Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 05, 09:22)
Ačiū, merginos, bet man spanguolės nebepadeda  schmoll.gif Turiu nuolat besikartojantį cistitą, o mano šeimos gydytoja to nesupranta. Buvau pas ją jau prieš pora savaičių, kai nebepadėjo arbatos ir žolinės tabletės... Užuot išrašiusi normalių vaistų paskiria kažko, kas man tik vilkina šitą brudą. Aišku, per rugsėjo pirmos švente pašalau ''dubcę", užtat ir paūmėjo. Bet šįkart sakiau, man ketvirtadienį reikia būti sveikai, išrašė vienkartinę dozę antibų doh.gif

Nu ir gydytoja turi blink.gif Begt reikia nuo tokiu! Tai reik tiketis kad antibai sutvarkys tavo liga arba bent jau sumazins iki minimumo kad galetum ketvirtadieni pasiimt vaikucius 4u.gif

Aciu visoms mano likimo draugems uz palinkejimus 4u.gif dar kelios valandos nezinomybes ir jau zinosiu ka turiu. O tada jau pazadu "ramiai" lotuliukas.gif laukti 14 dienu blink.gif iki hcg skaiciuku. kazkaip sikart labiau tikiu ir itikineju save kad 3 nesekmes dar nereiskia nesekmes 4 karta blush2.gif Siuo momentu svarbiausia kad tie mano 3 dienu stipruoliai butu tokie pat uolus ir siomis dienomis rolleyes.gif Beje si karta pasiemiau siandien ir dar pora dienu laisvu ir gulesiu ant sofkes iskelus kojas, nes visus anuos kartus kaip durna nepraleidau nei dieneles darbo, nors ir nestresinis jis pas mane ir sedimas bet vis tiek ant sofos bus geriau lotuliukas.gif ir dar pries pat isodinima apturesiu akupunkturos seanca. Zodziu ka galejau padariau, o dabar jau vaikuciams spresti ar jie jau nori pas mama uzsibut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 05, 09:54)
Nu ir gydytoja turi  blink.gif Begt reikia nuo tokiu! Tai reik tiketis kad antibai sutvarkys tavo liga arba bent jau sumazins iki minimumo kad galetum ketvirtadieni pasiimt vaikucius  4u.gif

Aciu visoms mano likimo draugems uz palinkejimus  4u.gif dar kelios valandos nezinomybes ir jau zinosiu ka turiu. O tada jau pazadu "ramiai"  lotuliukas.gif  laukti 14 dienu  blink.gif  iki hcg skaiciuku. kazkaip sikart labiau tikiu ir itikineju save kad 3 nesekmes dar nereiskia nesekmes 4 karta  blush2.gif Siuo momentu svarbiausia kad tie mano 3 dienu stipruoliai butu tokie pat uolus ir siomis dienomis  rolleyes.gif Beje si karta pasiemiau siandien ir dar pora dienu laisvu ir gulesiu ant sofkes iskelus kojas, nes visus anuos kartus kaip durna nepraleidau nei dieneles darbo, nors ir nestresinis jis pas mane ir sedimas bet vis tiek ant sofos bus geriau  lotuliukas.gif  ir dar pries pat isodinima apturesiu akupunkturos seanca. Zodziu ka galejau padariau, o dabar jau vaikuciams spresti ar jie jau nori pas mama uzsibut  wub.gif

Cituk, laukiam labai geru naujienu !!!! Prasinesk, kai jau zinosi mirksiukas.gif
As leksiu pakartot krauja, kad ramiau butu g.gif
Atsakyti
Cituli, laukiam, oj kaip laukiam paciu geriausiu ziniu! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

Norma, matysi, bus daug daug. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cherish0 @ 2011 09 04, 11:45)
Linkiu visoms visoms kuo greiciau patapti  nestuke.gif  ir siunciu visusiuku  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
Cia,kad uztektu visoms  biggrin.gif

griebiu ta virusiuka 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 05, 09:54)
Aciu visoms mano likimo draugems uz palinkejimus  4u.gif dar kelios valandos nezinomybes ir jau zinosiu ka turiu. O tada jau pazadu "ramiailotuliukas.gif  laukti 14 dienu  blink.gif  iki hcg skaiciuku. kazkaip sikart labiau tikiu ir itikineju save kad 3 nesekmes dar nereiskia nesekmes 4 karta  blush2.gif

labai gerai skamba "RAMIAI" biggrin.gif Jau dabar matau ramiake Cita biggrin.gif
Na bet vistiek labai labai labai linkiu 7 blastukiu wub.gif Ir zinoma tos issvajotos ramybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As ir vel pasigirti uzsukau blush2.gif
Pakartojau krauja:
9 dpi HCG 57,5
11 dpi HCG 128
Po truputi pradedu tiketi, kad pasiseke biggrin.gif

Del vartotu vaistu pries isodinima: Bandant pirma karta su snaigutem vartojau tik estrofema (deja nepavyko), si karta dar ir dexamethasona skyre. Na aisku nekalbant apie metformina, vitaminus (pregnacare conception) ir aspirina.

Tiek naujienu is manes.
Tiesiog spurdu is nekantrumo, kaip ten Citas sekasi bigsmile.gif
Norma irgi krauja kartoja... laukiam laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 05, 11:57)
Sveikos smile.gif
As ir vel pasigirti uzsukau  blush2.gif
Pakartojau krauja:
9 dpi HCG 57,5
11 dpi HCG 128
Po truputi pradedu tiketi, kad pasiseke  biggrin.gif

Dar karta, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Labai laukiu Citas ziniu ax.gif Net dirbti negaliu, kai taip kumsciai susukti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 05, 06:48)
as irgi griebiu du šaltukų virusiukus wub.gif
cherich, Rinti, Reginiukas.uk, o kokius medikamentus ruošiantis snaigučių įsodinimui reikėjo vartoti?  4u.gif
jetau, kaip vilties suteikėt rolleyes.gif

pries snaiguciu sodinima ilgai leidausi blokuojancius,paskui progynova tabletkes geriau,na ir prie viso to pregnacare conception,ir akupunktura nuo blopkuojanciu viduriuko iki nestumo 3menesiu smile.gif
Sekmes Rosituk tau dideziausios su snaigutem 4u.gif Ta proga apvirusuoju tave 2.gif 2.gif 2.gif na ir dar visas kitas 2.gif 2.gif mirksiukas.gif

Cituli
saulele,Laukiu laukiu geru ziniu is taves! Sekmes tau dideliausios!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 05, 11:57)
Sveikos smile.gif
As ir vel pasigirti uzsukau  blush2.gif
Pakartojau krauja:
9 dpi HCG 57,5
11 dpi HCG 128
Po truputi pradedu tiketi, kad pasiseke  biggrin.gif

Del vartotu vaistu pries isodinima: Bandant pirma karta su snaigutem vartojau tik estrofema (deja nepavyko), si karta dar ir dexamethasona skyre. Na aisku nekalbant apie metformina, vitaminus (pregnacare conception) ir aspirina.

Tiek naujienu is manes.
Tiesiog spurdu is nekantrumo, kaip ten Citas sekasi  bigsmile.gif
Norma irgi krauja kartoja... laukiam laukiam  smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Rinti, dar karteli labai sveikinu,sekmingo tau nesiojimo nestuke.gif wub.gif
Ech,skaitai ka jus darotes pries snaiguciu isodinima ir vis liudniau lieka.Musu mieste daro kiek zinau akupanktura,bet visdelto tai turi daryti tikrai profesionalus zmogutis,o ne koks tik kursus baiges.O apie vaistus kiek teko girdeti Latvijoje neskiria tokiu,na nebent bandyti savavaliskai aspirino pagert g.gif
CITUK,mano kumstukai zinok irgi labai suspausti uz tave drinks_cheers.gif ir tesingai mastai,kad 3 IVF nereiskia kad 4IVF nebus sekmingas.Tikrai linkiu kad sis 4IVF butu tas pats sekmingiausias wub.gif Zaviuosi tavo stiprybe-tikrai 4u.gif
Atsakyti
Pristatau ir savo naujienas: turiu 11 kiaušialąsčių, ryt sužinosiu, kaip jų bendravimas su spermiukais sekasi. Kol kas kaip filmą žiūrėčiau - ne man kažkaip atrodo čia viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 05 rugsėjo 2011 - 13:53
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 05, 14:53)
Pristatau ir savo naujienas: turiu 11 kiaušialąsčių, ryt sužinosiu, kaip jų bendravimas su spermiukais sekasi. Kol kas kaip filmą žiūrėčiau  - ne man kažkaip atrodo čia viskas  ax.gif

kristinuke Grazios naujienos smile.gif Linkiu grazaus susibendravimo mirksiukas.gif 4u.gif

Cituk labai laukiam tavo naujienu smile.gif Ir tik geru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 05, 14:53)
Pristatau ir savo naujienas: turiu 11 kiaušialąsčių, ryt sužinosiu, kaip jų bendravimas su spermiukais sekasi. Kol kas kaip filmą žiūrėčiau  - ne man kažkaip atrodo čia viskas  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kuo didesnio poravimosi smile.gif
Atsakyti