Na as tokiu mediku isskyrus Gorgi Londone dar nesutikau,bet ir tas tokius dalykus atsako tik padares tikslius tyrimus,o tas ne maziau nei 7tukst litu.Neturint tokiu pinigu,as jau geriau aklai kazka pagerciau
Del LT nesiginciju,ten lankiausi pas daug ka,bet pribegomis.I mano klausimus paprastai atsakymas budavo:gal but,bet mes per mazai zinome.Praejo du metai ir dasikasiau iki tu kurie zino
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 18, 19:19)
Nezinau kas darosi siandien su manimi, matyt miego trukumas, nes atrodo pasaulis ant galvos griuna. Ryt uzsuksiu, gal ir pilva skaudet praeis. Gal issiblaiuti vel laikas pribrendo.
Niu ko dabar cia bliauti ? Juk sitaip lauki savo starto pradzios O mes visos cia kartu su tavim
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 18, 17:27)
Nusipirkau vit. Negavau pregnacare, nes tokio cia niekas ne nezino, bet yra pilna kitokiu , taigi viena is geresniu paemiau. Jau paziurejau lietuvisku sudetis, tai didelio skirtumo nera.
Nu ka nusipirkai tai jau dabar pagerk, juk nepakenksi, o jei nerimauji, kai eisi pas gydytoja po tu 13 dienu paklausk ir jo. Viskas bus gerai mazute, liudna tau siandien vadinasi atejo toks laikas, nori asara nubraukti irgi niekas nedraudzia Ryt jau cia besisypsodama pargrisi pas mus
QUOTE(Beta1 @ 2011 08 18, 18:04)
Labas vakaras tamstos
Cituli, gerai, kad uzpuolei ta daktara, tegul nebeziuri cia i tave kaip i sablona koki.Bet vis tiek apmaudu, kad reikia, tiesiog privalu issireikalauti bent kiek didesnes prieziuros nei reikalauja protokolas
Cituli, gerai, kad uzpuolei ta daktara, tegul nebeziuri cia i tave kaip i sablona koki.Bet vis tiek apmaudu, kad reikia, tiesiog privalu issireikalauti bent kiek didesnes prieziuros nei reikalauja protokolas
Labas Betut, sukelem diskusijas apie papildus bet gerai kuo daugiau diskusiju tuo daugiau informacijos mums visoms. Jus man dar nepasaket ka manot apie ta mano silpna imuniteta raudoniukei ? Neramu ko tai man
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 18, 18:36)
Del tyrimu dar ir kaip sutinku.Tik ka daryti toms,kurioms gydytojai ima ju ir neskiria?Pacioms viska susirasti,tai ne viena ir ne dvi knygas perversti reikia,kad susigaudytum i kuria puse pradet eiti.
Keberiokst tai kaip manai man nutraukti biciu pieneli? q10 tai sakau vyras gales pabaigti ta dezute, nes ju kaip suprantu irgi nelabai galima kai stimuliuojiesi. Juolab kad dabar issiprasiau steroidus dar Beje ar kas nors is cia esanciu naudojot steroidus?
Nu gana cia apie mane
Kerzaka - kaip tu jautiesi mazut?
Nanattaa - laukiam ziniu po rytojaus tavo kraujo tyrimo
Konstruktore - prisiduok ka matei po rytojaus vizito pas daktarus
Labas rytas, vat as jau darbelyje sedziu, ir aisku keliausi 6 ryto kad antra karta testa pagadinciau , nu dabar matosi vos ryskiau ta antra juostele, bet vistiek ne tokia ryski kaip pirmoji. Tad apsisprendžiau HCG eiti ne siandien o pirmadieni, o gal net antradieni, kad daugiau dienu būtų ir tas skaičius užtikrintesnis būtų
Citas,jei jau pradedi stimuliacija tai ir nutrauk-as viska nutraukiau,isskyrus foline ir as gydytojo prirasyta.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 19, 09:39)
Citas,jei jau pradedi stimuliacija tai ir nutrauk-as viska nutraukiau,isskyrus foline ir as gydytojo prirasyta.
Supratau - keista bus negerti visu tu tableciu atsikelus ir pries miega Paliksiu su pregnacare, steroidais ir dviem ukolais kasdien. O vyras gali testi biciu pieneli ir q10?
beje jau sekmadieni pirma karta gyvenime einu i akupunkturos seanca
Nanatta - kantrybe dorybe, bet is kur pas tave jos tiek daug
kaip musu vadas siandien jauciasi - nuotaikos optimistines ar vis dar ant liudesio bangos uzsokus
Konstruktore - labai laukiu tavo ziniu
QUOTE(nanataa @ 2011 08 19, 07:21)
Labas rytas, vat as jau darbelyje sedziu, ir aisku keliausi 6 ryto kad antra karta testa pagadinciau , nu dabar matosi vos ryskiau ta antra juostele, bet vistiek ne tokia ryski kaip pirmoji. Tad apsisprendžiau HCG eiti ne siandien o pirmadieni, o gal net antradieni, kad daugiau dienu būtų ir tas skaičius užtikrintesnis būtų
Sveikutes
Žemyna_mėlynakė kaip nuotaikele siandien?Man mergyte atrodo,kad tu jau persidirbai ir itampa savo daro,saugok savo sveikatele ir imk balioniuka kad siandien dienele butu zymiai sviesesne nei vakar
O,nanataa as laukiu tavo skaiciuku ir manau kad jie tikrai dideees Jeigu tikDievas duos ir sis IVF man baigsis sekmingu tai sakiau kad darysiuos HCG kas 72 val.kad matyciau kaip dideja skaiciukai Kaip savijauta nanataa?
Kerzaka kazkur vel dingusi Auuu,draugyt kaip tavo savijauta,kaip nuotaikeles?
Pas mane pojuciu jokiu,nors as ju ir neieskau-per tuos planavimo metus prisieskojau bet mane neramina kad uzeina pilvo maudimas siryt atsikeliau na maudzia ir vel,pamaude ir nurimo..vakar irgi tarpais kaip uzeina maudimas na kaip pries mm-jau nebemanau kad cia prie gero
ech,einu ieskoti recepto trintos cukiniju sriubytes.Reikia kazka pagaminti jau valgyt,o tai visas dienas vyras sukes virtuveje
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 08 19, 09:12)
Kerzaka kazkur vel dingusi Auuu,draugyt kaip tavo savijauta,kaip nuotaikeles?
Pas mane pojuciu jokiu,nors as ju ir neieskau-per tuos planavimo metus prisieskojau bet mane neramina kad uzeina pilvo maudimas siryt atsikeliau na maudzia ir vel,pamaude ir nurimo..vakar irgi tarpais kaip uzeina maudimas na kaip pries mm-jau nebemanau kad cia prie gero
Aš tai norėčiau, kad pilvą maudentų Prisiskaičiau, kad daugumai, kurioms pavyksta, pilvą maudena, papuliai jautrūs, viduriai užkietėję. O man nieko Žinau, kad nereiktų pergyventi, nes būna, kad pavyksta ir toms, kurios neturi jokių požymių. Bet jau pradėjau ieškoti savo požymių ir nerimas ima, kad jų nerandu O dar kai pasiskaičiau statistiką, kad mergaitėms įsodina 2-3 ir tik vienas užkimba, tai su mano 1, šansai mažesni
Kerzaka,is mano labai ankstyvu pozymiu buvo erotiniai sapnai (cia kazkaip kiekviena kart pastojus),atsluge (.Y.) ir sioks toks padurstymas.Nu ne marios kaip matai,kai jau krutine praejo,tikrai galvojau amen bus.O yra kaip yra
QUOTE(kerzaka @ 2011 08 19, 10:25)
Aš tai norėčiau, kad pilvą maudentų Prisiskaičiau, kad daugumai, kurioms pavyksta, pilvą maudena, papuliai jautrūs, viduriai užkietėję. O man nieko Žinau, kad nereiktų pergyventi, nes būna, kad pavyksta ir toms, kurios neturi jokių požymių. Bet jau pradėjau ieškoti savo požymių ir nerimas ima, kad jų nerandu O dar kai pasiskaičiau statistiką, kad mergaitėms įsodina 2-3 ir tik vienas užkimba, tai su mano 1, šansai mažesni
Mergyt, man zinok papuliai nejautrus ir kaip yra spygos taip ir liko viduriai neuzkietejo visai,skonis nepakito ir siaip nieko nera neiprasto.Na skauda galva,bet man ji retai neskauda ir nesvaigsta O del maudimo-man visvien kazkaip neramu gal skambinsiu sao ginei siandien nes jau irgi asaros renkas vel
Kerzaka jei skaitei statistika,tai dazniausiai ten merginos raso apie 2 ar 3 embrionius ir su skirtinogmis lasteliu kiekiais-ir net maciau kad isodino ne kokius embrionus o pavyko.O tau uzaugino net iki balstocistos ir idejo pacia stipriausia,nezinau bet tikiu as bus gerai.Beje,pats Treisas minejo kad jau daug uzsienio nevaisingumo gydymo kliniku praktikuoja tik vieno embriono isodinimui.Mano gine turi pora is Siauliu,kurie gydesi Svedijoje ir abu kartus sodino tik po viena embriona.Grieztai.Nes ta poa prase,kad paskutini IVF kai daresi kad detu du bet svedai grieztai pasake kad ne.Beje,ta mergina Taip,kad bandom kelti nosytes aukstyn,sluostyti asaros ir galvokim kad cia mus puola jau hormonu audros Laikykimes