Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 21:35)

sveikinu su tokiais rezultatais!

vaisinu siandien 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 03, 13:25)
Sveikutes smile.gif
As puolu dziaugtis ir gerinti snaiguciu reputacijos biggrin.gif
9 dpi HCG 57,5  thumbup.gif
Po buvusio nesivystancio dar su nerimu laukiu pirmadienio ir krauja pakartosiu, bet nesidziaugt juk neimanoma biggrin.gif
Citas, perskaicius tavo naujienas irgi labai apsidziaugiau... matai, iki 9 netoli ir tau biggrin.gif
Sekmes visoms visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Is cia pabegt dar neskubesiu... labai jau nedrasu  ax.gif

Rinti, sveikinimai didziausi wub.gif Gal gali priminti kurioje klinikoje dejaisi snaigutes, gal zinai-keliu lasteliu buvo ir kokiu budu saldytos... mirksiukas.gif Ech, renku toliau info apie snaigutes, vis svaigstu apie savasias ax.gif

Cituk, neabejoju tavo laiminga pabaiga wub.gif
Norma, sveikinimai didziausi, bandau isivaizduoti tavo busena... wub.gif wub.gif Jegele.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 09 04, 11:16)
Rinti, sveikinimai didziausi  wub.gif  Gal gali priminti kurioje klinikoje dejaisi snaigutes, gal zinai-keliu lasteliu buvo ir kokiu budu saldytos...  mirksiukas.gif Ech, renku toliau info apie snaigutes, vis svaigstu apie savasias  ax.gif

ir man labai smalsu kas liecia snaigutes,nes apie jas tikrai mazai info.Kelinta diena pavyzdziui turi sodinti po atsildymo,kiek turi buti lasteliu kad skaitytusi kad geras embrioniukas ir pan. blush2.gif
Be to,faina butu kad visos mamytes ir nestuke.gif papildytu IVF statistika,nes juk visada ikysi nosi paziureti info ten.. ax.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
As esu viena is laiminguju su snaigutemis,salddytos buvo 3dienu,o ideda ta pacia diena kaip atsildo,bent jau man taip buvo ir sodino naturaliam cikle,turejau vazinet,kad stebetu folius naturaliai augancius ir susileist ovitrlle,kad tikrai ivyktu ovuliacija.
Linkiu visoms visoms kuo greiciau patapti nestuke.gif ir siunciu visusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Cia,kad uztektu visoms biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Man visus kartus dejo 5 dienu blastukes.
Kokiu budu saldytos tikrai nezinau blush2.gif
Dariausi VK Vilniuje
Nelabai daug info galiu suteikti. Kazkaip pasitikejau savo gydytoja, daug klausimu neuzdavinejau. Gal but tai ir blogai, taciau nusiteikiau, kad gydytoja zino ka daro, o as besigilindama i visus tuos procesus tik prisigalvoju kas ir kaip gali nutikti ne taip... blush2.gif
Sekmes visoms dar bandysiancioms ir su nekantrumu laukiam citas vaiku naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 15:15)
Kristinuke tai mums abiems pirmadieni isodinimas  mirksiukas.gif

Tu pirmesnė. Tave ir sėkmė aplankys pirmiau smile.gif Man įsodinimas ketvirtadienį, jei nepakeis.
Tik bėda bėda bėda - užpuolė pūslės uždegimas, o tai taip ne laiku, taip ne vietoj, bijau, kad būtent tai man neprikištų nagų ir nenupūstų laimės sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 04, 20:23)
Tu pirmesnė. Tave ir sėkmė aplankys pirmiau  smile.gif  Man įsodinimas ketvirtadienį, jei nepakeis.
Tik bėda bėda bėda - užpuolė pūslės uždegimas, o tai taip ne laiku, taip ne vietoj, bijau, kad būtent tai man neprikištų nagų ir nenupūstų laimės

Oi dar man iki sekmes irgi toli, as jau prisiskaiciau kad iki blastukiu isauga tik 10-50% 3dienos embrioniuku tai jau bijau kad tik tureciau vaikuciu dar rytoj blush2.gif
O tu ger daug spanguoliu sulciu (jei atmintis neapgauna labai gerai) ir neabejoju kad yra budu ja isgydyti net jei ir laiko atrodo ne per daugiausia. 4u.gif
Atsakyti
Cituk, laukiame ir tikime paciais geriausiais rezultatais! wub.gif 4u.gif

Kristinuke, gerk spanguoliu. drinks_cheers.gif 4u.gif Viskas bus gerai. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Visoms sekmes! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 04, 21:43)
Oi dar man iki sekmes irgi toli, as jau prisiskaiciau kad iki blastukiu isauga tik 10-50% 3dienos embrioniuku tai jau bijau kad tik tureciau vaikuciu dar rytoj  blush2.gif
O tu ger daug spanguoliu sulciu (jei atmintis neapgauna labai gerai) ir neabejoju kad yra budu ja isgydyti net jei ir laiko atrodo ne per daugiausia.  4u.gif

Cituk,kumstukai uz tave labai labai suspausti,kad nuvaziavusi kaip ir as rastum du stipruolius,kuriuos po 9men laikysi ant ranku wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, bet man spanguolės nebepadeda schmoll.gif Turiu nuolat besikartojantį cistitą, o mano šeimos gydytoja to nesupranta. Buvau pas ją jau prieš pora savaičių, kai nebepadėjo arbatos ir žolinės tabletės... Užuot išrašiusi normalių vaistų paskiria kažko, kas man tik vilkina šitą brudą. Aišku, per rugsėjo pirmos švente pašalau ''dubcę", užtat ir paūmėjo. Bet šįkart sakiau, man ketvirtadienį reikia būti sveikai, išrašė vienkartinę dozę antibų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 04, 22:43)
Oi dar man iki sekmes irgi toli, as jau prisiskaiciau kad iki blastukiu isauga tik 10-50% 3dienos embrioniuku tai jau bijau kad tik tureciau vaikuciu dar rytoj  blush2.gif
O tu ger daug spanguoliu sulciu (jei atmintis neapgauna labai gerai) ir neabejoju kad yra budu ja isgydyti net jei ir laiko atrodo ne per daugiausia.  4u.gif

Cituli kokios grazios tavo naujienos thumbup.gif thumbup.gif Nors ir paveluotai, bet sveikinu ir labai labai uz tave dziaugiuosi 4u.gif wub.gif Spaudziu kumstelius uz tavo stipruoliukus ir tikiu, kad jie savo mamytes nenuvils irnesakyk.gif

Rinti sveikinu ir tave pgaliau sulaukus savo graziu skaiciuku wub.gif wub.gif Smagu, kai zmones uz dideli savo tikejima ir pastangas apdovanojami tokiu dziaugsmu nestuke.gif

kristinuke labai tikiuosi, kad tau viskas susitvarkys 4u.gif Ir jokie pasaliniai dalykai netrukdys susitikti su savo mazuliukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 05 rugsėjo 2011 - 08:36
QUOTE(cherish0 @ 2011 09 04, 11:45)
ir siunciu visusiuku  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

as irgi griebiu du šaltukų virusiukus wub.gif
cherich, Rinti, Reginiukas.uk, o kokius medikamentus ruošiantis snaigučių įsodinimui reikėjo vartoti? 4u.gif
jetau, kaip vilties suteikėt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 05 rugsėjo 2011 - 09:01