Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 18, 14:34)
Labadienis.  smile.gif  4u.gif

Citai, na negerai ta naujiena, bet gal neuzpuls ta raudoniuke.  g.gif  4u.gif Geru klausimeliu ten gyd uzdavei. hihihi.gif
Vit dar nebuvau, nespeju siandien lakstyti, po pietu iki vaistines paleksiu.  g.gif

As irgi tikiuosi, nu ***** desimtis metu neuz[uole tai negi dabar im ir uzpuls doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 18, 10:34)
Man ir gaila, kad tenka viska nukelt dar menesiui verysad.gif Bet matyt toks likimas mirksiukas.gif Nors rezultatas butu geras, kai sitiek laiko viskas tesiasi.
Ka tik pakalbejau su gyd, tai susitarem, kad kito ciklo pradzioj nuvyksiu i LV, kad jo kolega apziuretu, o jis jau bus paskyres vaistus. Tada po keliu dienu gris jis, tai toliau viska priziures jis pats. Siaip as ta cikla galiu pareguliuot su KT, nes man paskirtos gerti.
Žemyna-mėlynake perkelk mane i rugseji. Jau net geda darosi blush2.gif

Nieko, matysi, viskas seksis puikiai ir sulauksite Dovanos uz laukima. wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 08 18, 10:40)
As irgi tikiuosi, nu ***** desimtis metu neuz[uole tai negi dabar im ir uzpuls  doh.gif

Nemanau, kad uzpuls, tiesiog gerai, kad zinai ir busi atsargi. 4u.gif
Mane del visu tu zarazu istyre pirmasis specas, visi neigiami, prasirgau vaikysteje viska.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 18, 14:42)
Nieko, matysi, viskas seksis puikiai ir sulauksite Dovanos uz laukima.  wub.gif  4u.gif

Tikekim tuo 4u.gif Nors kartais, kai taip viskas nesklandziai vyksta, pradedu galvot gal as tos Dovanos nenusipelniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 18, 14:37)
Cituk, vat ne tu pirma sakai kad akupunktura padeda, vat nesuprantu kuom ji taip naudinga

As nezinau, tik seku Reginiukas.UK ir kitu mergaiciu pedomis, kurios ja daresi. Tiesiog niekada nebandzius dar ir daug skaiciu, kad vos ne stebuklus daro, pakelia ivf sancu apie 30% smile.gif turbut pasakos bet pabandyti verta smile.gif O tau stebuklas ir taip jau ivyko nereikejo jokios akupunkturos tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 18, 14:44)
Nieko, matysi, viskas seksis puikiai ir sulauksite Dovanos uz laukima.  wub.gif  4u.gif
Papildyta:
Nemanau, kad uzpuls, tiesiog gerai, kad zinai ir busi atsargi.  4u.gif
Mane del visu tu zarazu istyre pirmasis specas, visi neigiami, prasirgau vaikysteje viska.

Nu tai vat ir as lyg prasirgus, reikes mamos paklausti, jei ji atsimins biggrin.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 18, 14:45)
Tikekim tuo 4u.gif Nors kartais, kai taip viskas nesklandziai vyksta, pradedu galvot gal as tos Dovanos nenusipelniau blush2.gif

Nu cia dabar Kamelija,2, mesk tokias mintis is galvos!!! Visos mes cia nuspelneme stebukleliu ir visos anksciau ar veliau juos turesime, gal tik kai kurioms siek tiek ilgiau palaukti ir daugiau sumoketi reikes blush2.gif Prisimink Zemynos posaki - tavo laime matyt begalo didele todel taip letai tipena pas tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 08 18, 14:50)
Nu cia dabar Kamelija,2, mesk tokias mintis is galvos!!! Visos mes cia nuspelneme stebukleliu ir visos anksciau ar veliau juos turesime, gal tik kai kurioms siek tiek ilgiau palaukti ir daugiau sumoketi reikes  blush2.gif  Prisimink Zemynos posaki -  tavo laime matyt begalo didele todel taip letai tipena pas tave  wub.gif

Cia man matyt PMS dar veikia biggrin.gif Zinau, kad viskas praeis, blogos mintys taip pat smile.gif O Zemynos zodziai labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 08 18, 10:54)
O Zemynos zodziai labai grazus wub.gif

Taigi prasom laikytis ju ir labai labai tiketi laiminga nauja pradzia. wub.gif 4u.gif As tikiu, bijau, bet tikiu, ne tik del saves, bet del musu visu. wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...
Atsakyti
Nusipirkau vit. Negavau pregnacare, nes tokio cia niekas ne nezino, bet yra pilna kitokiu smile.gif , taigi viena is geresniu paemiau. Jau paziurejau lietuvisku sudetis, tai didelio skirtumo nera. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 18 rugpjūčio 2011 - 16:56
Labas vakaras tamstos 4u.gif

Ale ir plepat biggrin.gif

Jeigu nieko pries, isitrauksiu ir as i diskusija apie papildus, vitaminus ir t.t. Pries sita IVF, nenaudojau nieko, apart foline rugsti, bet ir tai kada prisimindavau blush2.gif Pries snaigutes visokio briedo prisivalgiau, o kai nieks neisejo uzpykau ir viskas.Bet visumoj, esu skaicius toki dalyka, kuris priverte mane kiek daugiau pagalvot pries pradedant gert vitaminus.Mes kazkaip labai lengva ranka imam juos, perkam ir valgom, nepagalvodamos, ar mum ju reikia ar nereikia.Kisam bile ka, nes gi sveika, vitaminai.O niekad nepagalvojot, kad vienokiu ar kitokiu vitaminu jum net nereikia ir vis tiek juos valgydamos tiesiog ju perdozuojat ? kiek zinau, tai gali atsiliepti priesingai nei tiketasi.Taip sakant, kas per daug, tas nesveika ax.gif Tai manau, jeigu kuri norit gerti vitaminus, tai neimkit visko nuo lentynos, ka matot, bet geriau pasidarykit koki tyrimuka, kuris pasakys kokiu medziagu pas jus truksta ir tada jau bandyt tas atsargas papildyt ax.gif O kas liecia visus tuos pregnacare ir pan. tai turiu savo nuomone kuri nekinta.T.y. kaip beziuretum, tai yra dar vienas (beje, labai efektyvus) budas parduoti produkta.Beje, jeigu vitaminai is esmes galetu pakeisti IVF proceso rezultata, sito skyrelio net nebutu tongue.gif Va kaip ax.gif

Cituli, gerai, kad uzpuolei ta daktara, tegul nebeziuri cia i tave kaip i sablona koki.Bet vis tiek apmaudu, kad reikia, tiesiog privalu issireikalauti bent kiek didesnes prieziuros nei reikalauja protokolas verysad.gif
Atsakyti
Beta, dabar sedziu ir galvoju, nu matyt durna boba as, kam as tu vit nusipirkau blush2.gif , jeigu sake gerti tik foline ir gelezi, matyt nemato prasmes manes serti, tik tai kas butina. Reikia susiimti ir baigti pusti, nes greiciau nepasiseks nuo tokio stresavimo nei nuo neisgertu vit. rolleyes.gif blush2.gif
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 18, 18:14)
Beta, dabar sedziu ir galvoju, nu matyt durna boba as, kam as tu vit nusipirkau  blush2.gif , jeigu sake gerti tik foline ir gelezi, matyt nemato prasmes manes serti, tik tai kas butina. Reikia susiimti ir baigti pusti, nes greiciau nepasiseks nuo tokio stresavimo nei nuo neisgertu vit.  rolleyes.gif  blush2.gif
Aciu.  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip mirksiukas.gif geriau gera knyga paskaityk, mintys sviesesnes bus rolleyes.gif
Atsakyti
Ikisiu ir savo trigrasi ax.gif

Del visko is eiles emimo ir gerimo as sutinku.
Na asmeniskai man reikejo daug netekti,kad per begales tyrimu atrasciau ko gal but man negana,ir kas padetu (nepakenkdamas).
Del paprasto pregnacare tikrai sutinku-ar vienoki vitaminai nescioms ar kitokie,na jie panasus,tai tik budas pritraukti ir parduoti.
O del preconception nesutinku-jie tikrai vieninteliai is nedaugelio, turintys sudety medziagos tiek sveikesniems spermiukams,tiek kiausialasciu geroms sienelems.
Juk kai po daugelio nesekmiu emi viska ziuret,tai imi ziuret ir i atskirai parduodamas medziagas toms pacioms sienelems ir aplamai kokybei.O jos ten jau yra.Maziau tabletku reikia.Plius juose nemazos dozes B vitaminu yra.O jie labai labai reikalingi vaisingumo problemu turincioms moterims.Kaip taisykle,musu likimo draugems daznai yra problemos (na gal negalima sakyti problemos) su mthfr genu,aukstu homocisteinu,o tas sprendziama didelemis dozemis B vitaminu.
Man atvirksciai-pasiseke po 3 menesiu nuoseklaus papildu vartojimo.Cia jau matyt kaip kam ax.gif Vieninteliu kuo rizikavau tai biciu pieneliu,nes jis stiprina imuniteta,bet ji nutraukiau iki to kai pradejau slopinancius gerti,juolab ir kileriu tyrimus turejau pasidarius,jie nerode jokio aktyvumo.O tie visi Q10,naturalus zuvu kunu taukai-nezinau kam jie pakenktu....

Del tyrimu dar ir kaip sutinku.Tik ka daryti toms,kurioms gydytojai ima ju ir neskiria?Pacioms viska susirasti,tai ne viena ir ne dvi knygas perversti reikia,kad susigaudytum i kuria puse pradet eiti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 08 18, 18:36)
*O tie visi Q10,naturalus zuvu kunu taukai-nezinau kam jie pakenktu....

**Del tyrimu dar ir kaip sutinku.Tik ka daryti toms,kurioms gydytojai ima ju ir neskiria?Pacioms viska susirasti,tai ne viena ir ne dvi knygas perversti reikia,kad susigaudytum i kuria puse pradet eiti.

* nu taip, naturalus produktas visuomet yra visom prasmem ir geresnis ir naudingesnis ir maziau kenksmingas nei kazkoks sintetinis vitaminas (nebent jis gydytojo paskirtas su tikslu)

** As tai isivaizuoju, kad atejus pas tinkamos srities medika su tokiu konkreciu klausimu, t.y. issiaiskinti, kokiu vitaminu ir medziagu man truksta, kaip ir neturetu buti baisiai neimanoma g.gif Nu nezinau, bent jau as taip daryciau.
Atsakyti