QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 20:48)
Dar viena strakaliojanti. Bet labai geros naujienos, kad nera tu baisybiu. Kada zadejo tyrimu ats.?
As gerai, dienas skauciuoju, skaiciuoju, liko 15 dienu... , gavau papildomo darbo, dar memes, nakti nemiegojau, prie projekto dirbau, bet nejauciu nuovargiu, nes variklis uzsuktas, laukiu rugsejo issiviepus.
As gerai, dienas skauciuoju, skaiciuoju, liko 15 dienu... , gavau papildomo darbo, dar memes, nakti nemiegojau, prie projekto dirbau, bet nejauciu nuovargiu, nes variklis uzsuktas, laukiu rugsejo issiviepus.
strakaliojanti Tikiuosi, kad jau si penktadieni bus atsakymai, veliausiai pirmadieni, tai dienos slenka labai letai, nes labai noriu paskambinti
15 dienu? nu jau pradzios finiso tiesioji matosi Jetau, kaip laikas greitai bega
QUOTE(Citas @ 2011 08 17, 21:16)
Nu zinok tiek pregnacare conseption turi visko daug, tik nezinau ar pas tave toj sauletoj saly ji parduoda Ir gali dar papildomai, q10, d3 (vardinu ka pati is kitu mergaiciu girdejau ir vartoju) ir dar rekomenduojama papildus gerti bent 3 men iki ivf o tau liko tik 15 dienu svarbiausia kad folio netruktu
tai vat butent, kad 3 menesius, gal ir neverta prasidet plius dar viena problema gali atsirasti: tokia kaip vaikucio alergija, butent nuo vitaminu Pas mane sese neseniai pagimde ir kolege, abi jos iki pastojimo ir gimdymo vartojo papildus ir vitaminus. Sese vartojo tik naturalius vitaminus (vaisiai, darzoves ir pan.), o kolege vitaminus (nezinau kuriuos konkreciai, bet piliulemis). Tai seses vaikui viskas gerai (tfu tfu tfu), o kolege kankinasi su alergija (nuo bet kokio produkto)
Nors gal cia tik sutapimas...
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 17, 22:19)
Na tai dabar jau sustresavau Bandysiu ryt i vaistine vel uzbegti, gal kazka panasaus man duos i ta pregnacare.
O vyras mano is viso nieko negeria. Vel panika uzeina jusu prisiskaicius. Einu geriau dirbti.
O vyras mano is viso nieko negeria. Vel panika uzeina jusu prisiskaicius. Einu geriau dirbti.
baik prisigalvot Viskas bus gerai ir be papildu, juo labiau, kad jau per velu kazko ierskot ir kazka daryt Man atrodo, kad Beta1, rase, kad jinai nieko nedare, o rezultata turi