Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Citas, kumsciai suskti uz rytoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 02, 15:21)
As siandien tik dziaugiuosi Normos rezultatais  4u.gif 

Su ta ramybe tai taip idomiai, negaliu but rami kol nesuzinosiu naujienu rytoj  smile.gif Aciu Alda1 uz palaikyma  wub.gif

Oi kaip suprantu tave !!! Laikykis, as nezinau net recepto, kaip islaikyt ta ramybe, as ne pavyzdys, nes rezultatu ejau pasiimti, nusiteikus blogiausiam doh.gif
Oi kaip sirgsim uz tave, uz tavo kleckucius ir skaiciukus gathering.gif

Mergaites jei siandien man 10 dpi ir HCG 50.70, kokie mazdaug skaiciai turetu buti pirmadieni, nes manau tikrai eisiu pakartot, del sventos ramybes. Pirmadieni bus 13 dpi g.gif
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 09 02, 15:52)
Nuosirdziausiai sveikinu, norma   nestuke.gif

Na, o as siandien buvau pas savo gine, zinios nelabai dziugios, nes viena puslyte nebesivysto...... o kito zirniuko sirdute jau plaka  wub.gif  wub.gif Zemyna  pataisyk sarasiuka verysad.gif
Citukai, viskas bus gerai tavo zirniukam, pamatysi kokie jie dickiai uzaugs  mirksiukas.gif
O kitomsmergaitems, jau net nesuspeju sekti temos, sekmes didziausios !!!!!

konstruktore,tikrai sudetinga situacija console.gif Zinoma,reikia dziaugtis tuo maziuku stipruoliuku kuris liko ir Duok Dieve kad jis toliau puikiai augtu wub.gif o del maziuko zuvusio...tiesiog jis silpnesnis matyt buvo...ar dar kazkas..tiesiog stiprybes irpaliudejus dziaugtis kad yra vienas maziukas kuri saugos jo broliukas/sesute is virsaus 4u.gif
Norma,skaiciai kiek zinau turi dvigubeti kas 2-3 paros. 4u.gif Bus ok,pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
Kiek tau savaiteliu jau?
[/quote]

Rytoj 7 savaiteles 4u.gif
Nanataa, tu tik nieko blogo neprisigalvok, cia tik mano atveju taip atsitiko, nes pirma karta kai ziurejo echo, nelabai graziu ormu puslyte buvo ir gyd. sake del jo didelis ?, tai va taip ir gavosi......, is pradziu kai suzinojau liudna buvo, bet turiu dziaugtis tuo ka turiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 02, 13:16)
Nu prisiduodu mergaites, verkiau masinoj atsisedus, todel taip ilgai nerasiau ...
10 dpi HCG 50.70 blush2.gif

nu nuostabu,sveikinimai tau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 09 02, 20:04)
nu nuostabu,sveikinimai tau wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Merginos, o kaip skaiciuojasi laikas? Nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, ar nuo isodinimo datos? g.gif
Atsakyti
Mergaites negaliu nepasidziaugti kartu su jumis smile.gif Einamuoju momentu dziaugiuosi taip lyg teigiamus HCG suzinojus biggrin.gif jau ruosiausi eiti pro duris vaziuoti i ligonine, nes 9:00 isodinimas, suskambejo telefonas ir ka jus manot bigsmile.gif laborantas pasake kad neverta siandien vaziuoti (nutirpau, maniau nieko neliko blink.gif ), bet sako visi 7 apsivaisine vystosi tiesiog puikiai ir jie tikrai negali atskirti kurie stipriausi isodinimui siandien todel visus 7 augina iki blastuku bigsmile.gif Meldziausi kiekviena vakara kad D nusiustu angeliukus ten mano vaikuciams padeti, ir jis paklause, nes tai pirmas kartas is visu 4 bandymu kai 3d turiu daugiau kaip 2 geros kokybes embrioniukus biggrin.gif Zinau kas tai tik etapas kad toli grazu nieko nereiskia, kad blastukes nera 100% sekme, bet tikejimo man tai pridejo ir laimes pilnos kelnes smile.gif Tai dabar isodinimas pirmadieni 12:00 ir tikiu kad turesiu bent 2 nuostabias blastukes savyje rolleyes.gif
Atsakyti
Cituk labai faina, dziaugiuosi uz tave labai labai smile.gif

Norma skaitosi nuo paskutiniu menesiniu, man gine sake taip:kai isodina pas mus jau buna jie 2 savaiciu, nes nenaturaliai, o paskui skaiciuojasi kaip nuo paskutiniu menesiniu. tai paskaiciuoka kada tau jos buvo, ir matysi kiek savaiciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 03 rugsėjo 2011 - 09:41
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 09:33)
Mergaites negaliu nepasidziaugti kartu su jumis  smile.gif  Einamuoju momentu dziaugiuosi taip  lyg teigiamus HCG suzinojus  biggrin.gif  jau ruosiausi eiti pro duris vaziuoti i ligonine, nes 9:00 isodinimas, suskambejo telefonas ir ka jus manot  bigsmile.gif  laborantas pasake kad neverta siandien vaziuoti (nutirpau, maniau nieko neliko  blink.gif ), bet sako visi 7 apsivaisine vystosi tiesiog puikiai ir jie tikrai negali atskirti kurie stipriausi isodinimui siandien todel visus 7 augina iki blastuku  bigsmile.gif  Meldziausi kiekviena vakara kad D nusiustu angeliukus ten mano vaikuciams padeti, ir jis paklause, nes tai pirmas kartas is visu 4 bandymu kai 3d turiu daugiau kaip 2 geros kokybes embrioniukus  biggrin.gif  Zinau kas tai tik etapas kad toli grazu nieko nereiskia, kad blastukes nera 100% sekme, bet tikejimo man tai pridejo ir laimes pilnos kelnes  smile.gif Tai dabar isodinimas pirmadieni 12:00 ir tikiu kad turesiu bent 2 nuostabias blastukes savyje  rolleyes.gif

labai geros naujienos :4u:viskas turi dabar tik gerai 4u.gif pas ka lankaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 03 rugsėjo 2011 - 09:48
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 09:33)
Mergaites negaliu nepasidziaugti kartu su jumis  smile.gif  Einamuoju momentu dziaugiuosi taip  lyg teigiamus HCG suzinojus  biggrin.gif  jau ruosiausi eiti pro duris vaziuoti i ligonine, nes 9:00 isodinimas, suskambejo telefonas ir ka jus manot  bigsmile.gif  laborantas pasake kad neverta siandien vaziuoti (nutirpau, maniau nieko neliko  blink.gif ), bet sako visi 7 apsivaisine vystosi tiesiog puikiai ir jie tikrai negali atskirti kurie stipriausi isodinimui siandien todel visus 7 augina iki blastuku  bigsmile.gif  Meldziausi kiekviena vakara kad D nusiustu angeliukus ten mano vaikuciams padeti, ir jis paklause, nes tai pirmas kartas is visu 4 bandymu kai 3d turiu daugiau kaip 2 geros kokybes embrioniukus  biggrin.gif  Zinau kas tai tik etapas kad toli grazu nieko nereiskia, kad blastukes nera 100% sekme, bet tikejimo man tai pridejo ir laimes pilnos kelnes  smile.gif Tai dabar isodinimas pirmadieni 12:00 ir tikiu kad turesiu bent 2 nuostabias blastukes savyje  rolleyes.gif

Citai nu tiesiog puiku thumbup.gif ,si kart tikrai keliausi i nestukiu skyreli wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 08:33)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 03, 11:33)

thumbup.gif Bus ir toliau gerai, tikrai, tikrai thumbup.gif
Atsakyti