Citas, kumsciai suskti uz rytoju
QUOTE(Citas @ 2011 09 02, 15:21)
As siandien tik dziaugiuosi Normos rezultatais
Su ta ramybe tai taip idomiai, negaliu but rami kol nesuzinosiu naujienu rytoj Aciu Alda1 uz palaikyma
Su ta ramybe tai taip idomiai, negaliu but rami kol nesuzinosiu naujienu rytoj Aciu Alda1 uz palaikyma
Oi kaip suprantu tave !!! Laikykis, as nezinau net recepto, kaip islaikyt ta ramybe, as ne pavyzdys, nes rezultatu ejau pasiimti, nusiteikus blogiausiam
Oi kaip sirgsim uz tave, uz tavo kleckucius ir skaiciukus
Mergaites jei siandien man 10 dpi ir HCG 50.70, kokie mazdaug skaiciai turetu buti pirmadieni, nes manau tikrai eisiu pakartot, del sventos ramybes. Pirmadieni bus 13 dpi
QUOTE(konstruktore @ 2011 09 02, 15:52)
Nuosirdziausiai sveikinu, norma
Na, o as siandien buvau pas savo gine, zinios nelabai dziugios, nes viena puslyte nebesivysto...... o kito zirniuko sirdute jau plaka Zemyna pataisyk sarasiuka
Citukai, viskas bus gerai tavo zirniukam, pamatysi kokie jie dickiai uzaugs
O kitomsmergaitems, jau net nesuspeju sekti temos, sekmes didziausios !!!!!
Na, o as siandien buvau pas savo gine, zinios nelabai dziugios, nes viena puslyte nebesivysto...... o kito zirniuko sirdute jau plaka Zemyna pataisyk sarasiuka
Citukai, viskas bus gerai tavo zirniukam, pamatysi kokie jie dickiai uzaugs
O kitomsmergaitems, jau net nesuspeju sekti temos, sekmes didziausios !!!!!
konstruktore,tikrai sudetinga situacija Zinoma,reikia dziaugtis tuo maziuku stipruoliuku kuris liko ir Duok Dieve kad jis toliau puikiai augtu o del maziuko zuvusio...tiesiog jis silpnesnis matyt buvo...ar dar kazkas..tiesiog stiprybes irpaliudejus dziaugtis kad yra vienas maziukas kuri saugos jo broliukas/sesute is virsaus
Norma,skaiciai kiek zinau turi dvigubeti kas 2-3 paros. Bus ok,pamatysi
Kiek tau savaiteliu jau?
[/quote]
Rytoj 7 savaiteles
Nanataa, tu tik nieko blogo neprisigalvok, cia tik mano atveju taip atsitiko, nes pirma karta kai ziurejo echo, nelabai graziu ormu puslyte buvo ir gyd. sake del jo didelis ?, tai va taip ir gavosi......, is pradziu kai suzinojau liudna buvo, bet turiu dziaugtis tuo ka turiu
[/quote]
Rytoj 7 savaiteles
Nanataa, tu tik nieko blogo neprisigalvok, cia tik mano atveju taip atsitiko, nes pirma karta kai ziurejo echo, nelabai graziu ormu puslyte buvo ir gyd. sake del jo didelis ?, tai va taip ir gavosi......, is pradziu kai suzinojau liudna buvo, bet turiu dziaugtis tuo ka turiu
QUOTE(norma @ 2011 09 02, 13:16)
Nu prisiduodu mergaites, verkiau masinoj atsisedus, todel taip ilgai nerasiau ...
10 dpi HCG 50.70
10 dpi HCG 50.70
nu nuostabu,sveikinimai tau
QUOTE(frige1 @ 2011 09 02, 20:04)
nu nuostabu,sveikinimai tau
Aciu
Merginos, o kaip skaiciuojasi laikas? Nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, ar nuo isodinimo datos?
Mergaites negaliu nepasidziaugti kartu su jumis Einamuoju momentu dziaugiuosi taip lyg teigiamus HCG suzinojus jau ruosiausi eiti pro duris vaziuoti i ligonine, nes 9:00 isodinimas, suskambejo telefonas ir ka jus manot laborantas pasake kad neverta siandien vaziuoti (nutirpau, maniau nieko neliko ), bet sako visi 7 apsivaisine vystosi tiesiog puikiai ir jie tikrai negali atskirti kurie stipriausi isodinimui siandien todel visus 7 augina iki blastuku Meldziausi kiekviena vakara kad D nusiustu angeliukus ten mano vaikuciams padeti, ir jis paklause, nes tai pirmas kartas is visu 4 bandymu kai 3d turiu daugiau kaip 2 geros kokybes embrioniukus Zinau kas tai tik etapas kad toli grazu nieko nereiskia, kad blastukes nera 100% sekme, bet tikejimo man tai pridejo ir laimes pilnos kelnes Tai dabar isodinimas pirmadieni 12:00 ir tikiu kad turesiu bent 2 nuostabias blastukes savyje
Cituk labai faina, dziaugiuosi uz tave labai labai
Norma skaitosi nuo paskutiniu menesiniu, man gine sake taip:kai isodina pas mus jau buna jie 2 savaiciu, nes nenaturaliai, o paskui skaiciuojasi kaip nuo paskutiniu menesiniu. tai paskaiciuoka kada tau jos buvo, ir matysi kiek savaiciu
Norma skaitosi nuo paskutiniu menesiniu, man gine sake taip:kai isodina pas mus jau buna jie 2 savaiciu, nes nenaturaliai, o paskui skaiciuojasi kaip nuo paskutiniu menesiniu. tai paskaiciuoka kada tau jos buvo, ir matysi kiek savaiciu
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 09:33)
Mergaites negaliu nepasidziaugti kartu su jumis Einamuoju momentu dziaugiuosi taip lyg teigiamus HCG suzinojus jau ruosiausi eiti pro duris vaziuoti i ligonine, nes 9:00 isodinimas, suskambejo telefonas ir ka jus manot laborantas pasake kad neverta siandien vaziuoti (nutirpau, maniau nieko neliko ), bet sako visi 7 apsivaisine vystosi tiesiog puikiai ir jie tikrai negali atskirti kurie stipriausi isodinimui siandien todel visus 7 augina iki blastuku Meldziausi kiekviena vakara kad D nusiustu angeliukus ten mano vaikuciams padeti, ir jis paklause, nes tai pirmas kartas is visu 4 bandymu kai 3d turiu daugiau kaip 2 geros kokybes embrioniukus Zinau kas tai tik etapas kad toli grazu nieko nereiskia, kad blastukes nera 100% sekme, bet tikejimo man tai pridejo ir laimes pilnos kelnes Tai dabar isodinimas pirmadieni 12:00 ir tikiu kad turesiu bent 2 nuostabias blastukes savyje
labai geros naujienos :4u:viskas turi dabar tik gerai pas ka lankaisi?
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 09:33)
Citai nu tiesiog puiku ,si kart tikrai keliausi i nestukiu skyreli
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 08:33)
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 11:33)
Bus ir toliau gerai, tikrai, tikrai