Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Rinti @ 2011 09 03, 12:25)
Sveikutes smile.gif
As puolu dziaugtis ir gerinti snaiguciu reputacijos biggrin.gif
9 dpi HCG 57,5  thumbup.gif
Po buvusio nesivystancio dar su nerimu laukiu pirmadienio ir krauja pakartosiu, bet nesidziaugt juk neimanoma biggrin.gif
Citas, perskaicius tavo naujienas irgi labai apsidziaugiau... matai, iki 9 netoli ir tau biggrin.gif
Sekmes visoms visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Is cia pabegt dar neskubesiu... labai jau nedrasu  ax.gif

vIESPATIE,KAIP FAINA,KOKIA NUSOTABI ZINIA-PERSKAICIAU IR APSIVERKIAU IS LAIMES...SVEIKINU TU TIKRAI nestuke.gif wub.gif sekmes tau daug daug ir sveikatos,tikek kad stebuklas ivyko ir po 8 menesiuku tu ji jau turesi ir laikysi prispaudusi prie krutines wub.gif saugok save 4u.gif
user posted image
Cituk,nerealiai nuostabios naujienos,viskas einasi taip puikiai-taip kaip tu troskai ir tavo maldas isgirdo Dievulis,tad tikrai neabejoju ir linkiu,meldziuosi ir tikiuosi kad tu jau si menesiuka suzinotum kad esi sekmingai nestuke.gif Sveikinu mergyyyyyyyyte
user posted image
Atsakyti
Ateinu su klausimeliu jau nestuke.gif , gal kuri nepatinges man atrasyti, galima ir i az. 4u.gif O domina mane stai kas, gyvenancios pvz uk, kurios lankotes privaciose klinikose, gal galetumete pasakyti, kiek mazdaug kainuoja nesciosios prieziura ir gimdymas? ax.gif 4u.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 03 rugsėjo 2011 - 19:00
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 03, 19:40)
Ateinu su klausimeliu jau  nestuke.gif , gal kuri nepatinges man atrasyti, galima ir i az.  4u.gif O domina mane stai kas, gyvenancios pvz uk, kurios lankotes privaciose klinikose, gal galetumete pasakyti, kiek mazdaug kainuoja nesciosios prieziura ir gimdymas?  ax.gif  4u.gif  Aciu.  4u.gif

nu nu ar tik nieko nuo musu neslepi mergyt g.gif blush2.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 03, 19:30)
Cituk,nerealiai nuostabios naujienos,viskas einasi taip puikiai-taip kaip tu troskai ir tavo maldas isgirdo Dievulis,tad tikrai neabejoju ir linkiu,meldziuosi ir tikiuosi kad tu jau si menesiuka suzinotum kad esi sekmingai nestuke.gif Sveikinu mergyyyyyyyyte

Aciu Afrodite69 - tavo maldeles taip pat labai padejo blush2.gif

Mergaites - ar normalu kad as vis tiek jauciuosi labai ispusta, (3 diena po punkcijos) pilvas didziulis, vis dar skauda kiausides ir atrodo kad gimda zemai zemai jauciasi. Vandens stengiuosi daug gerti, bet atrodo kad jis tik dar labiau pucia pilva smile.gif kazkaip nemanau kad tai hiperstimuliacija nes nera didziuliu skausmu, kesti galiu ir jai gal per anksti dar butu ane? Nu tikiuosi kad iki pirmadienio maziuku pasiemimo pageres ir galesiu atsipalaiduot 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69, gerai butu, bet tikrai dar ne. smile.gif 4u.gif As toks zmogus, man is anksto viskuo reikia pasidometi, susiplanuoti. ax.gif 4u.gif Keistas tas Vadas. hihihi.gif irnesakyk.gif

Cituk, spaudziu kumstukus, kad visi negerumai dingtu mirksiukas.gif 4u.gif , mes juk labai labai laukiame susitikimo su leliukais. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Zemyna melynake o tu kartais ne Ispanijoj randies? ax.gif
Atsakyti
Cherish0, atsakiau i az kur as randuosi. ax.gif 4u.gif

Tai niekas man nepades, nera uzsienieciu besilankanciu privaciai? ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 03, 16:40)
Ateinu su klausimeliu jau  nestuke.gif , gal kuri nepatinges man atrasyti, galima ir i az.  4u.gif O domina mane stai kas, gyvenancios pvz uk, kurios lankotes privaciose klinikose, gal galetumete pasakyti, kiek mazdaug kainuoja nesciosios prieziura ir gimdymas?  ax.gif  4u.gif  Aciu.  4u.gif

Sveikute,na as galiu atsakyti i tavo klausimeli..Ziurint nuo kokio nestuke.gif periodo nori kad tave priziuretu,jeigu nuo pacios pradzios tai prieziura ir gimdymas kainuotu nuo £5000-£7000 priklausomai nuo klinikos..Kuo veliau prasysi prieziuros tuo maziau kainuos tarkim nuo 20-30sav jau tau kainuos nuo £3000-5000 mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai Aciu! 4u.gif As finansus pasiplanuoti noriu ax.gif , ziuresiu ka mano ex specas atrasys, noriu pas ji, planavau nuo pat pradziu nestuke.gif , bet bus matyti kokia kaina man parasys. ax.gif Vyras nelabai suzavetas mano ideja, jam baisu, kad jeigu kazkas negerai gimdymo metu, netures privati reikiamos irangos, nei ligonine. Na ziuresime, pirma reikia II sulaukti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 03, 22:03)
Labai Aciu!  4u.gif As finansus pasiplanuoti noriu  ax.gif , ziuresiu ka mano ex specas atrasys, noriu pas ji, planavau nuo pat pradziu  nestuke.gif , bet bus matyti kokia kaina man parasys.  ax.gif  Vyras nelabai suzavetas mano ideja, jam baisu, kad jeigu kazkas negerai gimdymo metu, netures privati reikiamos irangos, nei ligonine. Na ziuresime, pirma reikia II sulaukti.  smile.gif

As manau jeigu nestumas sklandziai vyksta iki 20sav tai neverta moketi tokiu dideliu pinigeliu,nes jie nieko kitaip nedarys pvz uk priklauso 2 oficialus scanai,tai ir privacioj gausi tiek pat,nebent tau kazkas butu ne taip..O del gimdymo tai nezinau,as nerizikuociau privaciai gimdyt,juk paprastoj ligoninej nieko kitaip nebus ir be to patirties jie daugiau turi nes daugiau gimdymu vyksta,nei privaciai..Aisku tau sprest,jeigu negaila ismesti tokiu pinigeliu tai sekmes tau palikesiu..As pati labai daug apie tai domejausi,kol pagaliau nusiraminau nes labai daug skirtingu nuomoniu isgirdau,paiekok forumu apie privacias klinikas prieziura ir gimdyma,pasiskaityk o paskui spresk,bent jau as taip padariau,man labai jie padejo apsispresti ax.gif
Atsakyti
Supratau, Aciu. 4u.gif Laiko turime daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 04 rugsėjo 2011 - 00:41
Citas, svajones pildosi thumbup.gif Taip dziaugiuosi del taves wub.gif Nu tai ka, kumsciu nepaleidziu kaip minimum iki pirmadienio doh.gif smile.gif lauksiu graziu ziniu 4u.gif Rinti, sveikinu labai 4u.gif Nuostabios zinios 4u.gif kuo didesniu auganciu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti