gif Labai labai tikiu, kad jums pasiseks nestuke.gif

Zemyna kaip tavo siandien nuotaikeles? Gal pailsejai ir jau geriau jautiesi?

O kas liecia emocijas, tai jas tikrai sunku valdyti. As dar savaitgali pagalvojau, kad visiskai negalvoju apie IVF. O kai vakar paaiskejo, kad viska teks nukelt dar vienam menesiui, emiau ir apsiverkiau blush2.gif MB is vis susirupines manim, sako: "bijau ir pagalvot, ka tu darysi, jei kartais nepavyktu, kai tik del tokiu dalyku sitaip verkiu". Tiesa sakant ir pati bijau to. Blogai, kad skystimas esu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

As siandien geriau, nekreipkite demesio i mane, praeis, jums reikia zymiai daugiau palaikymo ir geru emociju. wub.gif 4u.gif Visoms po toki zvirbliuka linkiu...user posted image wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 19 rugpjūčio 2011 - 11:47
Sveikos mergaites, ka tik gryzau is gines, radom 2 mazucius gyvenancius pas mane thumbup.gif thumbup.gif , po sitiek metu laukimo negaliu patiketi, kad stebuklu buna, toks vaizdas cia viskas vyksta ne mums. Eisiu po 2sav. vel, o dabar liepe ramiai gyventi ir apie nieka negalvoti. Del vit nesciosiom nerekomenduoja nieko papildomai gerti tik folio r., nes sako baisu kas darosi nuo tu vitaminu, beveik visi vaikai elergiski, liepe vitaminus is darzo valgyti lotuliukas.gif

Nanataa, tu tik nepergyvenk, viskas pas tave gerai bus pamatysi mirksiukas.gif skaiciukai nemazi ir jie tikrai tikrai kils, siunciu tau virusiuka nestuke.gif nestuke.gif

Afrodite uz tave laikau kumstukus ir siunciu virusiuka nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konstruktore: 19 rugpjūčio 2011 - 12:36
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 19, 13:35)
Sveikos mergaites, ka tik gryzau is gines, radom 2 mazucius gyvenancius pas mane  thumbup.gif  thumbup.gif , po sitiek metu laukimo negaliu patiketi, kad stebuklu buna, toks vaizdas cia viskas vyksta ne mums. Eisiu po 2sav. vel, o dabar liepe ramiai gyventi ir apie nieka negalvoti. Del vit nesciosiom nerekomenduoja nieko papildomai gerti tik folio r., nes sako baisu kas darosi nuo tu vitaminu, beveik visi vaikai elergiski, liepe vitaminus is darzo valgyti  lotuliukas.gif

Nanataa, tu tik nepergyvenk, viskas pas tave gerai bus pamatysi  mirksiukas.gif skaiciukai nemazi ir jie tikrai tikrai kils, siunciu tau virusiuka  nestuke.gif  nestuke.gif

Afrodite uz tave laikau kumstukus ir siunciu virusiuka  nestuke.gif

Fantastiskos naujienos thumbup.gif Ramybes jums ir graziai toliau aukit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 19, 13:35)
Sveikos mergaites, ka tik gryzau is gines, radom 2 mazucius gyvenancius pas mane  thumbup.gif  thumbup.gif , po sitiek metu laukimo negaliu patiketi, kad stebuklu buna, toks vaizdas cia viskas vyksta ne mums. Eisiu po 2sav. vel, o dabar liepe ramiai gyventi ir apie nieka negalvoti. Del vit nesciosiom nerekomenduoja nieko papildomai gerti tik folio r., nes sako baisu kas darosi nuo tu vitaminu, beveik visi vaikai elergiski, liepe vitaminus is darzo valgyti  lotuliukas.gif

Nanataa, tu tik nepergyvenk, viskas pas tave gerai bus pamatysi  mirksiukas.gif skaiciukai nemazi ir jie tikrai tikrai kils, siunciu tau virusiuka  nestuke.gif  nestuke.gif

Afrodite uz tave laikau kumstukus ir siunciu virusiuka  nestuke.gif

Nu nerealios naujienos wub.gif wub.gif Tu man pavyzdys kurio is as siekiu 4u.gif
Atsakyti
Konstruktore, nuostabios naujienos. wub.gif wub.gif Ramaus stebukliuku laukimo. wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 19, 13:48)
Nu nerealios naujienos  wub.gif  wub.gif  Tu man pavyzdys kurio is as siekiu  4u.gif

Cituk, pamatysi si karta viskas bus gerai as tuo tikiu!!!!!!!!!, neuzilgo ir tave sveikinsim nestuke.gif nestuke.gif ir gal dar su dvigubu dziaugsmu thumbup.gif
Atsakyti
Afrodite69 neieskok pozymiu,pas mane (.) niekada nebuvo jautrus,o paziurek jau ne uz kalnu gimdymas, as isvis iki 7 sav nejauciau nieko,taip kad laukiam kraujuko nuleidimo ir gyvenam optimistinem nuotaikom.Geriau imk virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 08 19, 13:58)
Cituk, pamatysi si karta viskas bus gerai as tuo tikiu!!!!!!!!!, neuzilgo ir tave sveikinsim  nestuke.gif  nestuke.gif  ir gal dar su dvigubu dziaugsmu thumbup.gif

Aciu - tikiu wub.gif
Atsakyti