Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutes smile.gif
As puolu dziaugtis ir gerinti snaiguciu reputacijos biggrin.gif
9 dpi HCG 57,5 thumbup.gif
Po buvusio nesivystancio dar su nerimu laukiu pirmadienio ir krauja pakartosiu, bet nesidziaugt juk neimanoma biggrin.gif
Citas, perskaicius tavo naujienas irgi labai apsidziaugiau... matai, iki 9 netoli ir tau biggrin.gif
Sekmes visoms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Is cia pabegt dar neskubesiu... labai jau nedrasu ax.gif
Atsakyti
Sveikinu Rinti, labai grazus skaiciukai, gal pakartok juos ne pirmadieni, o koki antradieni, busi uztikrintesne kai jie bus dar didesni.

Sveikinu nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 07:33)
Mergaites negaliu nepasidziaugti kartu su jumis  smile.gif  Einamuoju momentu dziaugiuosi taip  lyg teigiamus HCG suzinojus  biggrin.gif  jau ruosiausi eiti pro duris vaziuoti i ligonine, nes 9:00 isodinimas, suskambejo telefonas ir ka jus manot  bigsmile.gif  laborantas pasake kad neverta siandien vaziuoti (nutirpau, maniau nieko neliko  blink.gif ), bet sako visi 7 apsivaisine vystosi tiesiog puikiai ir jie tikrai negali atskirti kurie stipriausi isodinimui siandien todel visus 7 augina iki blastuku  bigsmile.gif  Meldziausi kiekviena vakara kad D nusiustu angeliukus ten mano vaikuciams padeti, ir jis paklause, nes tai pirmas kartas is visu 4 bandymu kai 3d turiu daugiau kaip 2 geros kokybes embrioniukus  biggrin.gif  Zinau kas tai tik etapas kad toli grazu nieko nereiskia, kad blastukes nera 100% sekme, bet tikejimo man tai pridejo ir laimes pilnos kelnes  smile.gif Tai dabar isodinimas pirmadieni 12:00 ir tikiu kad turesiu bent 2 nuostabias blastukes savyje  rolleyes.gif

Mergyteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Net apsiasarojau,labai dziaugiuosi del tavo 7saunuoliuku! jau sakiau kad net neabejoju kad si karteli tapsi nestuke.gif labai lauksiu taves nestuke.gif Skyrelyje..ir melsiuos kartu kad tavo 7 vaikuciai sekmingai daaugtu iki blastukiu 4u.gif
QUOTE(Rinti @ 2011 09 03, 09:25)
Sveikutes smile.gif
9 dpi HCG 57,5  thumbup.gif

Dideliausi sveikinimai!!!! Snaigutes jega!! ir pas mane pilvejy auga 1snaigute ax.gif

Nataa,sveikinimai nuosirdziausi!!!!
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2011 09 03, 10:47)
labai geros naujienos viskas turi dabar tik gerai  pas ka lankaisi?

Aciu. As UK darausi ax.gif

QUOTE(cherish0 @ 2011 09 03, 11:10)
Citai nu tiesiog puiku ,si kart tikrai keliausi i nestukiu skyreli 

Jus tik manes laukit o as jegas sukaupus kazkaip sliausiu lotuliukas.gif

QUOTE(liida @ 2011 09 03, 11:33)

Liida, Kristinuke - aciu mergaites. Kristinuke tai mums abiems pirmadieni isodinimas mirksiukas.gif

QUOTE(Rinti @ 2011 09 03, 12:25)
Sveikutes smile.gif
As puolu dziaugtis ir gerinti snaiguciu reputacijos
9 dpi HCG 57,5
Po buvusio nesivystancio dar su nerimu laukiu pirmadienio ir krauja pakartosiu, bet nesidziaugt juk neimanoma
Citas, perskaicius tavo naujienas irgi labai apsidziaugiau... matai, iki 9 netoli ir tau biggrin.gif
Is cia pabegt dar neskubesiu... labai jau nedrasu

Siandien turbut gera aura, sveikinu labai labai thumbup.gif Ramiai, skaiciukai augs, negalvok apie jokius blogumus, dziaukis. as jau dabar va is dziaugsmo sokineju, tai net baisu pagalvoti kaip elgciaus jei hcg teigiamas lotuliukas.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 03, 14:06)

Mergyteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Net apsiasarojau,labai dziaugiuosi del tavo 7saunuoliuku! jau sakiau kad net neabejoju kad si karteli tapsi  nestuke.gif labai lauksiu taves  nestuke.gif Skyrelyje..ir melsiuos kartu kad tavo 7 vaikuciai sekmingai daaugtu iki blastukiu  4u.gif

Aciu Reginiukas.uk - jau net pradejau santuriau dziaugtis, kad uztektu sekmes po dvieju savaiciu thumbup.gif smile.gif Dar speciau ten prie tave prisijungti nors ir neilgam nes tu jau tuoj ir is nestuke.gif skyrelio iskeliausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 09:33)
Mergaites negaliu nepasidziaugti kartu su jumis  smile.gif  Einamuoju momentu dziaugiuosi taip  lyg teigiamus HCG suzinojus  biggrin.gif  jau ruosiausi eiti pro duris vaziuoti i ligonine, nes 9:00 isodinimas, suskambejo telefonas ir ka jus manot  bigsmile.gif  laborantas pasake kad neverta siandien vaziuoti (nutirpau, maniau nieko neliko  blink.gif ), bet sako visi 7 apsivaisine vystosi tiesiog puikiai ir jie tikrai negali atskirti kurie stipriausi isodinimui siandien todel visus 7 augina iki blastuku  bigsmile.gif  Meldziausi kiekviena vakara kad D nusiustu angeliukus ten mano vaikuciams padeti, ir jis paklause, nes tai pirmas kartas is visu 4 bandymu kai 3d turiu daugiau kaip 2 geros kokybes embrioniukus  biggrin.gif  Zinau kas tai tik etapas kad toli grazu nieko nereiskia, kad blastukes nera 100% sekme, bet tikejimo man tai pridejo ir laimes pilnos kelnes  smile.gif Tai dabar isodinimas pirmadieni 12:00 ir tikiu kad turesiu bent 2 nuostabias blastukes savyje  rolleyes.gif

oi,saulyte,kaip dziaugiuosi wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kartoji mano istorija,labai tikiu,kad ir pabaiga tokia laukia 2.gif 2.gif mirksiukas.gif
pas mane irgi gerai vystesi 7 embrioniukai,o du pasiliko pilvely...ir isodinimas pas mane buvo pirmadieni mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rinti @ 2011 09 03, 11:25)
Sveikutes smile.gif
9 dpi HCG 57,5  thumbup.gif
Po buvusio nesivystancio dar su nerimu laukiu pirmadienio ir krauja pakartosiu, bet nesidziaugt juk neimanoma biggrin.gif
Sekmes visoms visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Is cia pabegt dar neskubesiu... labai jau nedrasu  ax.gif

nuosirdziai sveikinu wub.gif lauksim taves pas nestukes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 03 rugsėjo 2011 - 13:18
QUOTE(frige1 @ 2011 09 03, 14:20)
oi,saulyte,kaip dziaugiuosi wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kartoji mano istorija,labai tikiu,kad ir pabaiga tokia laukia 2.gif 2.gif  mirksiukas.gif
pas mane irgi gerai vystesi 7 embrioniukai,o du pasiliko pilvely...ir isodinimas pas mane buvo pirmadieni mirksiukas.gif  thumbup.gif

Vadinasi ir toliau tave kopijuosiu, kitaip nenoriu , tik taip pat lotuliukas.gif O jus dar ir uzsisaldyt turejot ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 03 rugsėjo 2011 - 13:26
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 11:15)
Aciu Reginiukas.uk - jau net pradejau santuriau dziaugtis, kad uztektu sekmes po dvieju savaiciu  thumbup.gif  smile.gif Dar speciau ten prie tave prisijungti nors ir neilgam nes tu jau tuoj ir is  nestuke.gif  skyrelio iskeliausi  wub.gif

Spetum spetum kad ir nelabai ilgam,nors as to skirelio palikti visai nenoriu toks jis man artimas 4u.gif Tu paziurek as kaip Betos ilgai laukiau ir sulaukiau..O dabar be taves is nestuke.gif skyrelio niekur neisiu schmoll.gif O be to ir ivf skyrelio nepalieku darnai patylom paskaitau,paciokinu kaip jus cia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 13:25)
Vadinasi ir toliau tave kopijuosiu, kitaip nenoriu , tik taip pat  lotuliukas.gif O jus dar ir uzsisaldyt turejot  ax.gif ?

deja,bet liko tik dvi blastukes,kurios pas mane pilvely wub.gif wub.gif aisku,buciau norejusi,kad ir saldytu butu like,bet gal uzteks mums ir dvieju smile.gif
Atsakyti
Cituli, as sakau, kvepia oj kvepia geru... wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Rinti, neveltui vakar taip parasiau, zinojau, kad bus Teisingi skaiciukai, SVEIKINU! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 03, 14:30)
Spetum spetum kad ir nelabai ilgam,nors as to skirelio palikti visai nenoriu toks jis man artimas  4u.gif Tu paziurek as kaip Betos ilgai laukiau ir sulaukiau..O dabar be taves is  nestuke.gif skyrelio niekur neisiu  schmoll.gif  O be to ir ivf skyrelio nepalieku darnai patylom paskaitau,paciokinu kaip jus cia  hihihi.gif

Nu tada kaip ir nelieka kitos iseities, reiks keltis ten pas jus, nes tavo mergyte neuzilgo jau nori saules sviesa isvysti, nelaikysi gi jos uzdarius ten kol citas sugalvos ateit lotuliukas.gif

QUOTE(frige1 @ 2011 09 03, 14:43)
deja,bet liko tik dvi blastukes,kurios pas mane pilvely wub.gif  wub.gif aisku,buciau norejusi,kad ir saldytu butu like,bet gal uzteks mums ir dvieju smile.gif

Oi Frige1 jei man lik dvi as busiu laimingiausias zmogus pasaulyje pirmadieni smile.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 03, 15:41)
Cituli, as sakau, kvepia oj kvepia geru...

Aciu drauge 4u.gif Kolkas viskas einasi kaip svajojau smile.gif

Aciu mergaites uz jusu geras mintis, nes esu isitikinus tai labai padeda ax.gif
Atsakyti
Cituk, ir toliau eisis, mes tuo tvirtai tikime! mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Citas septyni - laimingas skaičius. Tikrai turi pasisekti. Laikau kumštukus už tavo šaunuolius.

Rinti puikios naujienos thumbup.gif Laukiam dar didesnių skaičiukų.

Na kaip smagu įėjus į SM perskaityti tokias naujienas. Tikėjimas iškart grįžta, nors laukiu savo IVF su šiokia tokia baime. Nežinau, kurią dieną man tą diphereliną susileisti, nes trys ciklai prieš tai tęsėsi vos 23 d., o paskutinis jau grįžo į vėžias - 27 d. Tai kaip man dabar apskaičiuoti 6 dienas iki mmm, būtent tada turiu blokuojančius susileisti. Jaučiu reiks skambinti Baibai, kad padėtų apsispręsti, nes Treijsas atostogauja. Ką jūs darote su vaistais, kai ciklas grybauja?
Atsakyti