QUOTE(kristinuke @ 2011 09 05, 09:22)
Ačiū, merginos, bet man spanguolės nebepadeda Turiu nuolat besikartojantį cistitą, o mano šeimos gydytoja to nesupranta. Buvau pas ją jau prieš pora savaičių, kai nebepadėjo arbatos ir žolinės tabletės... Užuot išrašiusi normalių vaistų paskiria kažko, kas man tik vilkina šitą brudą. Aišku, per rugsėjo pirmos švente pašalau ''dubcę", užtat ir paūmėjo. Bet šįkart sakiau, man ketvirtadienį reikia būti sveikai, išrašė vienkartinę dozę antibų
Nu ir gydytoja turi Begt reikia nuo tokiu! Tai reik tiketis kad antibai sutvarkys tavo liga arba bent jau sumazins iki minimumo kad galetum ketvirtadieni pasiimt vaikucius
Aciu visoms mano likimo draugems uz palinkejimus dar kelios valandos nezinomybes ir jau zinosiu ka turiu. O tada jau pazadu "ramiai" laukti 14 dienu iki hcg skaiciuku. kazkaip sikart labiau tikiu ir itikineju save kad 3 nesekmes dar nereiskia nesekmes 4 karta Siuo momentu svarbiausia kad tie mano 3 dienu stipruoliai butu tokie pat uolus ir siomis dienomis Beje si karta pasiemiau siandien ir dar pora dienu laisvu ir gulesiu ant sofkes iskelus kojas, nes visus anuos kartus kaip durna nepraleidau nei dieneles darbo, nors ir nestresinis jis pas mane ir sedimas bet vis tiek ant sofos bus geriau ir dar pries pat isodinima apturesiu akupunkturos seanca. Zodziu ka galejau padariau, o dabar jau vaikuciams spresti ar jie jau nori pas mama uzsibut